Επίτομη κλινική παιδιατρική
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-583-039-7
Παρισιάνου Α.Ε., Αθήνα, 12/2014
3η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 94.55 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Άδετο
21 x 28 εκ., 435 σελ.
Περιγραφή

Η Επίτομη Κλινική Παιδιατρική είναι το τέλειο βιβλίο για να σας προετοιμάσει για την κλινική πρακτική – παρέχοντας έναν κατανοητό και πρακτικό οδηγό για τις παιδιατρικές διαταραχές, όπως αυτές παρουσιάζονται στον ιατρό, και οργανωμένο με τρόπο για εύκολη πρόσβαση.
Από τη γέννηση ώς και την εφηβεία, δίνεται έμφαση σε συχνά και σημαντικά προβλήματα που αφορούν στην Παιδιατρική. Είναι το μοναδικό βιβλίο που, με έναυσμα το κάθε σύμπτωμα, συνεχίζει με τη λήψη ιστορικού και την κλινική εξέταση βήμα προς βήμα. Κάθε τμήμα περιλαμβάνει τα χαρακτηριστικά σημεία και τα συμπτώματα που αναλύονται, επιτρέποντας να κάνετε μια διαφορική διάγνωση κατά λογικό και απολύτως δομημένο τρόπο.
Η τρίτη έκδοση έχει ενημερωθεί εις βάθος και περιλαμβάνει νέα κεφάλαια στις καρδιολογικές καταστάσεις και στην Κοινωνική Παιδιατρική. Παρουσιάζεται με υπέροχο τρόπο, με πολλές νέες εικόνες και φωτογραφίες, αγαπημένα χαρακτηριστικά όπως τα πλαίσια «με μία ματιά» και τα «αίτια» έχουν επιστρέψει και τα νέα «Πλαίσια με την Κόκκινη Σημαία» υπογραμμίζουν όλες τις σημαντικές πληροφορίες που χρειάζεστε. Το τμήμα με την αυτοαξιολόγηση σας επιτρέπει να ελέγξετε τη γνώση σας και να προετοιμαστείτε για τις εξετάσεις στην Παιδιατρική.
ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ:
«Πιστεύω ότι πράγματι είναι το καλύτερο βιβλίο στην Παιδιατρική που έχω δει... Τα κεφάλαια είναι στο σύνολό τους καλού μεγέθους και εμβαθύνει όσο χρειάζεται για τον φοιτητή της Ιατρικής. Μου αρέσει που έχει το αναλυτικό κείμενο μαζί με τα πλαίσια με μία ματιά. Υπάρχουν, επίσης, πολλές φωτογραφίες σε όλο το βιβλίο που βοηθούν πολύ τη μνήμη. Βρήκα ιδιαιτέρως επιβοηθητικό τον τρόπο που παραπέμπει σε άλλες σελίδες του βιβλίου σχετικά με ό,τι διαβάζει κάποιος. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι που να χρειάζεται περαιτέρω βελτίωση. Μόνο εύχομαι να το είχα από την αρχή της εκπαίδευσής μου στην Παιδιατρική!»
Φοιτητής του UEA


Add: 2015-06-09 08:10:32 - Upd: 2022-09-07 16:13:00