Οι τρεις φωτιές
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-410-677-6
Ωκεανίδα, Αθήνα, 3/2013
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 14.93 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 651 γρ., 522 σελ.
Περιγραφή

O Μάριος ζει το παραμύθι ενός μεγάλου έρωτα στο Παρίσι με την Υβόν, μια χορεύτρια κλασικού μπαλέτου, που τον εγκαταλείπει ξαφνικά για την καριέρα της. Απογοητευμένος, φεύγει για την Ιρλανδία. Η Σάλλυ είναι συγγραφέας και ζει εκεί. Η σχέση τους, φιλική στην αρχή, εξελίσσεται σ` ένα μονόπλευρο παθιασμένο έρωτα. Κάποτε οι ψευδαισθήσεις τελειώνουν και ο Μάριος κάνει τη μεγάλη ανατροπή όταν συνειδητοποιεί ότι κινδυνεύει να τη χάσει για πάντα.
Ο Ιάκωβος στη Νέα Υόρκη απολαμβάνει πλούτο, εξουσία και δύναμη. Ξαφνικά ο παράδεισος γίνεται κόλαση και βρίσκεται κατηγορούμενος και μπροστά σε αδιέξοδο. Ηττημένος, επιστρέφει στην Ελλάδα και πηγαίνει στο Ρέθυμνο. Η Κατερίνα ζει εκεί. Μια αγωνίστρια της ζωής που ανατρέφει μόνη της το μικρό Σήφη και που παρά τις δυσκολίες δεν σκύβει ποτέ το κεφάλι. Οι δρόμοι τους συναντιούνται και μια αληθινή σχέση ζωής δημιουργείται ανάμεσά τους.
Ο Αργύρης από την εφηβεία κουβαλά ένα τραγικό οικογενειακό μυστικό, που του αλλάζει χαρακτήρα, στόχους, και η μοναξιά γίνεται συγκάτοικός του. Κάνει δουλειές του ποδαριού, περιπλανιέται σαν χαμένος δεξιά κι αριστερά. Αρρωσταίνει σοβαρά, κι όταν κινδυνεύει να πεθάνει, τότε συνειδητοποιεί το μεγαλείο της ζωής και ανακαλύπτει αξίες κι ομορφιές που δεν γνώριζε: τον αληθινό έρωτα και την πατρότητα. Τότε αρχίζει να αισθάνεται, να αγαπά, να δημιουργεί... Επιτέλους να ζει!
Τρία αδέλφια που η ζωή τα χωρίζει για πολλά χρόνια και τα ενώνει ξανά με το πιο αληθινό και δυνατό συναίσθημα... την αγάπη.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]


Add: 2014-01-01 00:00:00 - Upd: 2018-09-28 11:44:49