Όλα είναι δυνατά
14 σκοτεινές ιστορίες
Everything's Eventual (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-450-745-0
2η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 7.70 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
12 x 18 εκ., 349 γρ., 600 σελ.
Περιγραφή

Το «Όλα Είναι Δυνατά» είναι η πρώτη συλλογή διηγημάτων που δημοσιεύει ο Stephen King εννέα χρόνια μετά το «Εφιάλτες και Ονειρότοποι».
Δεκατέσσερις σκοτεινές ιστορίες, ανάμεσά τους και το «Riding the Bullet» (Σφαίρα του Τρόμου), που υπήρξε το πρώτο e-book στην ιστορία του Διαδικτύου, προσήλκυσε πάνω από μισό εκατομμύριο αναγνώστες on-line και έγινε το πιο πολυσυζητημένο διήγημα της δεκαετίας. Ο Άλαν Πάρκερ ξεκινά με οτοστόπ να επισκεφθεί την ετοιμοθάνατη μητέρα του, αλλά σταματά λάθος οδηγό και ταξιδεύει πολύ μακρύτερα απ` όσο είχε ποτέ φανταστεί.
Το γεύμα («Γεύμα στο Γκόθαμ Καφέ») ενός ζευγαριού που καβγαδίζει γίνεται πολύ, μα πολύ αιματηρό, όταν ο αρχισερβιτόρος παραφρονεί.
Ένας επιτυχημένος συγγραφέας έργων τρόμου, μετά απ` αυτά που θα ζήσει στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου («1408»), δε θα ξαναγράψει ποτέ για φαντάσματα...
Είτε γράφει για τον κόσμο των νεκρών, είτε για εφιαλτικές εμπειρίες της καθημερινότητας - από το να κόψεις το τσιγάρο μέχρι να ξεπουλήσεις σ` ένα παζάρι τα προσωπικά σου αντικείμενα - ο King βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα και στα δεκατέσσερα διηγήματα της συλλογής. Δυνατά, τρομακτικά και επιβλητικά, επιβεβαιώνουν την ανεξάντλητη φαντασία του μεγαλύτερου, ίσως, παραμυθά της εποχής μας.


[Απόσπασμα από κείμενο παρουσίασης εκδότη ή έκδοσης]


Add: 2014-01-01 00:00:00 - Upd: 2024-01-16 15:18:04