Τα σκοτεινά όνειρα του Ντέξτερ
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-306-496-1
Anubis, Αθήνα, 2005
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 14.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 368 γρ., 294 σελ.
Περιγραφή

Τα όνειρά του είναι σκοτεινά...
Τα φονικά του ένστικτα αποτρόπαια...
Όμως μόνο οι εγκληματίες έχουν λόγο να τον φοβούνται!
Ο Ντέξτερ Μόργκαν εργάζεται ως τεχνικός στα αιματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας του Μαϊάμι. Είναι ευγενικός, διακριτικός, ετοιμόλογος και σπανίως προκαλεί την προσοχή. Είναι γοητευτικός αλλά αδιαφορεί για το γυναικείο φύλο. Η συνηθισμένη, ενίοτε ανιαρή ζωή του κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό: ο Ντέξτερ είναι ένας ψυχοπαθής δολοφόνος.
Μια τραυματική παιδική εμπειρία ευθύνεται για τη δημιουργία του απαθούς αυτού κτήνους. Υπό την καθοδήγηση του θετού του πατέρα, ο Ντέξτερ αποφασίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο κοινωνικό σύνολο σκοτώνοντας μόνο εγκληματίες.
Η ήσυχη ζωή του αλλάζει ξαφνικά όταν το Μαϊάμι συγκλονίζεται από τη δράση ενός μανιακού δολοφόνου που φαίνεται να μιμείται τον Ντέξτερ. Ένα τρομακτικό ερώτημα γεννιέται μέσα του. Μήπως τελικά είναι ο ίδιος υπεύθυνος για τα στυγερά εγκλήματα που με τόσο ζήλο προσπαθεί να εξιχνιάσει;
Ένα σύγχρονο αστυνομικό μυθιστόρημα, που έγινε δεκτό με ενθουσιασμό στις ΗΠΑ και μεταφράστηκε στα γερμανικά, τα ιταλικά και τα γαλλικά, γνωρίζοντας ανάλογη επιτυχία. Ο συγγραφέας του, Jeff Lindsay, ολοκλήρωσε πρόσφατα τη συγγραφή του δεύτερου αστυνομικού μυθιστορήματος με πρωταγωνιστή τον μοναδικό Ντέξτερ Μόργκαν.


[Απόσπασμα από κείμενο παρουσίασης εκδότη ή έκδοσης]


Add: 2014-01-01 00:00:00 - Upd: 2021-03-17 18:28:05