Οι εντολές της Πυθίας - η τριλογία της Βικτόριας Μπέργμαν 3
Pythians anvisningar (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-01-0130-0
Ψυχογιός, Αθήνα, 1/2015
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Σουηδική
€ 12.05 (περ. ΦΠΑ 6%)
Ebook, EPUB
456 σελ.
Περιγραφή

Η Βικτόρια Μπέργμαν επιχειρεί μιαν ιδιόμορφη αυτοψυχοθεραπεία, προκειμένου να διαχειριστεί τα σκόρπια θραύσματα της προσωπικότητάς της. Καθώς το εγχείρημα πλησιάζει σε ένα κάποιο τέλος, μόνο οι πιο ισχυρές από τις πολλαπλές ταυτότητές της θα επιβιώσουν: το Κορίτσι-κουρούνα, ο Υπνοβάτης και το Ερπετό. Έτσι, η Βικτόρια μπορεί να επιστρέψει σε μια σειρά από συμβάντα του παρελθόντος, και να τα κοιτάξει ξανά, μέσα από ένα πρίσμα τελείως διαφορετικό.

Οι εντολές της Πυθίας δεν είναι παρά μια σειρά ανελέητων κανόνων που έχουν καταρτίσει οι ηγέτες της μυστικής σέκτας Sihtunum i Diasporan.

Καθώς η ψυχική υγεία της Βικτόριας Μπέργμαν βελτιώνεται, η Σοφία Ζέτερλουντ είναι σε θέση να βοηθήσει ουσιαστικά την ερωμένη της, την επιθεωρήτρια Ζανέτ Σίλμπεργ, και να της δώσει χρήσιμα στοιχεία ώστε να φέρει εις πέρας την αποστολή της. Και αυτό επειδή η Ζανέτ βρίσκεται τώρα στα ίχνη των αντρών οι οποίοι σφράγισαν με έναν τρόπο ολέθριο τη ζωή και τη μοίρα όχι μόνο της Βικτόριας, αλλά και της κόρης της, Μαντελέιν.

Οι ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ολοκληρώνουν την Τριλογία της Βικτόριας Μπέργμαν με ένα δραματικό και ανατριχιαστικό φινάλε, που θα λάβει χώρα σε ένα από τα πλέον διαβόητα μνημεία της ναζιστικής κτηνωδίας, στο Μπάμπι Γιαρ της Ουκρανίας. Ακόμη και σήμερα η δικαιοσύνη δεν έχει αποδοθεί.

Σχετιζόμενα προϊόντα

Add: 2015-05-07 13:34:35 - Upd: 2021-07-22 14:52:20