Η γυναίκα τρόπαιο
Trophy wife (τίτλος πρωτοτύπου)
Εξαντλημένο
ISBN: 978-960-450-665-1
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 5.28 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
12 x 18 εκ., 505 σελ.
Περιγραφή

Όλα δείχνουν τέλεια στη ζωή της Ντέβιν Γιορκ. Είναι νέα, όμορφη και παντρεμένη με τον πιο ισχυρό άντρα του Λος Άντζελες: τον πάμπλουτο και ακαταμάχητα γοητευτικό Πολ Μπράντσο. Ζει σ` ένα μέγαρο πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, ντύνεται με ό,τι πιο φίνο μπορούν ν` αγοράσουν τα χρήματα, υπηρέτες προλαβαίνουν κάθε της επιθυμία και οι δεξιώσεις της αφήνουν εποχή.
Αλλά η Ντέβιν μάλλον δεν είναι φτιαγμένη για το ρόλο της συζύγου-τρόπαιο που ο άντρας της την επιδεικνύει φουσκώνοντας από υπερηφάνεια.
Είναι έξυπνη, δυναμική, φιλόδοξη όσο κι εκείνος -που τελευταία την εξοργίζει όλο και περισσότερο με την αλαζονεία, τον εγωισμό του και τις απιστίες του. Μα την ημέρα ακριβώς που αποφασίζει να τον εγκαταλείψει, ο Πολ βρίσκεται δολοφονημένος!
Ο κατάλογος των πιθανών ενόχων δεν έχει τελειωμό: εγκαταλειμμένες ερωμένες, εξαπατημένοι συνεργάτες, η πρώτη του γυναίκα, ο ίδιος ο αδερφός του, όλοι τους θα είχαν λόγους για να τον σκοτώσουν. Αλλά οι υποψίες πέφτουν σ` εκείνη που ωφελείται περισσότερο από το θάνατό του: την Ντέβιν, που από διακοσμητική σύζυγος βλέπει ξαφνικά τους πάντες να την αντιμετωπίζουν σαν διαβολική χήρα!


Add: 2014-01-01 00:00:00 - Upd: 2021-03-17 18:29:19