Συνωμοσία στον ιερό βράχο
The Devil's Legacy (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-6742-37-8
Χατζηλάκος Π., Αθήνα, 11/2013
1η έκδ. || Πλήρης έκδοση σεναρίου
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 17.92 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 568 σελ.
Περιγραφή

Η Νάταλι Σινκλέρ τραβιέται μακριά από την τακτοποιημένη δικηγορική της ζωή στο Λονδίνο και μεταφέρεται αιφνιδίως στην περιπέτεια της ζωής της στην Ελλάδα, και όλο αυτό εξαιτίας των περιεχομένων του μυστηριώδους Κουτιού της Πανδώρας που είναι κρυμμένο βαθιά στους υπόγειους θαλάμους του Βρετανικού Μουσείου.

Εκείνη κι η ομάδα της από ειδικούς αρχαιοτήτων και πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών πρέπει να λύσουν ένα μυστήριο διακοσίων ετών, στην καρδιά του οποίου βρίσκονται τα πιο διάσημα από τα Ελληνικά τεχνουργήματα – τα Μάρμαρα του Παρθενώνα – ενώ η Νάταλι πρέπει να συμβιβαστεί με τρομακτικές αλήθειες και να πολεμήσει τους δικούς της δαίμονες! Τι κάνει τη Νάταλι Λογοθέτη Σινκλέρ τόσο ιδιαίτερη για τη Βρετανική κυβέρνηση; Μπορεί η ομάδα της να αποκρυπτογραφήσει τα στοιχεία σ’ αυτή την οδύσσεια πίσω στους αιώνες; Μπορούν να ξεθάψουν τα παράδοξα μυστικά του παρελθόντος; Πραγματικά το θέλουν;

Η επιτυχία πρέπει να επιτευχθεί ενάντια σ’ ένα έντονο φόντο προδοσίας, συναγωνισμού από έναν Αμερικάνο δισεκατομμυριούχο, και την παρέμβαση της Ελληνικής μαφίας.

Η επιτυχία είναι η μοναδική δυνατότητα επιλογής. Η αποτυχία θα έφερνε μαζί της καταστροφικές αποκαλύψεις που θα απειλούσαν ακόμη και το ίδιο το οικοδόμημα της Βρετανικής κοινωνίας.

Το ρολόι αρχίζει να μετράει…


Add: 2014-01-01 00:00:00 - Upd: 2023-10-20 17:32:17