Νυχτερινό Τρένο
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-626-399-6
Ελληνική, Νέα
Ενιαία τιμή έως 26/10/2022
€ 13.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
21 x 14 εκ, 214 σελ.
Περιγραφή

Η Αγγελική Μαρτίνου, µια νεαρή γυναίκα, ξυπνά σε έναν έρηµο σταθµό τρένων. Το τοπίο µοιάζει εντελώς άγνωστο σε αυτήν. Δεν γνωρίζει πώς βρέθηκε εκεί ενώ η άγνοια για το παρελθόν της µεγαλώνει τη δυσφορία της. Ο παγωµένος αέρας, το σκοτάδι και τα θηρία του δυσχεραίνουν περισσότερο τη θέση της. Όταν µια αγέλη λύκων οσµίζεται τον φόβο της και πλησιάζει επικίνδυνα, το Νυχτερινό Τρένο σαν από µηχανής θεός, σταµατά στην έρηµη πλατφόρµα και την καλεί σε επιβίβαση.

Το ταξίδι για το Άγνωστο µόλις ξεκινά…

Γρήγορα διαπιστώνει ότι δεν είναι µόνη της σε αυτήν την περιπέτεια. Δυο γυναίκες και τρεις άνδρες συναντιούνται στο ίδιο βαγόνι, έχοντας την ίδια σύγχυση. Ωστόσο, ο καθένας τους φαίνεται πως κρύβει θανάσιµα µυστικά. Το Νυχτερινό Τρένο επιταχύνει επικίνδυνα και οδεύει στον εκτροχιασµό.

…µόνο που σε αυτό το τρένο τίποτα δεν είναι όπως δείχνει…

 

Ένα αγωνιώδες νυχτερινό ταξίδι µε άγνωστο προορισµό, επάνω σε ένα παράξενο τρένο. Το βέβαιο είναι ότι η φαντασία της Κατερίνας Θεοδώρου δεν κινείται ποτέ σε ράγες, οπότε ο κίνδυνος εκτροχιασµού από οτιδήποτε φυσιολογικό καραδοκεί παντού για τους πρωταγωνιστές αυτής της ιστορίας. Εξαιρετικό. Ανατρεπτικό. Ευφυές.

Γιώργος Δάµτσιος, Συγγραφέας

 

Η ανήσυχη συγγραφική πένα της Κατερίνας Θεοδώρου κινείται διαρκώς σε διαφορετικά επίπεδα, αυτήν τη φορά όµως έφτασε στο αγαπηµένο µου είδος. Η επιβίβαση ξεκινάει και τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο. Είστε έτοιµοι;

Μάριος Δηµητριάδης, Συγγραφέας
Νυχτερινό Τρένο ποσότητα
Κατηγορίες: Λογοτεχνία Φαντασίας, Μυθιστορήματα, Τρόμου

    Περιγραφή Επιπρόσθετες Πληροφορίες Αξιολογήσεις