DOLCE - FAR NULLA Θεοφάνης Δαλέζιος
  •  
  • Εκδόσεις DOLCE: 21 εγγραφές
Διεύθυνση
Σίνα 62
10672 Αθήνα
Τηλέφωνο
211 11 30 156
Fax
Email
info@dolce.pub
Ιστορικό
Ο εκδοτικός οίκος DOLCE με έδρα την Αθήνα, σχεδιάζει, εκδίδει και διανέμει καλλιτεχνικά έργα σε έντυπες μορφές. Οι εκδόσεις DOLCE ιδρύθηκαν στην Αθήνα το 2017 με βασικούς σκοπούς το σχεδιασμό, την παραγωγή και τη διακίνηση καλλιτεχνικών έργων σε έντυπες μορφές. Σε αυτά περιλαμβάνονται κατάλογοι εκθέσεων, βιβλία καλλιτεχνών, κάρτες, αφίσες, έντυπα ανεξάρτητης κυκλοφορίας, έντυπα συλλεκτικά και εκτός εμπορίου. Ακόμα, αναλαμβάνουμε κάθε είδους εργασία σχετικά με την παραγωγή και έκδοση έντυπου υλικού (κειμενικές διορθώσεις, επιμέλεια κειμένου, σχεδιασμός κ.λπ.)
Η σημασία που δίνουμε στη στήριξη μικρών αυτοχρηματοδοτούμενων παραγωγών, ανεξάρτητων καλλιτεχνών και νέων σχεδιαστών συμπληρώνεται από τις συνεργασίες μας με μεγάλους οργανισμούς και ιδρύματα όπως το Ελληνικό περίπτερο – Μπιενάλε Βενετίας, το Ίδρυμα Ωνάση, την ΑΣΚΤ και το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών.
Οι εκδόσεις DOLCE οργανώνουν τακτικά σεμινάρια εκτύπωσης ριζογραφίας, συμμετέχουν σε εγχώριες και διεθνείς εκθέσεις και έχουν βραβευτεί σε σχεδιαστικούς διαγωνισμούς.
Βιβλιοπαραγωγή ανά έτος
Θεματικές κατηγορίες