Οδοντική προσθετική με μια ματιά
Prosthodontics at aglance (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-583-314-5
Παρισιάνου Α.Ε., Αθήνα, 2019
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 32.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
21 x 28 εκ., 126 σελ.
Περιγραφή
Το βιβλίο αυτό με συνοπτικό και ακριβή τρόπο περιγράφει ενδελεχώς την αποκατάσταση ή την αντικατάσταση του δοντιού. Καθώς πρόκειται για μια ειδικότητα που περικλείει και συνδέεται άρρηκτα με πολλές άλλες ειδικότητες και επιστήμες, η προσέγγιση των επιμέρους θεμάτων γίνεται σε 17 μέρη, για την καλύτερη οργάνωση των κεφαλαίων και, φυσικά, τη διευκόλυνση της μελέτης και της κατανόησης των θεμάτων αυτών. Παράλληλα, η μορφοποίηση των κεφαλαίων με πλούσιο φωτογραφικό και εικονογραφικό υλικό, πίνακες και πλαίσια βασικών σημείων βοηθά κατ’ εξοχήν στην οπτικοποίηση και, συνεπώς, στην καλύτερη κατανόηση των πληροφοριών.
Η «Οδοντική Προσθετική με μια Ματιά» είναι ένα εξαιρετικό εγχειρίδιο για τον φοιτητή, αλλά και τον ειδικό, ιδανικό βιβλίο αναφοράς που κερδίζει μια ξεχωριστή θέση στη βιβλιογραφία της Οδοντιατρικής.
Κάθε κεφάλαιο αναπτύσσεται και ολοκληρώνεται σε δύο μόλις σελίδες, εκ των οποίων η πρώτη περιλαμβάνει διαγράμματα που κωδικοποιούν τις απαραίτητες πληροφορίες και η δεύτερη ένα περιεκτικό κείμενο. 
Καλύπτοντας μια ευρεία θεματολογία, τα βιβλία της σειράς αποτελούν ιδανικά εισαγωγικά εγχειρίδια για κάθε γνωστικό αντικείμενο, εξαιρετικά βοηθήματα για τις εξετάσεις αλλά και εύχρηστα βιβλία αναφοράς για την καθημερινή κλινική πράξη. 
Η εξαιρετικά επιτυχημένη σειρά βιβλίων «Με μια ματιά» έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της διεθνούς ιατρικής κοινότητας και των λοιπών επαγγελματιών υγείας.

Add: 2019-07-04 12:30:31 - Upd: 2021-03-17 18:29:52