Ανακυκλώνω πιάτα και αυγοθήκες
Lustiges aus Papptellern & Basteln mit Eierschachteln (τίτλος πρωτοτύπου)
Μετάφραση: Fritz, Christiane
Επιμέλεια κειμένου: Κουλεντιανού, Μαργαρίτα
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-6633-68-3
Κεντικελένη / Ακμή, Αθήνα, 8/2008
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Γερμανική
€ 16.92 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Σκληρόδετο
18 x 25 εκ., 346 γρ., 36 σελ.
Περιγραφή

Μέσα στο σπίτι, στην καθημερινή μας ζωή, ένα σωρό πολύτιμα υλικά συχνά καταλήγουν στα σκουπίδια. Κι όμως, πολλά απ` αυτά τα υλικά μπορούμε να τα ανακυκλώσουμε, εξοικονομώντας έτσι χρήματα που διαφορετικά θα ξοδεύαμε για να αγοράσουμε καινούργια υλικά, αλλά και συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος.
Τι μπορεί να κάνει κάποιος με τα χάρτινα πιάτα που περίσσεψαν από το πάρτι ή τις αυγοθήκες; Είναι κρίμα να πεταχτούν. Μια καλή ιδέα είναι να τα χρησιμοποιήσουμε για να φτιάξουμε όμορφες και αστείες κατασκευές. Συγκεντρώνοντάς τα, θα βρείτε την ευκαιρία να μιλήσετε στα παιδιά για τη σημασία της ανακύκλωσης. Κι έπειτα θα δημιουργήσετε μοναδικά στολίδια και καθημερινά αντικείμενα, που θα κερδίσουν το θαυμασμό όλων.
Αυτό το βιβλίο θα σας δείξει πώς μπορείτε με λίγες απλές κινήσεις και μερικά χρώματα να μετατρέψετε τα χάρτινα πιάτα και τις αυγοθήκες σε πολύχρωμα ζώα, έξυπνα παιχνίδια, πρωτότυπα διακοσμητικά, ακόμα και σε στολές για αποκριάτικα πάρτι. Και επειδή οι φιγούρες είναι τόσο εύκολο να δουλευτούν τα παιδιά θα διασκεδάσουν ακόμα περισσότερο - όχι μόνο κατασκευάζοντας, αλλά και παίζοντας. Καλή διασκέδαση!


Add: 2014-01-01 00:00:00 - Upd: 2021-03-17 18:28:50