Βασικές αρχές δικτύων
MCSE Training Kit: Networking Essentials Plus
MCSE Training Kit Networking Essentials Plus (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-332-197-2
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 78.63 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Σκληρόδετο
20 x 24 εκ., 695 σελ.
Περιγραφή

Βελτιώστε τις γνώσεις σας για τον πραγματικό κόσμο της υποστήριξης δικτύων και προετοιμαστείτε για τις αντίστοιχες εξετάσεις πιστοποίησης της Microsoft και του CompTIA με αυτό το μοναδικό «πακέτο εκπαίδευσης». Μελετήστε με τους δικούς σας ρυθμούς τα σωστά δομημένα μαθήματα και τις πρακτικές ασκήσεις, ώστε να κατανοήσετε σε βάθος τις βασικές αρχές ενός μεγάλου εύρους τεχνολογιών δικτύωσης. Όσο θα αποκτάτε πρακτική εμπειρία και τις γνώσεις που απαιτούνται για τον σχεδιασμό, την εγκατάσταση και την αντιμετώπιση προβλημάτων των δικτυωμένων πληροφοριακών συστημάτων, θα προετοιμάζεστε παράλληλα για τις εξετάσεις 70 - 058 του προγράμματος Microsoft Certified Professional (MCP) και Network+ του CompTIA. Κάντε με αυτό το εκπαιδευτικό πακέτο της Microsoft το πρώτο βήμα για να δώσετε στην καριέρα σας νέα ώθηση! Θα μάθετε: Βασικές έννοιες και καθιερωμένη ορολογία των υπολογιστών. Να κατανοείτε τα μοντέλα δικτύωσης OSI (Open Systems Interconnection) και Project 802. Να σχεδιάζετε και να εγκαθιστάτε ένα φυσικό δίκτυο -με την τοπολογία και το υλικό του. Να επιλέγετε λειτουργικό σύστημα δικτύου για συγκεντρωτικά περιβάλλοντα και για περιβάλλοντα πελάτη/διακομιστή, καθώς και για περιβάλλοντα με υλικό πολλών διαφορετικών κατασκευαστών. Να επιλέγετε τα κατάλληλα μέσα δικτύου -καλωδίωση, κάρτες διασύνδεσης δικτύου (NIC), ασύρματες τεχνολογίες- για διαφορετικά επιχειρηματικά σενάρια. Να υλοποιείτε πρωτόκολλα δικτύωσης -όπως το TCP/IP- και να συνδέετε τα εξαρτήματα ενός δικτύου μεταξύ τους. Να διαχειρίζεστε τους πόρους ενός δικτύου μέσω κοινής χρήσης και λογαριασμών. Να φροντίζετε για την ασφάλεια των δεδομένων και του συστήματος. Να επεκτείνετε και να αναβαθμίζετε τα δίκτυα. Να παρακολουθείτε και να βελτιώνετε τις επιδόσεις του δικτύου, καθώς και τεχνικές διάγνωσης και επίλυσης προβλημάτων.

Το βιβλίο περιλαμβάνει:

Ένα περιεκτικό εγχειρίδιο εκμάθησης που καλύπτει το σύνολο της ύλης των εξετάσεων πιστοποίησης 70 - 058 του MCP (Networking Essentials) και Network+ του CompTIA.

Πρακτικές ασκήσεις στο βιβλίο τις οποίες μπορείτε να μελετήσετε με τους δικούς σας ρυθμούς ώστε να βελτιώσετε τις γνώσεις σας, και βίντεο επίδειξης στο συνοδευτικό CD ROM.

Την αγγλική έκδοση του βιβλίου σε ηλεκτρονική μορφή στο συνοδευτικό CD ROM ώστε να διευκολύνονται οι αναζητήσεις σας.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Λίγα λόγια γι' αυτό το βιβλίο
Κεφάλαιο 1: Εισαγωγή στα δίκτυα
Κεφάλαιο 2: Βασικά μέσα δικτύου
Κεφάλαιο 3: Αρχιτεκτονικές δικτύων
Κεφάλαιο 4: Λειτουργικά συστήματα δικτύου
Κεφάλαιο 5: Εισαγωγή στα πρότυπα δικτύωσης
Κεφάλαιο 6: Ορισμός των πρωτοκόλλων δικτύωσης
Κεφάλαιο 7: Στοιχεία συνδετικότητας δικτύων
Μέρος ΙΙ
Υλοποίηση δικτύου
Κεφάλαιο 8: Σχεδίαση και εγκατάσταση δικτύου
Κεφάλαιο 9: Διαμόρφωση κοινόχρηστων πόρων και λογαριασμών δικτύου.
Κεφάλαιο 10: Ασφάλεια δικτύου
Κεφάλαιο 11: Εκτυπώσεις στο δίκτυο
Κεφάλαιο 12: Διαχείριση αλλαγών
Κεφάλαιο 13: Αντιμετώπιση προβλημάτων δικτύου
Μέρος ΙΙΙ
Παραρτήματα και γλωσσάρι
Παράρτημα Α'
Ερωτήσεις και απαντήσεις
Παράρτημα Β'
Κοινά πρότυπα και προδιαγραφές δικτύων
Γλωσσάρι
Λεξικό όρων
Ευρετήριο

Add: 2014-01-01 00:00:00 - Upd: 2021-03-17 18:28:58