ΑυτοΣχέδιος Μηχανισμός Ευτυχίας
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-89405-5-0
Δυτικές Ινδίες, Αθήνα, 1/2017
Ελληνική, Νέα
€ 10.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Βιβλίο (άγνωστο δέσιμο)
21 x 14 εκ, 256 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Όλοι μεταφέρουμε το Σχέδιο της Ευτυχίας. Το Σχέδιο υπάρχει στον νου μας, στην ψυχή μας, στα γονίδιά μας. Κέθε ανθρώπινο ον είναι μέρος του Σχεδίου της Ευτυχίας...
Περιγραφή

Το μυθιστόρημα διαπραγματεύεται το θέμα της Ευτυχίας. Ο ήρωας, που πρόσφατα έχει χωρίσει έπειτα από μια μακροχρόνια σχέση, γνωρίζει σ` ένα καφέ έναν παράξενο και σαγηνευτικό τύπο, που όλοι τον ξέρουν με το όνομα Αυτός.
Ο Αυτός τον παρασύρει σιγά-σιγά σ` έναν περίεργο κόσμο (που τον ονομάζει κόσμο των Πραγματικοτήτων), και βιώνει καταστάσεις που υπερβαίνουν την κοινή λογική.
Το «μετα-πραγματικό» στοιχείο εισβάλει ξαφνικά στη ζωή του, γνωρίζοντας έτσι ένα παράλληλο σύμπαν από παράξενα πλάσματα και οντότητες που του δίνουν απαντήσεις πάνω στα ερωτήματα των σχέσεων, του έρωτα, του νοήματος της ζωής.
Περίεργα συμβάντα και χιουμοριστικές ανατροπές έχουν σαν αποτέλεσμα να του αλλάξουν όλη την αντίληψη για τον εαυτό του και τον κόσμο.
Η πιο νέα και ταυτόχρονα η πιο παλιά άποψη για την καταγωγή και εξέλιξη της γήινης κοινότητας κάνει την εμφάνισή της.
Με αυτόν τον τρόπο, το συγκεκριμένο βιβλίο διαπερνάει τα όρια του µμυθιστορήματος. Γίνεται ταυτόχρονα μια ποιητική ελεγεία, ένα ερωτικό μανιφέστο, μια ιστορία μυστηρίου και μεταφυσικής έρευνας.
Ένας τρόπος συμμετοχής στην πνευματική αναδημιουργία του ανθρώπου και του πολιτισμού... Ένας ΑυτοΣχέδιος Μηχανισμός Ευτυχίας.
Ταυτίζεται με την ψυχή του κάθε αναγνώστη που διψάει για γνώση, αγάπη, ελευθερία και συνειδητοποίηση της Αιώνιας `Ύπαρξης.