Οι αριθμοί
Μαθηματικά: Νηπιαγωγείο: Με εκπαιδευτικά παιχνίδια και αυτοκόλλητα
Let's Learn Numbers and Counting (τίτλος πρωτοτύπου)
Μετάφραση: Γονιδάκη, Μαρία
Επιμέλεια κειμένου: Murphy, Joëlle
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-501-845-0
Μεταίχμιο, Αθήνα, 9/2012
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 6.57 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
20 x 28 εκ., 220 γρ., 66 σελ.
Περιγραφή

Τα βιβλία της σειράς "Disney - Χαρούμενο Σχολείο - Μαθαίνω με τους αγαπημένους μου ήρωες", σχεδιασμένα από έμπειρους παιδαγωγούς της προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας, ώστε να βοηθήσουν τα παιδιά να αποκτήσουν γνώσεις και να καλλιεργήσουν δεξιότητες και στάσεις απαραίτητες για τη διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης προσωπικότητας, είναι το κατάλληλο εκπαιδευτικό εργαλείο για να στηρίξετε το παιδί στα πρώτα του σχολικά βήματα.

Στο βιβλίο "Οι αριθμοί": τα παιδιά (με τη βοήθεια των γονιών τους που τους διαβάζουν την ιστορία) ακολουθούν τον Μίκυ και την παρέα του σε μια διασκεδαστική περιπέτεια για να ανακαλύψουν τους αριθμούς.

Mε ευχάριστο τρόπο, αφού παίζουν με τους αγαπημένους τους ήρωες, τα παιδιά μαθαίνουν:
- να αναγνωρίζουν και να γράφουν τους αριθμούς μέχρι το 10
- να μετρούν
- να αντιστοιχίζουν

Οι δραστηριότητες είναι εξελικτικά δομημένες και σε αυτές αξιοποιούνται τα αυτοκόλλητα και οι κάρτες-παζλ με τους ήρωες της Disney. Ακολουθεί ένα επιτραπέζιο παιχνίδι για 2-4 παίκτες με το οποίο τα παιδιά ασκούνται στην απαρίθμηση. Στο τέλος του βιβλίου προτείνονται και κάποιες πρόσθετες δραστηριότητες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι γονείς στο σπίτι τις ώρες της δημιουργικής απασχόλησης του παιδιού τους. Επίσης, δίνονται: στην εσωτερική του εμπροσθόφυλλου μια μικρή αφίσα με τους αριθμούς και στην εσωτερική του οπισθόφυλλου το πτυχίο που δίνεται στο παιδί μόλις ολοκληρώσει τις δραστηριότητες και με αυτόν τον τρόπο επιβραβεύεται για την προσπάθειά του.


Add: 2014-01-01 00:00:00 - Upd: 2021-03-17 18:27:32