Υποψίες
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-82415-6-5
Tο Βιβλίο, Αθήνα, 4/2017
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 0.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Ebook, PDF
238 σελ.
τ. 1
Περιγραφή

Η Κλαίρη ζει τα σκιρτήματα της πρώτης αγάπης την ώρα που παλεύει με τη συνείδησή της λόγω της καταγωγής του αγαπημένου της και ενώ ετοιμάζεται για έναν παγκόσμιο διαγωνισμό στο πιάνο.
Μια σειρά απρόοπτες εξελίξεις όμως σε κάνουν να σκεφτείς ότι άμα η ζωή θέλει να συνωμοτήσει, το κάνει με μοναδική μαεστρία.
Κι εσύ τι κάνεις; Τίποτα δεν κάνεις. Τι είσαι εσύ; Ένα αδύναμο μαριονεττάκι που τα νήματα της ζωής σου τα κινεί η μοίρα αυτή και κινείσαι στους ρυθμούς που παίζει το… πιάνο της• με μοναδική όμως δεξιοτεχνία, όπως η Κλαίρη.
Μα τελικά τίποτα δεν χαρίζεται. Όλα θέλουν σκληρή δουλειά, από τη μουσική έως την... αγάπη. Γιατί η αγάπη είναι η μουσική στη ζωή μας.

Η γραφή της Λένας Μαυρουδή Μούλιου ξεχωρίζει με τη ζωντάνια και τη ρομαντική  της διάθεση. Η άμεση παρέμβαση του αφηγητή μέσα στα γεγονότα και ο σχολιασμός καταστάσεων μα και των ίδων των ηρώων, οι συμβουλές που δίνεις στους ήρωες και τον αναγνώστη διατηρούν στο βάθος της μία ξεχωριστή θεατρικότητα. Μα κυρίως με μία φιλοσοφίζουσα διάθεση αναδεικνύει το ευμετάβολο και το απρόβλεπτο του ανθρώπινου βίου.

Μπορείτε ελεύθερα να το διαβάσετε online από εδώ
ή να το προσθέσετε στην ηλεκτρονική σας βιβλιοθήκη σε μορφή pdf


Add: 2017-04-10 10:04:20 - Upd: 2020-10-23 13:46:28