Η άκρη του νήματος
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-387-943-5
Γκιούρδας Β., Αθήνα, 12/2011
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 14.57 (περ. ΦΠΑ 6%)
eBook, PDF
125 σελ.
Περιγραφή

Το παρόν βιβλίο αποτελεί προϊόν μακρόχρονης ιατρικής έρευνας, μελέτης και εμπειρίας και υπόσχεται να αποκαλύψει την βιολογία των χωροκατακτητικών εξεργασιών παντρεύοντας την μικροβιολογία με την ογκολογία.

Μέσα από θωρακοχειρουργικά βιώματα αποδεικνύει μία κοινή αιτιοπαθογένεια, καταλήγοντας πως το σενάριο των ίδιων νόμων που διέπουν το σύμπαν επαναλαμβάνεται και μέσα στον ανθρώπινο οργανισμό.

Οι αποικίες - φωλιές των μικροοργανισμών που εγκαθίστανται στον ανθρώπινο οργανισμό αποτελούν την αλήθεια των νεοπλασιών γενικότερα, αντλούν συστατικά και ενέργεια από αυτόν, συνεργάζονται μεταξύ τους και στο τέλος τον νικούν. Του "κλέβουν" την ζωή...

Απευθύνεται σε βιοχημικούς, ερευνητές, φοιτητές νοσηλευτικών και ιατρικών σχολών, ιατρούς, καρκινοπαθείς και γενικότερα σε όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν την πραγματικότητα. Στους μεν ανοίγει νέους ορίζοντες για την θεραπευτική προσέγγιση των συγκεκριμένων παθήσεων και στους δε γνώση της αλήθειας και της πραγματικότητας και απελευθέρωση από τις φοβίες τους.