Γιόγκα και Αποκρυφισμός
Συλλογή κειμένων
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-87301-7-5
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 30.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
17 x 24 εκ., 1,500 γρ., 410 σελ.
τ. 1
Σύντομη περιγραφή
Τα κείμενα αυτού του βιβλίου αποτελούν μια ανθολογία εσωτερικής γνώσης και απευθύνονται σε κάθε ερευνητή της Αλήθειας, σε κάθε σπουδαστή των συστημάτων Γιόγκα, σε κάθε υποψήφιο επί της Ατραπού που οδηγεί στην Τελείωση και την μακαριότητα της Νιρβάνα
Περιγραφή

Τα κείμενα που έχουν επιλεχθεί και μεταφραστεί απαρτίζοντας αυτό το βιβλίο, είναι κυρίως άρθρα και επιστολές της συγγραφέως που είχαν δημοσιευτεί στα θεοσοφικά περιοδικά: The Path, The Theosophist, Lucifer καθώς και σε άλλα έντυπα της εποχής της. Σκιαγραφούν την πορεία της έρευνας του απόκρυφου, της μελέτης και της άσκησης  Γιόγκα, καθώς και τουςκ κινδύνους που συχνά κρύβονται σε κάθε καμπή της διαδρομής της. Σε αυτά τα κείμενά της Έλενα Π. Μπλαβάτσκυ προσφέρει ιπολύτιμες πληροφορίες σε όσους επιθυμούν να εισέλθουν με ασφάλεια στην Ατραπό της Αναζήτησης, διευκρινίζει ερωτήματα που απασχολούν κάθε ερευνητικό νου και πραγματεύεται θέματα διαχρονικού ενδιαφέροντος. 

ΟΑποκρυφισμός, ένας καθαρά θεοσοφικός όρος, αποσκοπεί στην αναζήτηση της Αλήθειας, στην έρευνα και την κατανόηση των ανερμήνευτων νόμων και των δυνάμεων της Φύσης, που κάθε άλλο παρά "τυφλές" είναι - όπως διδάσκει η συγγραφέας - καθαώς και των δυνάμεων και των ικανοτήτων οι οποίες υπάρχουν σε λανθάνουσα κατάσταση μέσα σε κάθε άνθρωπο. Βασική προϋπόθεση για την επιτυχή και ασφαλή έκβαση της έρευνας του απόκρυφου θεωρείται η είσοδος στην Ατραπό της Μαθητείας, υπο την καθοδήγηση και την προστασία ενός Μύστη Διδασκάλου της Αγάπης και της Σοφίας. 


Add: 2016-04-15 07:43:46 - Upd: 2022-09-07 16:13:01