Άρες, μάρες και... τρελάρες
Μουσική επιθεώρηση για παιδιά και νέους
Κυκλοφορεί
Ηράκλειτος, Αθήνα, 1988
1η έκδ. || Νέα
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 12.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 105 γρ., 64 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Θεατρικό έργο μουσικής επιθεώρησης για παιδιά και νέους. Μια σάτιρα της καθημερινής ζωής, όπως τη ζουν και την αντιμετωπίζουν στο σχολείο και την κοινωνία τα παιδιά-μαθητές σήμερα. Μια μουσική επιθεώρηση για παιδιά και νέους, σε σύγχρονη γλώσσα, για σύγχρονα προβλήματα. Μια καλή ευκαιρία για τους δασκάλους-καθηγητές να δοκιμάσουν ένα νέο θεατρικό είδος.
Περιγραφή

Το "Άρες, μάρες και... τρελλάρες" είναι μια μουσική επιθεώρηση για παιδιά και νέους. Μια επιθεώρηση "στημένη" ακριβώς έτσι όπως την βλέπουμε στις μεγάλες αθηναϊκές σκηνές.

Είναι μια τομή στο σύγχρονο θεατρικό λόγο για παιδιά και νέους. Σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα που ενδιαφέρουν το παιδί και το νέο, δοσμένα όμως με χιούμορ, σύγχρονη γλώσσα, έξυπνες ατάκες, γνώση της ψυχολογίας του παιδιού και με συνδυασμό πρόζας, χορού, τραγουδιού και κίνησης.

Ο Αντώνης Δελώνης - δόκιμος θεατρικός συγγραφέας για παιδιά και νέους. Κρατικό βραβείο 1989, βραβείο Γ.Λ. Συντροφιάς, κ.α. - είναι μια εγγύηση για την επιτυχία και αυτού του είδους θεάτρου, πρωτοποριακού για το χώρο του θεάτρου για παιδιά και νέους



Add: 2014-01-01 00:00:00 - Upd: 2023-10-02 15:18:31