Δίπλωμα αυτοκινήτου, Πως να το πάρετε με την πρώτη
Εξετάσεις, θεωρία, πρακτικά και πραγματική οδήγηση
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-84363-7-4
Ελληνική, Νέα
€ 20.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Σκληρόδετο
27 x 20 εκ, 819 γρ, 310 σελ.
Περιγραφή

Το βιβλίο αυτό προορίζεται για όλους όσους επιθυμούν να μάθουν πραγματική οδήγηση, και όχι για εκείνους που επιθυμούν να πάρουν το δίπλωμα μόνο. Πρέπει δε να συνοδεύεται από ανάλογη πρακτική εκπαίδευση και εξάσκηση.

Το εγχειρίδιο -γιατί για εγχειρίδιο πρόκειται και όχι για βιβλίο- με τίτλο: "Πώς θα επιτύχετε για δίπλωμα αυτοκινήτου με την πρώτη (θεωρία-πρακτικά-εξετάσεις) και πραγματική οδήγηση" που κρατάτε στα χέρια σας συνδέεται με τη μακροχρόνια προσωπική προσπάθεια καταρχήν του Αποστόλου Μπουγατσά, απόφοιτου οικονομικού πανεπιστημίου, και του κληρονόμου Ιωάννη Μπουγατσά, Μηχανολόγου-Μηχανικού ΤΕΙ στη συνέχεια, ώστε να έχετε στα χέρια σας τον πληρέστερο έως σήμερα εγχειρίδιο-οδηγό ενημέρωσης των υποψηφίων αλλά και των πτυχιούχων οδηγών.

Στόχος των συγγραφέων είναι να ενημερώσουν τον κάθε ενδιαφερόμενο με τρόπο ευχάριστο και διασκεδαστικό, για το πώς μπορείτε να οδηγείτε με τους δικούς σας ρυθμούς και με όσα προβλέπει ο ΚΟΚ, χωρίς να ενοχλείτε και να καθυστερείτε τους άλλους χρήστες του δρόμου, όπως και για το πού και πώς μπορείτε να κάνετε ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ παραβιάσεις και παράλληλα να τηρείτε και τους κανόνες της ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
Επίσης να μπορείτε να εκτιμήσετε την ευθύνη σας σε πιθανή εμπλοκή σε οποιοδήποτε ατύχημα.
Στόχος μας είναι να ενημερώσουμε τους υποψηφίους οδηγούς και τους κηδεμόνες τους για το τι μπορούν να απαιτήσουν από τους εκπαιδευτές και τους εξεταστές τους, και παράλληλα να αναγκάσουμε εκπαιδευτές και εξεταστές να λειτουργούν με γνώμονα την εκμάθηση του υποψηφίου, γιατί τώρα οι ενδιαφερόμενοι διαμέσου αυτού του βιβλίου θα γνωρίζουν και τα ψιλά γράμματα των κανόνων λειτουργίας της συντεχνίας μας.
Το εγχειρίδιο περιλαμβάνει όλη την ύλη του βιβλίου του Υπουργείου Μεταφορών, θεωρία και ασκήσεις, με την ακόλουθη διάταξη:
- Στην εισαγωγή κάθε κεφαλαίου υπάρχει η απαραίτητη θεωρία ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΗ, βοηθητική στη μελέτη των ασκήσεων του συγκεκριμένου κεφαλαίου και όχι ο όγκος που υπάρχει στο κρατικό βιβλίο.
- Κάτω από κάθε ερώτηση του κρατικού βιβλίου με τις απαντήσεις καταχωρείται η επεξήγηση των συγγραφέων, μαζί με συμπληρωματικές εικόνες και άλλες αναφορές, που καλύπτουν και τη θεωρία, επομένως δεν απαιτείται προμήθεια του κρατικού βιβλίου.

Το εγχειρίδιο απευθύνεται:
- Σε όλους του υποψήφιους οδηγούς όλων των οχημάτων.
- Στους πτυχιούχους οδηγούς όλων των οχημάτων.
- Στους μαθητές σχολείων και λυκείων.
- Σε συμπολίτες μας που εμπλέκονται στην απονομή κυκλοφοριακής δικαιοσύνης.
- Σε εμπειρογνώμονες και πραγματογνώμονες κυκλοφοριακής αγωγής και ασφαλιστές.
- Στους εκπαιδευτές και υποψήφιους εκπαιδευτές οδηγών.
- Στους σπουδαστές ΙΕΚ εκπαιδευτών.
- Στους υπαλλήλους εξεταστές του Υπουργείου Μεταφορών όλης της χώρας.
- Σε όλους εκείνους που πιστεύουν ότι η σωστή κυκλοφοριακή αγωγή πρέπει να είναι τρόπος ζωής.
- Σε όλους εκείνους που πιστεύουν ότι η σωστή προσέγγιση μπορεί να αυξήσει την ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ και να μειώσει σε σημαντικό βαθμό τα τροχαία ατυχήματα.
- Σε όλους τους οδηγούς -παλαιούς και νέους- που θέλουν να ανανεώσουν τις γνώσεις τους και τις επιδόσεις τους.

Οι συγγραφείς σάς υπόσχονται ότι θα απολαύσετε το εγχειρίδιο και θα το έχετε στο όχημα σας για συχνή ενημέρωση σας.