Εκδόσεις Καρυδάκη
  •  
  • Εκδόσεις Καρυδάκη: 11 τίτλοι
Διεύθυνση
Στροφυλίου 55
145 64 Κηφισιά
Τηλέφωνο
210 2717140
Fax
Email
Ιστορικό
Η πορεία μας ξεκινά το 2005, ως η υλοποίηση του οράματος για βιβλία και προϊόντα που αφορούν τη σωστή πνευματική ανάπτυξη των παιδιών, καθώς και την αφύπνιση των δεξιοτήτων και των ταλέντων τους, μέσα από ένα πρίσμα χαράς, κεφιού και δημιουργικότητας. Στοχεύσαμε στην έκδοση και μετάφραση παιδικών βιβλίων, που προάγουν τη δημιουργική σκέψη, θέτουν γόνιμους προβληματισμούς και χαροποιούν τα παιδιά μυώντας τα στην αγάπη για το βιβλίο και τη λογοτεχνία. Σπουδαίοι συγγραφείς και βραβευμένοι τίτλοι στην εγχώρια και διεθνή αγορά τίμησαν αυτή μας την προσπάθεια και έτσι οι Εκδόσεις Καρυδάκη δεσμεύονται πάντα για σεβασμό και ποιότητα στη σχέση τους με κάθε αναγνώστη και καταναλωτή.
Στα χρόνια που ακολούθησαν, η εμπειρία μας και η προσωπική επαφή με τα παιδιά, αλλά και τους φορείς που σχετίζονται με την εκπαίδευση, την ανατροφή και την συνολική παιδεία, μας χάρισε σχέσεις εμπιστοσύνης και μια θέση στο δίκτυο βιβλιοπωλείων όλης της χώρας. Η τεχνογνωσία, οι διακεκριμένοι συνεργάτες μας, καθώς και η επισταμένη παρακολούθηση των διεθνών αγορών αποτελούν τους αρωγούς μας για τη συνεχή επίτευξη του στόχου μας, που δεν είναι άλλος από την διατήρηση της εμπιστοσύνης που μας έχουν δείξει οι πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια και προπάντων τα παιδιά, που είναι οι πιο αυστηροί κριτές των επιλογών μας. Το αποτέλεσμα της δημιουργικής δουλειάς και της ευθύνης μας για τα προϊόντα που δημιουργούμε για τον καταναλωτή είναι η συνεχόμενη ανοδική πορεία της εταιρείας μας, οι βραβεύσεις και η διείσδυση στις διεθνείς αγορές.
Ακούγοντας τις επιθυμίες των παιδιών, το 2013 περάσαμε και στο χώρο των θεατρικών παραγωγών, ανεβάζοντας με επιτυχία στην παιδική σκηνή του θεάτρου Ροές το βραβευμένο βιβλίο των εκδόσεών μας «Η περιπέτεια των 4 εποχών» της Μαρίζας Γεωργάλου. Την αμέσως επόμενη χρονιά, εισχωρήσαμε στο e-commerce περιβάλλον με το ηλεκτρονικό κατάστημα karydaki.gr, το οποίο δίνει πλέον τη δυνατότητα στους καταναλωτές να εξερευνούν την γκάμα των προϊόντων μας 24/7.
Βιβλιοπαραγωγή ανά έτος
Θεματικές κατηγορίες