Ράτζα γιόγκα
Νοητική ανύψωση, θεωρία και πράξη, ινδική και ελληνική σκέψη
Εξαντλημένο
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 15.21 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
17 x 25 εκ., 208 σελ.
Περιγραφή

Είναι το δέκατο έβδομο βιβλίο του Ν. Μαργιωρή και πρωτοεκδόθηκε το 1983. Πρόκειται για την ανώτερη βαθμίδα της διδασκαλίας του συγγραφέα στην Εσωτερική Μύηση.
Εμπράγματα διδάσκεται η ανύψωση της συνείδησης στην υπερσυνείδηση, σε χώρους και σε κόσμους με άλλη άγνωστη συχνότητα. Είναι μια πρακτική μέθοδος ανάβασης προς την υπερβατική και υπερσυνειδητή κατάσταση του ανθρωπονού. Μπορεί ο κάθε άνθρωπος να μπει σ’ αυτό το μεγάλο και το ιερό μονοπάτι της... Θείας συνάντησης.
Είναι γραμμένο από εξαιρετικά σπάνιας πληρότητας, τέλεια βιωματικό άνθρωπο (αποκρυφιστή και μυστικιστή), τον συγγραφέα και Δάσκαλο Ν. Μαργιωρή, που έζησε επί 13 σχεδόν χρόνια στην Ινδία, και είναι μεστό γνώσης, γραμμένο με ενθουσιασμό και με ελπίδα πως θα βοηθήσει κάθε άνθρωπο να χρησιμοποιήσει αυτή την μέθοδο για την ενεργοποίηση του ακινητούντος έως τα τώρα άλλου ήμισυ του ανθρωπονού.
Μετρημένοι σε δεύτερα λεπτά της ώρας οι χρόνοι των διαφόρων φάσεων συγκέντρωσης, διαλογισμού και έκστασης - ένωσης - σαμάντι, παρέχουν την ευχέρεια και την σιγουριά στον μαθητή, να περπατήσει στα πνευματοψυχικά μονοπάτια του ίδιου είναι του, με μεγάλη ευκολία και με βέβαιο αποτέλεσμα.
Η Ράτζα Γιόγκα ή η Βασιλική Ένωση, είναι η μεθοδική επιστημονική ένωση του Νου του ανθρώπου με την περιοχή της υπερβατικής συχνότητας - κατάστασής του. Ο Σωκράτης και ο Πλάτωνας αποκαλούν την μέθοδο αυτή Στοχασμό. Είναι σωστότατη η λέξη αυτή. Μόνο με τον στοχασμό μπορεί ο Νους να βρει την τρίτη όψη του, την υπεραισθητική. Η συνείδηση και η υποσυνείδηση υποχωρούν τότε παντελώς και αφήνουν την πλήρη κυβέρνηση στην υπεραίσθηση, όπου οδηγεί τον άνθρωπο στην κατάλληλη συχνότητα για να καταστεί ικανός να πιάσει ανώτερους κραδασμούς - ερεθισμούς.
Ταυτόχρονα δημιουργείται η ίδια η αρμονία και η τελειότητα μέσα του. Όποιος θα μπει στους κραδασμούς αυτών των συχνοτήτων, θα αποβεί από εκείνη την στιγμή αιώνιος. Θα νιώσει την τελειότητα και θα δονηθεί με την ίδια την αρμονία. Κανένα ιδιαίτερο εφόδιο δεν έχει ανάγκη. Μόνος του οδηγός είναι η θέληση και ο πηγαίος ενθουσιασμός του.
Πάρτε στα χέρια άφοβα αυτό το Θείο Δώρο, το αποκαλυπτικότατο σύστημα της εσωτερικής ανάβασης και προχωρείστε προς την λάμπουσα από το φως της γνώσης ΑΝΑΤΟΛΗ.


Add: 2014-01-01 00:00:00 - Upd: 2020-12-03 11:07:50