Τα SOS του ελληνικού Microsoft Excel 2000
Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να προετοιμαστείτε για τις εξετάσεις MOUS, πρακτικές ασκήσεις για αποτελεσματική μελέτη και επαναλήψεις
Microsoft Excel 2000 Mous cheat sheet (τίτλος πρωτοτύπου)
Εξαντλημένο
ISBN: 978-960-387-029-6
Γκιούρδας Β., Αθήνα, 2000
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 20.54 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
17 x 24 εκ., 482 σελ.
Περιγραφή

Η σειρά τα «SOS» έχει γραφτεί ώστε να αποτελεί έναν γρήγορο τρόπο εκμάθησης των σημαντικών χαρακτηριστικών και των θεμάτων για τις εξετάσεις. Διαθέτοντας ένα μοναδικό υλικό για μελέτη, οι οδηγοί αυτοί θα σας βοηθήσουν να εργαστείτε αποτελεσματικά και να αποκτήσετε τις απαραίτητες γνώσεις με την ολοκλήρωση του κάθε κεφαλαίου.
«Σημαντικά Σημεία»: Τα έχει ξεχωρίσει ο συγγραφέας για να επιστήσουν την προσοχή σας στις πιο σημαντικές έννοιες και φράσεις σε όλο το βιβλίο.
«Σύντομη Λίστα»: Πρόκειται για μια σύντομη λίστα με συντομογραφίες όλων των βημάτων για απομνημόνευση. Υπάρχει στο τέλος κάθε κεφαλαίου για να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με τα «Πρακτικά Μαθήματα».
«Πρακτικά Μαθήματα»: Αποτελούνται από πρακτικά μαθήματα για καλύτερη εξάσκηση στα θέματα των εξετάσεων, κατά τον ίδιο τρόπο που δίνονται στις εξετάσεις, συμπεριλαμβανομένων των απαντήσεων για άμεσο έλεγχο.
Όλα τα θέματα των εξετάσεων καλύπτονται σε κάθε κεφάλαιο. Το CD-ROM περιέχει αρχεία για εξάσκηση με τη λύση για κάθε κεφάλαιο.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

ΕΙΣΑΓΩΓΗ
ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ
ΣΤΟΧΟΙ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ - ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΣΤΟ EXCEL
ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ
ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗ
ΣΤΟΧΟΙ ΕΞΕΤΑΣΗΣ
ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ

Add: 2014-01-01 00:00:00 - Upd: 2021-03-17 18:28:01