Ο χορός των σφουγγαράδων
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-380-243-3
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 15.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 334 σελ.
Περιγραφή

"Το παρόν μου φαίνεται απίστευτο. Λίγους μήνες πριν, τίποτα δεν έμοιαζε μ` αυτό που ζω σήμερα. Και οι αλλαγές δείχνουν βαθιές. Γιατί μαζί με μένα, άλλαξε κι ολόκληρος ο κόσμος γύρω μου. Από τη στιγμή που λοξοδρόμησα, σα να μπήκα σε άλλη διάσταση. Βρέθηκα στην καρδιά ενός μυστηρίου, ενός ενεργειακού σκανδάλου. Ερωτεύτηκα έναν άντρα που ζούσε για την περιπέτεια. Και τώρα βρίσκομαι στην Κάλυμνο, το νησί των σφουγγαράδων, από όπου όλα ξεκίνησαν. Ή μάλλον, οι σφουγγαράδες και ο χορός τους."

Ένα μυθιστόρημα που δε μπορείς να αφήσεις από τα χέρια σου. Συνδυάζει ερωτική περιπέτεια με πολιτικό θρίλερ και μας ταξιδεύει από το Παρίσι μέχρι την Κάλυμνο και την Κεντρική Ασία. Η ηρωίδα, Ελληνίδα που σπουδάζει στο Παρίσι, μπαίνει άθελά της σε ένα κύκλο ανθρώπων, που ορίζουν τις μοίρες του πλανήτη. Γνωρίζει κι ερωτεύεται ένα μυστηριώδη άντρα και πρέπει να λύσει δύο αινίγματα ποια είναι τα αληθινά του κίνητρα και ποιος είναι ο ρόλος του στο οικονομικό σκάνδαλο που συντάραξε τη Γαλλία πριν δέκα χρόνια;

Η συγγραφέας δημιουργεί ένα διασκεδαστικό παραμύθι, ενώ παραμένει απόλυτα επίκαιρη στο σήμερα, Ελληνικό και Παγκόσμιο. Διαπιστώνει καταστάσεις, άλλες φορές ρεαλιστικά κι άλλες αλληγορικά και προτείνει ως λύσεις ισχυρές ανθρώπινες αξίες.


Add: 2020-03-31 06:39:48 - Upd: 2020-03-31 14:41:48