Η εμφάνιση του Χριστού στον αιθερικό κόσμο
Η Δευτέρα Παρουσία
Das Ereignis der Christus - Erscheinung in der aetherischen Welt (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
Ανθρωποσοφία, Αθήνα, 2001
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Γερμανική
€ 14.93 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
21 x 14 εκ, 353 γρ, 315 σελ.
Περιγραφή

...Υπάρχουν ικανότητες που πρέπει να αποκτηθούν στη Γη διότι δεν τοποθετηθήκαμε στη φυσική Γη άνευ λόγου. Πρέπει ν` αποκτήσομε εδώ ικανότητες τις οποίες δεν μπορούμε να αποκτήσομε σε κανένα άλλο Κόσμο... Τώρα βρισκόμαστε σε μια Εποχή όπου αναπτύσσονται τα πρώτα σπέρματα μιας φυσιολογικής ενόρασης...
...Αυτό που βίωσε ο Παύλος στη Δαμασκό, δηλαδή την παρουσία του Χριστού στην Ατμόσφαιρα της Γης, θα επαναληφθεί για πολλούς και μπορούμε να ονομάσομε αυτό το Συμβάν: Επάνοδο του Χριστού, Επάνοδο στο Πνεύμα... Ο Χριστός μόνο μια φορά κατέβηκε μέσα στη σάρκα στην Παλαιστίνη. Σε Αιθερικό Σώμα όμως υπάρχει πάντα στην Αιθερική Ατμόσφαιρα της Γης κι επειδή οι άνθρωποι θ` αναπτύξουν Αιθερική Όραση θα μπορέσουν να Τον δουν. Έτσι η Επάνοδος του Χριστού θ` αποδειχθεί με το να επιτύχουν οι άνθρωποι να Τον δουν στο Αιθερικό Στοιχείο. Κι αυτό που πρέπει να πραγματοποιήσει η Πνευματική Επιστήμη είναι να προετοιμάσει τις ψυχές ώστε να είναι ικανές να δεχτούν το Χριστό που κατέβηκε γι` αυτές.
Δεν καταγινόμαστε με την Ανθρωποσοφία απλώς και μόνο γιατί έχομε περιέργεια για κάθε είδους αλήθειες, αλλά γιατί ξέρομε ότι αυτές οι αλήθειες θα χρησιμοποιηθούν για την σωτηρία και την διαρκή τελειοποίηση της Ανθρωπότητας.

Add: - Upd: 2021-03-17 18:29:20