Το μικρό βιβλίο του ελληνικού Microsoft Excel 2000
Εξαντλημένο
ISBN: 978-960-209-527-0
Κλειδάριθμος, Αθήνα, 2001
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 11.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
17 x 24 εκ., 192 σελ.
Περιγραφή

Είστε νέοι στον κόσμο των υπολογιστών και θέλετε να μάθετε τα βασικά για να χρησιμοποιείτε αποδοτικά το Microsoft Excel 2000, το δημοφιλέστερο πρόγραμμα ανάλυσης δεδομένων σε περιβάλλον λογιστικών φύλλων. Όμως, όπως και ο περισσότερος κόσμος, δεν έχετε ούτε το χρόνο ούτε τη διάθεση να «βυθιστείτε» στην ανάγνωση κάποιου ογκώδους τόμου χιλίων σελίδων, με εκατοντάδες τεχνικές λεπτομέρειες για την παραμικρή δυνατότητα του προγράμματος. Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας έχει αυτόν ακριβώς το σκοπό. Περιεκτικό, γραμμένο με απλά λόγια, με πληθώρα εικόνων και πρακτικών παραδειγμάτων θα σας βοηθήσει να εξοικειωθείτε αμέσως με τις κυριότερες δυνατότητες και λειτουργίες του Ελληνικού Microsoft Excel 2000 και να περάσετε απευθείας στη χρήση του.
Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου αυτού θα μάθετε:
Να καταχωρείτε δεδομένα σε φύλλα εργασίας και να χρησιμοποιείτε τύπους και συναρτήσεις για να παίρνετε τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν.
Να επεξεργάζεστε τα δεδομένα σας και να τους δίνετε τη μορφή που θέλετε χρησιμοποιώντας τα εργαλεία διόρθωσης και μορφοποίησης του Excel 2000.
Να δίνετε ζωντάνια στα φύλλα εργασίας σας προσθέτοντάς τους εικόνες, γραφικά και εντυπωσιακούς τίτλους.
Να δημιουργείτε καταλόγους (βάσεις) δεδομένων στο Excel και να τους φιλτράρετε για να παρακολουθείτε και να αναλύετε τα κρίσιμα στοιχεία των φύλλων εργασίας σας.
Να δημιουργείτε και να επεξεργάζεστε εντυπωσιακά γραφήματα για την αποτελεσματικότερη παρουσίαση των ποσοτικών δεδομένων σας.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κεφάλαιο 1: Τεχνικές του Office
Κεφάλαιο 2: Γνωριμία με το Excel
Κεφάλαιο 3: Μορφοποίηση
Κεφάλαιο 4: Χειρισμός καταλόγων με δεδομένα
Κεφάλαιο 5: Δημιουργία γραφημάτων
Κεφάλαιο 6: Δημιουργία ολοκληρωμένων εγγράφων με το Excel
Ευρετήριο

Add: 2014-01-01 00:00:00 - Upd: 2021-03-17 18:22:19