Επείγουσα Ιατρική
Πρακτικός οδηγός για την αντιμετώπιση των επειγόντων περιστατικών
Acute medicine:A Practical Guide to the Managment of Medical Emergencies (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-394-972-5
Παρισιάνου Α.Ε., Αθήνα, 4/2014
4η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 44.79 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Άδετο
12 x 19 εκ., 665 σελ.
Περιγραφή
Περιγραφή


Ο παρών εξαιρετικά δημοφιλής τίτλος έχει γίνει ο οριστικός οδηγός τσέπης για την αντιμετώπιση των επειγόντων περιστατικών που χρησιμοποιούν οι κλινικοί ιατροί στην πρώτη γραμμή. Στο βιβλίο δίνονται λεπτομερείς οδηγίες για τη διάγνωση και τη θεραπεία των πλέον κοινών καταστάσεων και περιλαμβάνεται ένας οδηγός βήμα προς βήμα για τις εννέα σημαντικότερες διαδικασίες στην επείγουσα Ιατρική.
Το περιεχόμενο διαιρείται σε συνήθη προβλήματα κατά την παρουσίαση, ειδικά προβλήματα και διαδικασίες, και διευρύνθηκε για να περιλάβει όλα τα προβλήματα στη γενική ιατρική που είναι πιθανόν να απαντηθούν στο τμήμα επειγόντων περιστατικών. Βασικό στοιχείο της παρούσας τέταρτης έκδοσης είναι η συμπερίληψη της ηχοκαρδιογραφίας. Το βιβλίο έχει αναθεωρηθεί και ενημερωθεί εκτενώς για να αντανακλά τις πρόσφατες προσεγγίσεις στη διάγνωση και στην αντιμετώπιση. Η έκδοση περιλαμβάνει έγχρωμες εικόνες, διαγράμματα ροής και πίνακες που καθιστούν τις βασικές πληροφορίες εύκολα και άμεσα προσβάσιμες.
Κριτικές για τις προηγούμενες εκδόσεις
«Είναι ένα χρήσιμο βιβλίο, ειδικότερα για τους ειδικευόμενους που χρειάζονται άμεση βοήθεια για την αντιμετώπιση ενός επείγοντος περιστατικού. Το συνιστώ χωρίς επιφυλάξεις».
Κλινικός ιατρός
Οι ειδικευόμενοι καθώς και οι ιατροί στα τμήματα επειγόντων περιστατικών θα βρουν αυτό το βιβλίο εξαιρετικά χρήσιμο. Ακόμα και οι ειδικευόμενοι που έχουν ήδη αποκτήσει κάποια εμπειρία και έχουν εκτεταμένες θεωρητικές γνώσεις, καλό θα ήταν να το διαβάσουν... Το βιβλίο αυτό καλό είναι να υπάρχει στη βιβλιοθήκη κάθε ιατρού».
Care of the Critically Ill
Αυτό το εξαίρετο μικρό βιβλίο γράφτηκε κυρίως για τους νέους ιατρούς. Ωστόσο και ως εγχειρίδιο αναφορά για τον αναισθησιολόγο είναι εξαιρετικά χρήσιμο».





Add: 2015-06-10 10:44:14 - Upd: 2022-09-07 16:13:00