Το μικρό βιβλίο του ελληνικού Microsoft Word 2000
Εξαντλημένο
ISBN: 978-960-209-509-6
Κλειδάριθμος, Αθήνα, 2001
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 10.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
17 x 24 εκ., 167 σελ.
Περιγραφή

Είστε νέοι στον κόσμο των υπολογιστών και θέλετε να μάθετε τα βασικά για να χρησιμοποιείτε αποδοτικά το Microsoft Word 2000, το δημοφιλέστερο πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου. Όμως, όπως και οι περισσότερος κόσμος, δεν έχετε ούτε το χρόνο ούτε τη διάθεση να «βυθιστείτε» στην ανάγνωση κάποιου ογκώδους τόμου χιλίων σελίδων, με εκατοντάδες τεχνικές λεπτομέρειες για την παραμικρή δυνατότητα του προγράμματος. Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας έχει αυτόν ακριβώς το σκοπό. Περιεκτικό, γραμμένο με απλά λόγια, με πληθώρα εικόνων και πρακτικών παραδειγμάτων θα σας βοηθήσει να εξοικειωθείτε αμέσως με τις κυριότερες δυνατότητες και λειτουργίες του Ελληνικού Microsoft Word 2000 και να περάσετε απευθείας στη χρήση του.
Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου αυτού θα μάθετε:
Να καταχωρείτε κείμενο στα έγγραφά σας, να το επεξεργάζεστε, και να του δίνετε τη μορφή που θέλετε χρησιμοποιώντας τα εργαλεία επεξεργασίας και μορφοποίησης του Word 2000.
Να δίνετε επαγγελματική όψη στα έγγραφά σας ρυθμίζοντας κατάλληλα τις σελίδες τους και χρησιμοποιώντας πολύστηλο κείμενο και πίνακες.
Να δίνετε ζωντάνια στα έγγραφά σας προσθέτοντάς τους εικόνες, γραφικά και εντυπωσιακούς τίτλους.
Να χρησιμοποιείτε τις δυνατότητες συγχώνευσης αλληλογραφίας του Word για να δημιουργείτε τυποποιημένες ομαδικές επιστολές, ή για να τυπώνετε φακέλους αλληλογραφίας και ετικέτες.
Να χρησιμοποιείτε τα γλωσσικά εργαλεία του Word για να ελέγχετε την ορθογραφία των εγγράφων σας, και να επωφελείστε από τις δυνατότητες που σας παρέχει το πρόγραμμα για την αυτόματη δημιουργία πινάκων περιεχομένων και ευρετηρίων.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κεφάλαιο 1 Τεχνικές του Office
Κεφάλαιο 2 Εισαγωγή στο Word 2000
Κεφάλαιο 3 Βασικές μορφοποιήσεις κειμένων
Κεφάλαιο 4 Βασική διαμόρφωση σελίδων
Κεφάλαιο 5 Βασικές εργασίες με γραφικά
Κεφάλαιο 6 Βασικές εργασίες με πίνακες
Κεφάλαιο 7 Συγχώνευση αλληλογραφίας
Κεφάλαιο 8 Βοήθεια στην εργασία σας με το Word
Κεφάλαιο 9 Προχωρημένα θέματα στο Word

Add: 2014-01-01 00:00:00 - Upd: 2014-01-01 00:00:00