Ύπνωση
Τα μυστικά του νου
Hypnosis : Secrets of the mind (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-8228-95-5
Κοχλίας, Αθήνα, 2004
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 15.04 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 144 σελ.
Περιγραφή

Η τεχνική της ύπνωσης περιβαλλόταν πάντα από μυστήριο και προκαλούσε αντιφατικές αντιδράσεις. Το βιβλίο αυτό παρουσιάζει τη συναρπαστική ιστορία της τεχνικής αυτής, η οποία έχει γίνει πλέον αποδεκτή από το ιατρικό κατεστημένο. Βασιζόμενο στις πιο σύγχρονες επιστημονικές απόψεις, μας εξηγεί τι είναι η ύπνωση και πως λειτουργεί. Καταρρέουν λοιπόν οι μύθοι που την περιβάλλουν και αναδεικνύονται οι απίστευτες δυνατότητές της που μας επιτρέπουν να απελευθερώσουμε τις πραγματικές δυνάμεις που όλοι κρύβουμε μέσα μας.
- Ανακαλύψτε την επιστήμη της ύπνωσης και τον τρόπο με τον οποίο εφαρμόζεται προκειμένου να προσεγγίσετε το ασυνείδητο του ανθρώπου.
- Διαβάστε για τους αξιόλογους, και συχνά εκκεντρικούς, πρωτεργάτες της ύπνωσης και διερευνήστε τη σκοτεινή πλευρά του φαινομένου αυτού - τη χρήση της ύπνωσης από τη CIA και από τα διάφορα θεατρικά νούμερα που είχαν ολέθρια αποτελέσματα.
- Εμπνευστείτε από τις επιτυχίες διάφορων αθλητών, επιχειρηματιών και καλλιτεχνών που τους βοήθησε η ύπνωση, καθώς και από τις ιστορίες εκείνων που χρησιμοποίησαν την τεχνική αυτή για να ξεπεράσουν διάφορους εθισμούς, φόβους, φοβίες και ασθένειες.
- Χρησιμοποιήστε έναν ασφαλή οδηγό ατομικής εφαρμογής της ύπνωσης που θα σας δώσει άμεσα αποτελέσματα, ικανά να αλλάξουν τη ζωή σας.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

ΕΙΣΑΓΩΓΗ
1. ΟΙ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΝΩΣΗΣ
2. Η ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΥΠΝΩΣΗΣ
3. ΧΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ
4. ΣΚΗΝΙΚΗ ΥΠΝΩΣΗ
5. ΑΥΤΟΥΠΝΩΣΗ
6. ΓΛΩΣΣΑΡΙ
7. ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ
8. ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Add: 2014-01-01 00:00:00 - Upd: 2021-03-17 18:28:26