Η Πτώση Του Δόγματος
Πως οι λαοί θα ξεπεράσουν το σοκ και θα κερδίσουν τη νέα τάξη
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5087-90-6
Λεξίτυπον, Αθήνα, 2015
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 23.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
17 x 24 εκ., 900 γρ., 570 σελ.
Περιγραφή

Σκοπός του κειμένου είναι να αποκτήσει ο αναγνώστης τη γνώση που χρειάζεται γιατί ο γράφων είναι πεπεισμένος ότι «Η γνώση είναι δύναμη» και μόνο μέσω αυτής της κατανόησης μπορεί να υπάρξει η δυνατότητα όχι απλά αντίδρασης, άλλα ουσιαστικής δράσης! Σήμερα, στις μέρες μας, γράφεται η νεότερη Ελληνική ιστορία και περιλαμβάνει και κάθε έναν από εμάς τους ίδιους. Όλοι μας αφήνουμε τα ίχνη μας στη σύγχρονη ιστορία και η κάθε πράξη μας, ή η απραξία μας θα μείνει στην αδέκαστη κρίση των επόμενων γενιών!

Είναι επιτακτική ανάγκη να προασπίσουμε τα συμφέροντα των αγέννητων Ελλήνων για να μη μείνουμε στην ιστορία ως η ντροπή των αιώνων. Τέτοια ευκαιρία όχι απλά για νίκη άλλα για θρίαμβο δε θα υπάρξει ξανά! Το σύστημα της Νέας Τάξης δείχνει φαινομενικά πανίσχυρο άλλα ουσιαστικά παίζει τα τελευταία του χαρτιά και οι Έλληνες αυτή τη στιγμή είναι πιο ισχυροί από ποτέ! Με πρόσβαση στην ανώτερη εκπαίδευση μεγαλύτερη από ποτέ, υψηλό φρόνημα και ενεργοποιημένο το ένστικτο της επιβίωσης είναι έτοιμοι για την υπέρτατη μάχη. Για την «Μητέρα όλων των μαχών»! Μπορεί να υπάρχουν διάχυτες οι κατηγορίες για την ανυπαρξία του νεοέλληνα, άλλα όταν οι συνθήκες φτάσουν, μία σπίθα θα είναι αρκετή για να πάρει φωτιά το σύμπαν! Εξάλλου δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τη διαφορά πάντα λίγοι την έκαναν, λίγοι θα την κάνουν και τώρα. Όταν θα γίνει η αρχή η συνέχεια θα είναι τέτοιας ορμής που δε θα είναι δυνατή η κατάργηση της. Μέσα στα επόμενα κεφάλαια γίνεται ανάλυση για τον τρόπο με τον οποίο μεθοδεύτηκε η οικονομική επίθεση στην Ελλάδα, καθώς επίσης γίνεται εμβάθυνση και παράθεση προτάσεων και λύσεων με σκοπό τη δημιουργία επιτυχών στρατηγικών ενεργειών που θα δώσουν τη νίκη ενάντια στις μεθοδεύσεις της Νέας Τάξης πραγμάτων που προσπαθούν να επιβάλλουν.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ο ελληνικός λαός πρέπει να καταλάβει πλέον ότι τελειώνουν οι επιλογές του. Αν δεν αγωνιστεί σήμερα όπως πρέπει, θα «τελειώσει» με συνοπτικές διαδικασίες. Θα τα χάσει όλα. Θα βλέπει τις πανέμορφες ακρογιαλιές, τις οποίες απέκτησαν οι παππούδες του με τα όπλα τους, να γίνονται κλειστά τουριστικά «κράτη». Θα βλέπει τις τεράστιες επιχειρήσεις, τις οποίες έχτισαν οι πατέρες του, να γίνονται ιδιωτικά «φέουδα» πάνω στην Κηφισίας. Θα βλέπει τα ασφαλιστικά ταμεία, τα οποία πλήρωνε μια ζωή ο ίδιος, για να πάρει μια αξιοπρεπή σύνταξη, να μεταβάλλονται σε ιδρύματα συντήρησης απόρων. Οι εποχές της εκ του ασφαλούς επιβίωσης έχουν τελειώσει. Τώρα πρέπει να δώσει μάχη. Τη μάχη που έδωσαν οι παππούδες του και συνέχισαν οι πατέρες του. Τη μάχη που πάντα απαιτείται για την επιβίωση.


Για να δώσει όμως τη μάχη, θα πρέπει να ξεκινήσει από τα βασικά. «Βασικά» σ` αυτήν την περίπτωση σημαίνει γνώση. Αυτά, δηλαδή σ τα οποία φαίνεται ότι σήμερα υστερεί. Για τον λόγο αυτό γράφεται αυτό το βιβλίο. Πρέπει πάνω απ` όλα ν` αποκτήσει αυτογνωσία. Να καταλάβει ποια ακριβώς είναι η σχέση του με αυτό το πανέμορφο άκρο των Βαλκανίων. Να καταλάβει τι σημαίνει κυρίαρχος. Να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή του. Να ανακτήσει το μεγάλο ειδικό «βάρος», που του δίνει η ιστορική καταγωγή του. Όχι να ανέχεται πληρωμένους πολιτικούς λέγοντας ότι «μαζί τα φάγαμε» ή να τον θεωρούν «σκουπίδι» ή «γύφτο».


Πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι είναι υποχρεωμένος να πολεμήσει - ακόμα και πραγματικά - αν θέλει να κρατήσει υπό την ιδιοκτησία του την πατρίδα του. Πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι, αν υπάρχει ένας λόγος που κάνει τη Δημοκρατία να είναι πολύτιμη, αυτός είναι, γιατί απλούστατα υπηρετεί τον ίδιο. Να καταλάβει ότι η έννοια της κυριαρχίας, που του εξασφαλίζει αυτή η Δημοκρατία, συνδέεται με την ισχύ και ότι αυτός είναι ο ισχυρός. Να πάψει να νομίζει ότι είναι ένα «οικόσιτο», που το ίδιο έχει ανάγκη τον νόμο για να προστατεύεται από τους ισχυρούς. Οι ισχυροί είναι αυτοί οι οποίοι έχουν ανάγκη τον νόμο, για να προστατεύονται από το «τέρας» και άρα από τον ίδιο.


Add: 2016-01-20 14:40:50 - Upd: 2016-01-21 06:04:25