Υπνωτίζοντας τη Μαρία
Hypnotizing Maria (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-14-2124-7
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 12.17 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 241 γρ., 150 σελ.
Περιγραφή

Ο συγγραφέας του `Γλάρου Ιωνάθαν` μάς μεταφέρει σε ένα καινούριο ταξίδι, σε ένα συναρπαστικό προορισμό και αγγίζει τα τρίσβαθα της ψυχής μας με το μοναδικό του τρόπο, που έχει εμπνεύσει ολόκληρες γενιές αναγνωστών.
Ένα ασυνήθιστο περιστατικό στην καθημερινότητα του πιλότου Τζέιμι Φορμπς γίνεται η αφορμή για μια ενδελεχή ενδοσκόπηση της ανθρώπινης ύπαρξης, των καταστάσεων και των συμπτώσεων που οδηγούν τον καθέναν από εμάς στις απαντήσεις της ζωής του. Το μυστικό στη `Μαρία` του Μπαχ είναι ότι οι απαντήσεις δεν είναι απόλυτες, μοναδικές για όλους ή απαραίτητα σωστές. Μέσα από το μυθιστόρημα, ο αναγνώστης κάνει το δικό του συναρπαστικό ταξίδι.
Η μαεστρία του συγγραφέα είναι ότι καταπιάνεται με ανθρώπινες ιστορίες και μεταφέρει μηνύματα για το είναι μας με μια εξαιρετική απλότητα. Ένας χαρισματικός συγγραφέας που, με τον ιδιαίτερο τρόπο του, απλοποιεί τις πιο περίπλοκες διδασκαλίες. Το ταξίδι, κυριολεκτικά και μεταφορικά, του ήρωα του βιβλίου είναι ένα ταξίδι στις σκέψεις που περνούν από το μυαλό μας λεπτό το λεπτό και ώρα την ώρα. Ο Μπαχ φωτίζει τον κόσμο μας με τις ιστορίες του και μας υπενθυμίζει ότι κάθε σκέψη και κάθε λέξη μας έχει νόημα.
Γίνεται η έμπνευση και ο οδηγός στο πιλοτάρισμα της δικής μας ζωής, στη χάραξη της δικής μας πορείας.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]


Add: 2014-01-01 00:00:00 - Upd: 2021-03-17 18:28:26