Όμορφο Ξεκίνημα
Beautiful Beginning (τίτλος πρωτοτύπου)
Μετάφραση: Σαρρή, Μυρτώ
Επιμέλεια κειμένου: Κερασίδης, Δημοσθένης
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5158-02-6
Κεστός, Αθήνα, 6/2015
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 10.50 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 390 γρ., 240 σελ.
Περιγραφή

Ο γαμπρός; Ένα όμορφο κάθαρμα
Η νύφη; Μια όμορφη σκύλα
Μια καυτή σχέση στο γραφείο εξελίχθηκε σε παντοτινό έρωτα!

Μετά το Όμορφο Κάθαρμα, την Όμορφη Σκύλα, τον Όμορφο Ξένο, την Όμορφη Αμαρτία και τον Όμορφο Παίκτη, το Όμορφο Ξεκίνημα έρχεται να εμπλουτίσει τη σειρά μπεστ-σέλερ που έχει κάνει παγκόσμια αίσθηση!

Οι ήρωες που λατρέψατε είναι πάλι εδώ και διψούν για νέες τολμηρές περιπέτειες… Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για ένα ακόμα μυθιστόρημα γεμάτο καυτό ερωτισμό.

Η μέρα του γάμου πλησιάζει για τη Χλόη Μιλς και τον Μπένετ Ράιαν. Η Χλόη, εξουθενωμένη και αγχωμένη με τις προετοιμασίες της τελευταίας στιγμής, φλερτάρει με την ιδέα να το σκάσουν για να παντρευτούν στο Λας Βέγκας.

Από τη μεριά του, ο Μπένετ έχει άλλα πράγματα στο μυαλό του: τον ανησυχεί τόσο πολύ η επίδραση που έχει πάνω του το κορμί της Χλόης, που αποφασίζει να επιβάλει έναν κανόνα αποχής από το σεξ μέχρι τη νύχτα του γάμου. Φυσικά, το μόνο που θα καταφέρει με αυτόν τον κανόνα είναι να κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα για τον ίδιο…

Καθώς οι παρανοϊκοί συγγενείς καταφθάνουν για τη μεγάλη μέρα –με ελάχιστους απ’ αυτούς να προσπαθούν πραγματικά να βοηθήσουν– οι φλογεροί εραστές θα διαπιστώσουν ότι τα πάντα είναι μια δοκιμασία. Είναι ποτέ δυνατόν ένα ζευγάρι που τσακώνεται διαρκώς να αντέξει τόσο ώστε να φτάσει να ανταλλάξει βέρες –και όχι μόνο βρισιές;...

Οι συγγραφείς: Η ΚΡΙΣΤΙΝΑ και η ΛΟΡΕΝ είναι το συγγραφικό δίδυμο που δημιούργησε τα μπεστ-σέλερ Όμορφο Κάθαρμα (Beautiful Bastard), Όμορφη Σκύλα (Beautiful Bitch), Όμορφος Ξένος (Beautiful Stranger), Όμορφη Αμαρτία (Beautiful Bombshell) και Όμορφος Παίκτης (Beautiful Player), τα οποία έχουν διαβάσει πάνω από 2.000.000 αναγνώστες μέχρι σήμερα. Από τότε που θυμούνται τον εαυτό τους, οι δύο συνεργάτιδες και φίλες βρίσκονται με ένα αισθηματικό μυθιστόρημα στο χέρι. Μπορείτε να μαθαίνετε νέα τους στη διεύθυνση ChristinaLaurenBooks.com, καθώς και στο Twitter, στα @seeCwrite και @lolashoes.


Add: 2015-06-26 05:57:30 - Upd: 2021-03-17 18:29:31