Νύχτες βροχής και αστεριών
Nights of rain and stars (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-450-841-9
Bell / Χαρλένικ Ελλάς, Αθήνα, 10/2005
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 6.70 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
12 x 18 εκ., 217 γρ., 349 σελ.
Περιγραφή

Τέσσερις άνθρωποι χωρίς τίποτα κοινό παρά μόνο την ανάγκη να ξεφύγουν, συναντιούνται σε μια γραφική ταβέρνα πάνω από το χωριό της Αγίας Άννας, σ` ένα ελληνικό νησί. Από την Ιρλανδία, την Αμερική, τη Γερμανία και την Αγγλία, έχει ο καθένας αφήσει το σπίτι του και την παλιά του ζωή, όταν ένα τραγικό γεγονός τους ενώνει αναπάντεχα.
Η Φιόνα είναι μια νεαρή νοσοκόμα που προσπαθεί να κάνει την οικογένειά της να καταλάβει ότι χρειάζεται να ακολουθήσει το δικό της δρόμο στη ζωή. Ο Τόμας νιώθει να του λείπει πολύ ο μικρός γιός του και φοβάται ότι η πρώην γυναίκα του θα τον αποξενώσει από κείνον. Η Έλσα εγκατέλειψε ξαφνικά την καριέρα της ως τηλεπαρουσιάστρια, αλλά κάποιος από το παρελθόν της αρνείται να την αφήσει να φύγει. Και ο ντροπαλός, ήσυχος Ντέιβιντ είναι αποφασισμένος να υψώσει πια το ανάστημά του απέναντι στον αυταρχικό πατέρα του. Μαζί μ` αυτούς τους τέσσερις κι ο Αντρέας, ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, που ζει με την πίκρα ότι ο γιος του έφυγε πριν από εννιά χρόνια από την πατρίδα του και δεν ξαναγύρισε ποτέ.
Το "Νύχτες βροχής και αστεριών" είναι η ιστορία ενός καλοκαιριού και μιας παρέας ανθρώπων, που η ζωή τους βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή. Με τη βοήθεια της Βόνι, μιας μεσόκοπης Ιρλανδέζας που ζει στο χωριό και θεωρείται σχεδόν ντόπια, θα βρουν όλοι λύση στα προβλήματά τους -αν και όχι απαραίτητα αυτή που προσδοκούσαν...


Add: 2014-01-01 00:00:00 - Upd: 2021-03-17 18:27:14