Το ατιμωτικό πάθος της ομοφυλοφιλίας
Κυκλοφορεί
Φωτοδότες, Αθήνα, 12/2008
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 3.60 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
11 x 19 εκ., 118 γρ., 85 σελ.
Περιγραφή

Τελευταία η ομοφυλοφιλία προβάλλεται πάρα πολύ απ` όλα τα μέσα μ` έναν ιδιαίτερο και καλά συγχρονισμένο τρόπο, λες πως είναι κάτι το πολύ καλό και φυσιολογικό, λες πως κάποιοι ανέλαβαν την προώθηση της παντού!

Ως κι αυτές οι νομοθεσίες και των πλέον πολιτισμένων κρατών του κόσμου τροποποιούνται συνεχώς υπέρ της, γνωστές δε προτεσταντικές "εκκλησίες" "ευλογούν" ακόμη και τους "γάμους" των ομοφυλοφίλων!

Άραγε ποια είναι η αλήθεια για το θέμα;

Όλοι έχουν την άποψη τους γι` αυτήν, όχι μόνον εκείνοι που την προωθούν, αλλά κι αυτοί που την ανέχονται και οι ίδιοι βέβαια οι ομοφυλόφιλοι που καλούνται μάλιστα να είναι και... υπερήφανοι γι` αυτήν!

Σ` όλες αυτές τις απόψεις, ας ακουστεί και η άποψη του κορυφαίου Πατέρα της Εκκλησίας Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου ο οποίος προσδιορίζει σαφέστατα περί ποίου ακριβώς πάθους πρόκειται, ωστόσο πώς παρουσιάζεται, ποιες είναι οι αιτίες του, γιατί ο Θεός το τιμωρεί αυστηρότατα, πώς αντιμετωπίζεται κ.λπ.

Γιατί πρέπει να έχουμε τις σωστές απόψεις και για την ομοφυλοφιλία, δηλαδή αυτές που μας όρισε ο Θεός, προκειμένου έτσι να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε και τις επ` αυτού σαφέστατες εντολές Του.


Add: 2014-01-01 00:00:00 - Upd: 2014-01-01 00:00:00