Κατσέλου, Μαρία
Η συγγραφέας λογοτέχνης Μαρία Κατσέλου έχει κάνει δύο παρουσίασεις του βιβλίου της. Η πρώτη στις 14 Οκτωβρίου το 2022 στο πολιτιστικό "Ο Ξενοφών " στην Αρτέμιδα και η δεύτερη στις 16 Οκτωβρίου το 2022 στο σύλλογο ποντίων Μεταμόρφωσης "Ο Εύξεινος Πόντος ". Έχει δώσει συνέντευξη στην δημοσιογράφο Άννα Νικολαΐδη για την τηλεοπτική εκπομπή Ανάδειξε το που σε λίγες μέρες θα προβληθεί. Έχουνε γράψει για την Μαρία Κατσέλου οι δημοσιογράφοι Σωτήρης Χατζημανώλης και Μαρία Καμπύλη της εφημερίδας "Νέος Κόσμος"(neos kosmos) στην Μελβούρνη της Αυστραλίας. Χαρακτηρίστηκε απο πολλούς ανθρώπους συγγραφέας της καρδιάς διότι της εξέφραζαν ότι το βιβλίο της αγγίζει την ψυχή τους, ταυτίζονται με το περιεχόμενο και όσες φορές κι αν το διαβάσουν αισθάνονται πάντα συγκίνηση όπως την πρώτη φορά.
Η Μαρία Κατσέλου γεννήθηκε στην Αθήνα στις 5 Ιουνίου 1977. Έχει τελειώσει νηπιοβρεφοκόμος και έχει δουλέψει σε παιδικούς σταθμούς και στο Κ.Δ.Α.Π. της περιοχής της.
Την πρώτη της εμφάνιση την έκανε το 2022 με το λογοτεχνικό της βιβλίο "Αγάπα με όπως σε αγαπώ " απο τις εκδόσεις Ηδύφωνο. Το βιβλίο της μιλάει για το φάσμα του αυτισμού. Είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα οικογενειών που θέλησαν να μιλήσουν για ένα θέμα που τους πονά ευελπιστώντας να ακουστεί η φωνή τους. Η παρότρυνση για να στείλει το βιβλίο της για να εκδοθεί ήτανε ο σύζυγος της. Απο την ηλικία των 15 χρονών πειραματίστηκε με την ποίηση.

Η Μαρία Κατσέλου ετοιμάζει και το δεύτερο λογοτεχνικό της βιβλίο.
τίτλοι
Έτος Τίτλος Ιδιότητα Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
2024 Μια βαλίτσα αναμνήσεις Συγγραφέας Ηδύφωνο Χαρτόδετο
2022 Αγάπα με, όπως σ' αγαπώ : Παιδιά με διαταραχή αυτιστικού φάσματος και νοητική καθυστέρηση-παιδιά ήρωες της ζωής, γονείς ήρωες αφανείς Συγγραφέας Ηδύφωνο Χαρτόδετο
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
2024 Μια βαλίτσα αναμνήσεις Ηδύφωνο Χαρτόδετο
2022 Αγάπα με, όπως σ' αγαπώ : Παιδιά με διαταραχή αυτιστικού φάσματος και νοητική καθυστέρηση-παιδιά ήρωες της ζωής, γονείς ήρωες αφανείς Ηδύφωνο Χαρτόδετο
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Έτος Τίτλος Ιδιότητα Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα