Τα σύμβολά μας είμαστε εμείς!
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-99189-3-0
Φωτοδότες, Αθήνα, 11/2010
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 5.09 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
19 x 12 εκ, 199 γρ, 155 σελ.
Περιγραφή

Ναι, όπως και να το κάνουμε, τα σύμβολά μας είμαστε εμείς! Είτε πρόκειται για τον Σταυρό και τα άλλα θρησκευτικά μας σύμβολα, είτε για τη Σημαία και τα όποια άλλα εθνικά μας σύμβολα, στην ουσία εμείς οι ίδιοι είμαστε! Είναι εκείνα που μας εκφράζουν απολύτως, εκείνα που είναι συνυφασμένα με την Ορθόδοξη Πίστη μας, την Πατρίδα μας, το Έθνος μας και τη Φυλή μας, και για όλα αυτά την ίδια την υπόστασή μας!
Σήμερα, στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης, γίνονται ήδη μεγάλες προσπάθειες αυτά να καταργηθούν, με διάφορα προσχήματα και αστεία επιχειρήματα, γιατί στην ουσία εμάς τους ίδιους θέλουν να καταργήσουν και μάλιστα ως Ορθόδοξους Χριστιανούς και Έλληνες!
Το βιβλίο αυτό, με συνοπτικό τρόπο, τούτο ακριβώς επιχειρεί. Να δείξει πως στην εποχή μας, που όλα εκφράζονται με σύμβολα, τα δικά μας είναι όντως ιερά, μέγιστα και ανυπέρβλητα κι επιπλέον ταυτισμένα με την ίδια την υπόστασή μας. Επιπλέον να αποκαλύψει ποιοί και γιατί θέλουν να μας τα καταργήσουν, πού αποβλέπουν, τι επικαλούνται, ποιο είναι το οργανωμένο σχέδιό τους και τί τελικά θέλουν να βάλουμε στη θέση τους.
Οπωσδήποτε προέχει η αντικειμενική ενημέρωσή μας για να είναι πλήρης και καθολική η αντίδρασή μας.


[Απόσπασμα από κείμενο παρουσίασης εκδότη ή έκδοσης]

Add: - Upd: