Φυσική Β΄ Λυκείου Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών
Περιέχει επιλεγμένα θέματα απο την "Τράπεζα Θεμάτων" με απαντήσεις
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-6784-36-1
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 22.59 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
24 x 14 εκ, 817 γρ, 624 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Στο τέλος του βιβλίου επίσης δίνονται ποι απαντήσεις των ερωτήσεων κατανόησης και ενδεικτικές λύσεις στις ασκήσεις και τα προβλήματα.
Περιγραφή

Η θεωρία του μαθήματος αναπτύσσεται αναλυτικά με τη μορφή ερωτήσεων -απαντήσεων. Η κατανόησή της ελέγχεται με πλήθος ερωτήσεων όλων των τύπων, που παρατίθενται στο τέλος κάθε κεφαλαίου. Σε κάθε ενότητα γίνονται παρατηρήσεις και παρέχεται μεθοδολογία για τη λύση των ασκήσεων και των προβλημάτων που ακολουθούν. Οι ασκήσεις και τα προβλήματα έχουν επιλεγεί έτσι ώστε να καλύπτουν όλες τις "συνήθεις περιπτώσεις". Παράλληλα υπάρχουν και προβλήματα που απαίτουν αναπτυγμένη κριτική και συνδιαστική σκέψη ώστε να δίνονται προκλήσεις στους καλούς μαθητές.

Στο τέλος του 3ου κεφαλαίου ώς επαναληπτικές ασκήσεις παρατίθενται θέματα με τις απαντήσεις του απο την "Τράπεζα Θεμάτων" που αναφέρονται στην Οριζόντια βολή - Κυκλική κίνηση- Διατήρηση της ορμής.

Στο τέλος του 8ου κεφαλαίου ώς επαναληπτικές ασκήσεις παρατίθενται θέματα με τις απαντήσεις τους απο την "Τράπεζα Θεμάτων" που αναφέρονται στους Νόμους των αερίων - Θερμοδυναμική - Θερμικές μηχανές.