Ανίκητες στον θάνατο
Σειρά: Στον θάνατο - No 3
Immortal in death (τίτλος πρωτοτύπου)
Μετάφραση: Ελιασά, Νοέλα
Επιμέλεια κειμένου: Μαντζαβέλα, Κωνσταντίνα
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5394-96-7
Elxis, Αθήνα, 11/2020
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 8.99 (περ. ΦΠΑ 6%)
Ebook, EPUB
400 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Υπάρχει μια ισχυρή εμμονή... που μπορεί να φέρει σε κάθε γυναίκα ακόμα και τις πιο καταστροφικές συνέπειες.
Περιγραφή

H υπαστυνόμος Ιβ Ντάλας ανακαλύπτει έναν απίστευτο κόσμο, όπου η τεχνολογία μπορεί να δημιουργήσει τόση ομορφιά και νεότητα, τις οποίες, ωστόσο, το πάθος και η απληστία μπορούν να καταστρέψουν.

Η Πανδώρα ήταν μια από τις πιο περιζήτητες γυναίκες στον κόσμο. Ένα δημοφιλές μοντέλο που δεν θα σταματούσε αν δεν έπαιρνε αυτό που ήθελε. Ακόμη κι αν επρόκειτο για τον άντρα μιας άλλης γυναίκας… Τώρα όμως είναι νεκρή, θύμα μιας βάναυσης δολοφονίας.
Η Ιβ Ντάλας βάζει τη ζωή της σε κίνδυνο και αναλαμβάνει την υπόθεση, όταν υποψιάζεται πως η ένοχη είναι η καλύτερη φίλη του θύματος, η άλλη γυναίκα σε αυτό το μοιραίο τρίγωνο.
Σύντομα η Ιβ διαπιστώνει ότι στον κόσμο της μόδας δεν υπάρχουν μόνο λάμψη και γοητεία, αλλά θριαμβεύει η ισχυρή εμμονή για νεότητα και φήμη. Μια εμμονή που οδηγεί στον σκοτεινό υπόκοσμο της Νέας Υόρκης, όπου τα ναρκωτικά εκπληρώνουν οποιαδήποτε επιθυμία…

Και από αυτόν τον λαβύρινθο σχεδόν κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει.

Οι νέοι χαρακτήρες στο τρίτο βιβλίο της σειράς Στον θάνατο, το μυστήριο, το δράμα και ο κίνδυνος που παραμονεύει θα σας κάνουν να νιώσετε κομμάτι της ιστορίας!


Add: 2020-11-05 10:45:18 - Upd: 2021-08-02 14:42:53