Η εποχή του τέλους
Πληροφορίες για τη νέα εποχή: Μηνύματα δοσμένα με αγάπη
Kryon : The End Times (New Information for Personal Peace) (τίτλος πρωτοτύπου)
Εξαντλημένο
ISBN: 978-960-87432-6-7
Κρύων, Αθήνα, 10/2003
2η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 14.67 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 244 γρ., 200 σελ.
Περιγραφή

Κάθε άνθρωπος σε κάποια στιγμή της ζωής του αναρωτιέται: "Τι νόημα έχει η ζωή;" "Γιατί υποφέρω από κακοτυχίες και αρρώστιες;" "Τι σημαίνουν όλα αυτά;" κλπ. Σε μένα τα ερωτήματα αυτά έγιναν μανία όταν μέσα σε δύο χρόνια πέθαναν ο πεθερός μου, η πεθερά μου και η γυναίκα μου μετά από σκληρή μάχη με καρκίνο και χρεωκόπησε και η επιχείρηση μου, με όλα τα συνεπακόλουθα.

Το πλήγμα ήταν βαρύ αλλά δεν τα παράτησα, συνέχισα να παλεύω για να επιβιώσω, να μεγαλώσω τον γιο μου, να ξεπληρώσω τα χρέη μου και να καταλάβω τι ακριβώς σήμαιναν όλα αυτά για μένα. Μελέτησα διάφορες φιλοσοφίες, ταξίδεψα στις Ινδίες για διαλογισμό, εκπαιδεύτηκα στο Ρέικι (εναλλακτική θεραπεία με επίθεση των χεριών στο σώμα) και σε διάφορες άλλες εναλλακτικές θεραπείες. Όλα αυτά βοήθησαν πολύ αλλά δεν βρήκα τις απαντήσεις που γύρευα.

Οι απαντήσεις σε όλα μου τα ερωτήματα ήρθαν σα μια λάμψη φωτός μέσα στη νύκτα και φώτισαν και τη πιο σκοτεινή γωνιά της ύπαρξής μου, όταν διάβασα τα βιβλία του Κρύων. Ο Κρύων με απλή και κατανοητή γλώσσα εξηγεί για τη ζωή, για το θάνατο, τις ασθένειες, τη μετενσάρκωση, τη θρησκεία, τους αγγέλους, τους σεισμούς και τις φυσικές καταστροφές και χίλια δυο πράγματα που αφορούν τη ζωή σ` αυτό το Πλανήτη. Τα μηνύματα του είναι γεμάτα Αγάπη και θετική ενέργεια και προσφέρουν τη δυνατότητα στον καθένα να επιλέξει να ζήσει με ηρεμία, γαλήνη και αφθονία.

Το βιβλίο "Η Εποχή του τέλους" μου έδωσε να καταλάβω ότι όλες αυτές οι δοκιμασίες ήταν ένα μεγάλο δώρο για μένα και μου έδωσε τη δυνατότητα να αισθανθώ τη χαρά της ζωής και την απελευθέρωση. Με ακούμπησε τόσο βαθειά στη ψυχή μου που αισθάνθηκα ότι και άλλοι πολλοί θα ήθελαν να διαβάσουν τα μηνύματα αυτά στη γλώσσα τους και να νιώσουν την "Νέα Ενέργεια," όπως την αποκαλεί ο Κρύων. Το βιβλίο αυτό και τα υπόλοιπα της σειράς είναι το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας.


Add: 2014-01-01 00:00:00 - Upd: 2023-09-01 13:12:14