Εκδόσεις Οξύνοια
  •  
  • Εκδόσεις Οξύνοια: 22 εγγραφές
Διεύθυνση
Μπιζανίου 17α
60133 Κατερίνη
Τηλέφωνο
23510 79653
Fax
Email
ekdosisoxinia@yahoo.com
Ιστορικό
Οι εκδόσεις Οξύνοια ξεκίνησαν τα πρώτα βιβλία τους το καλοκαίρι του 2021. Νέος εκδοτικός οίκος που εδρεύει στην Κατερίνη του Ν. Πιερίας.
Η φιλοσοφία μας είναι ο σεβασμός προς τον δημιουργό, διατηρώντας μια σχέση εμπιστοσύνης και φιλίας καθώς και η έκδοση αξιόλογων τίτλων, με την καλύτερη επιμέλεια στη γλώσσα και τη γραφή.
Η βασική μας μέριμνα αποτελεί η αισθητική των βιβλίων, η επιλογή ειδικών χαρτιών, εξώφυλλα εικαστικού χαρακτήρα και η τυποτεχνική επιμέλεια. Όπως η επεξεργασία γραμματοσειρών, ο σχεδιασμός σελίδας, η τυπογραφική επιμέλεια του κειμένου, επιδιώκοντας τα βιβλία μας να λειτουργούν ως πηγή αισθητικής απόλαυσης για τους αναγνώστες.
Επιθυμία μας και θεωρούμε πως είναι η βάση σ’ αυτή την αλυσίδα, εκδότη-δημιουργού-βιβλιοπωλείου-αναγνώστη, είναι η εκτίμηση, η εμπιστοσύνη και η αγάπη όλων τους προς εμάς. Πολύτιμη επίσης θα είναι η συμβολή των συνεργατών μας, που, χωρίς την αφοσίωσή τους, η παρουσία της Οξύνοιας στον εκδοτικό χώρο δεν θα είναι αυτή που επιθυμούμε. Θα στηριχτούμε στους αναγνώστες και θα λαμβάνουμε υπόψη τις επιθυμίες τους ώστε να χαράσσουμε κάθε φορά τον εκδοτικό μας προγραμματισμό.
Βιβλιοπαραγωγή ανά έτος
Θεματικές κατηγορίες