Αναπτύσσοντας την ανεξαρτησία
Υγιεινές σπτικές συνταγές που θα ενθαρρύνουν το παιδί σας να μάθει να τρώει μόνο του
Αναπτύσσοντας την ανεξαρτησία : Υγιεινές σπτικές συνταγές που θα ενθαρρύνουν το παιδί σας να μάθει να τρώει μόνο του (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-84613-3-8
Evzin Publishing, Αθήνα, 1/2020
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 7.99 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
15 x 15 εκ., 96 σελ.
Περιγραφή

Γύρω στην ηλικία των εννέα μηνών -περίοδο κατά την οποία αρχίζει να αναπτύσσεται η ανεξαρτησία- ίσως παρατηρήσετε ότι στο μωράκι σας αρέσει να προσπαθεί να τρώει μόνο του. Επίσης, δεν είναι καθόλου περίεργο, στα τέλη του πρώτου χρόνου, μωρά που μέχρι τώρα έτρωγαν κανονικά να αρχίσουν να αποκτούν ιδιοτροπίες όσον αφορά το φαγητό τους. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι σε αυτό το στάδιο η αύξηση του βάρους των παιδιών επιβραδύνεται σημαντικά με αποτέλεσμα να μειώνεται αναλογικά και η όρεξή τους. Τώρα πια η κινητικότητα του μωρού σας θα έχει αυξηθεί πολύ έτσι ώστε αντί να κάθεται «βιδωμένο» στο καρεκλάκι του και να το ταΐζετε, θέλει να τριγυρίζει συνεχώς στον χώρο και να επιδεικνύει τις νέες του δεξιότητες.

Σε αυτό το βιβλίο θα βρείτε πολλές συνταγές που θα ενθαρρύνουν το μωράκι σας να τρώει μόνο του και παράλληλα εσείς θα εξασφαλίσετε ότι συνεχίζει να απολαμβάνει πολλές νέες και ενδιαφέρουσες τροφές. Θα πάρετε επίσης πολλές πληροφορίες για τα φαγητά που μπορείτε να δοκιμάσετε να του δίνετε στην ηλικία μεταξύ εννέα και δώδεκα μηνών και για σχετικά θέματα τα οποία θα αντιμετωπίσετε κατά την πορεία της ανάπτυξής του.

Add: 2020-03-31 06:39:54 - Upd: 2021-03-17 18:30:00