Και τώρα δεν είναι αργά
ειδική έκδοση συλλεκτική
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-80598-9-4
Κουκουνάρι, Αθήνα, 11/2014
1η έκδ. || Βελτιωμένη με πρόσθετα || Επαυξημένη || Έκδοση αριθμημένων αντιτύπων || Η έκδοση αυτή, απευθύνεται σε φιλότεχνους αναγνώστες ή σε βιβλιόφιλους συλλέκτες έργων τέχνης ή/και σπάνιων εκδόσεων
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 149.30 (περ. ΦΠΑ 6%)
Άλλη εκτύπωση, Φάκελος/Ντοσιέ
19 x 25 εκ., 96 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Η έκδοση αυτή απευθύνεται σε φιλότεχνους αναγνώστες ή βιβλιόφιλους συλλέκτες έργων τέχνης ή/και σπάνιων εκδόσεων.
Περιγραφή

Από την Τραχήλα της Έξω Μάνης μέχρι το τελευταίο κυκλαδονήσι, την Αμοργό, με ενδιάμεση στάση στην Αθήνα. Μια κόκκινη γραμμή, κατακόκκινη, ξεκινά από τη δεκαετία του ’50 και φτάνει στη σημερινή εποχή. Κοινή διαπίστωση: τα λάθη παύουν να διαιωνίζονται όταν παύουν να υπάρχουν οι άνθρωποι που τα διαπράττουν.

Ένας ιδιαίτερος συνδυασμός κειμένου και εικόνας, ή η εικαστική προσέγγιση της γραφής, σ’ ένα βιβλίο όπου ο λογοτέχνης και ο εικαστικός αφηγούνται, με τον τρόπο του ο καθένας, την ίδια ιστορία.

Το βιβλίο αυτό εγκαινιάζει τη σειρά μας “εν-έδρα”, με ιστορίες, στιγμιότυπα και σκηνές από την Ελλάδα του άλλοτε και του σήμερα. Το "Και τώρα δεν είναι αργά" είναι μια επιστολική νουβέλα του Κώστα Αρκουδέα που φιλοτέχνησε με ξυλογραφίες ο Νίκος Σταυρακαντωνάκης.

Πρόκειται για μια εικαστική λογοτεχνική έκδοση, που σε αυτή την εκδοχή της έχει πάρει μορφή συλλεκτική : κυκλοφορεί μόνο σε 30 αντίτυπα, συσκευασμένα το καθένα σε χειροποίητη συσκευασία. Καθεμία απ`αυτές, περιέχει εκτός από το εικονογραφημένο βιβλίο, και έναν φάκελο με 5 γνήσιες ξυλογραφίες του Νίκου Σταυρακαντωνάκη, επιλεγμένες μέσα από το βιβλίο, αριθμημένες και υπογεγραμμένες από τον ίδιο.

Ειδική συλλεκτική έκδοση. Κυκλοφορεί μόνο σε 30 αντίτυπα συσκευασμένα το καθένα σε χειροποίητη συλλεκτική συσκευασία. Καθεμία από τις 30 συλλεκτικές συσκευασίες περιέχει εκτός από το εικονογραφημένο βιβλίο, και έναν φάκελο με 5 γνήσια χαρακτικά του Νίκου Σταυρακαντωνάκη, αριθμημένα και υπογεγραμμένα από τον ίδιο. Η έκδοση αυτή, απευθύνεται σε φιλότεχνους αναγνώστες ή σε βιβλιόφιλους συλλέκτες έργων τέχνης ή/και σπάνιων εκδόδεων.


Add: 2014-11-17 07:06:51 - Upd: 2022-05-03 18:27:01