Εκλογές ίσον πόλεμος
Εγχειρίδιο για να κερδίσεις στις εκλογές με σύμβουλο τον Σουν Τζου
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-99450-9-7
Direction Business Network, Αθήνα, 9/2013
2η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 14.93 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 155 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Πρόκειται για έναν επίκαιρο και χρήσιμο οδηγό «πολιτικής μάχης» ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2014 και των πιθανών βουλευτικών εκλογών που θα ακολουθήσουν!
Περιγραφή

Όπως σημειώνεται από τον συγγραφέα υπό τα σημερινά δεδομένα, οι εκλογές θα διεξαχθούν μέσα σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο πολιτικό περιβάλλον με αστάθεια, γενικευμένο κλίμα απόρριψης, φαινόμενα ακραίου χουλιγκανισμού και αποθέωση του «αντισυστημικού».  Σε αυτό το πλαίσιο στις σελίδες του βιβλίου παρουσιάζονται νικηφόρες στρατηγικές για επιτυχημένες επικοινωνιακές καμπάνιες, βασισμένες στην «Tέχνη του Πολέμου» του κινέζου στρατηλάτη Σουν Τζου.

Σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον, όπως αυτό της πολιτικής, η νίκη, η επιτυχία αλλά και η επιβίωση ενός υποψηφίου πολιτικού κρίνονται από την επιλογή της κατάλληλης στρατηγικής που θα χρησιμοποιήσει. Ένα βιβλίο - εγχειρίδιο μοναδικό στο είδος του, με στόχο την πολιτική προετοιμασία του υποψήφιου με τη δομή της προεκλογικής του εκστρατείας βασισμένη στις απαιτούμενες αρχές του κινέζου στρατηγού Σουν Τζου. Ο κινέζος στρατηγός Σουν Τζου, με τα κείμενα του ηλικίας 2.500 χρόνων, στην «Τέχνη του πολέμου» παραμένει τόσο επίκαιρος που διδάσκεται σήμερα σε πολλές σχολές στην Αμερική.

Μερικά από τα περιεχόμενα του βιβλίου:
- Ζυγίζοντας την πολιτική κατάσταση
- Προετοιμασία υποψηφίου
- Στρατηγική προσέγγιση πολιτών
- Ηγετικές ικανότητες στην πολιτική
- Διαχείριση κρίσης και αντιπάλων
- Πολιτικοί ελιγμοί στην τελική ευθεία


Add: 2014-01-01 00:00:00 - Upd: 2021-12-15 15:36:27