Μεταλλικά Κτήρια.
Συναρμολόγηση-Ανέγερση Κτηρίων, Χαλύβδινες Κατασκευές Στεγών, Θύρες-Πύλες-Παράθυρα-Σκάλες, Προσόψεις και Υαλοπετάσματα, Ενεργειακή Προστασία Κτηρίων
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-508-176-8
2η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Γερμανική
€ 29.68 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
21 x 29 εκ., 240 σελ.
Περιγραφή

Το βιβλίο αυτό προορίζεται για το μάθημα Κατασκευές Μεταλλικών Κτηρίων ωστόσο σε όλα τα θέματα έχει δοθεί πολύ μεγάλη σημασία στη σύνδεση των θεωρητικών περιεχομένων με την επαγγελματική πράξη των εκπαιδευομένων. Η αναλυτική παρουσίαση πολλών εξειδικευμένων θεμάτων επιτρέπει τη χρήση του βιβλίου αυτού και στη δια βίου εκπαίδευση. Σε εργολάβους, πολιτικούς μηχανικούς και αρχιτέκτονες αυτό το βιβλίο μπορεί να χρησιμεύσει ως μια απλή και κατανοητή εισαγωγή στη θεωρία και στην πράξη των μεταλλικών και των χαλύβδινων κατασκευών.

Για την καλύτερη μετάδοση των περιεχομένων καθώς και για να μπορεί να μελετήσει κάποιος μόνος του το βιβλίο, έχουν διαιρεθεί τα περιεχόμενα σε μικρά κεφάλαια. Στο τέλος κάθε μεγάλης θεματικής ενότητας θα βρείτε  επαναληπτικές ερωτήσεις και στο τέλος κάθε διδακτικού πεδίου σύνθετες εργασίες. Τα κείμενα συνοδεύονται με πάνω από 900 έγχρωμα πρωτότυπα σχέδια και πίνακες.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:

1. Αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση κατασκευαστικών τμημάτων

2. Κατασκευή Χαλύβδινων και μεταλλικών Κατασκευών

3. Κατασκευή Θυρών και Κιγκλιδωμάτων

4. Κατασκευή Παραθύρων προσόψεων και γυάλινων κατασκευών

5. Κατασκευή κλιμάκων και ικριωμάτων


Add: 2018-05-25 15:18:11 - Upd: 2021-03-17 18:29:45