Βλάχου, Βασιλεία
Γεννήθηκα στις 9 Οκτωβρίου του 1971 στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσα. Από μικρό παιδί θυμάμαι ότι πάντα κάτι μου έλειπε. Πάντα αναζητούσα να βρω καινούριους δρόμους και καινούρια ενδιαφέροντα στη ζωή μου. Ένα μολύβι η ένα στυλό ήταν πάντα στη παλάμη μου, άλλοτε για να γράφω και άλλοτε για να ζωγραφίζω. Με αυτόν τον τρόπο ταξίδευα και με γνώριζα όλο και πιο πολύ.
Ο έρωτας και κατόπιν ο γάμος και τα παιδιά μου, μου απόσπασαν αρκετό διάστημα από τις δικές μου ανησυχίες και επικεντρώθηκα στο μεγάλωμα των παιδιών μου. Το γράψιμο μπήκε σε αναμονή και τα πινέλα πήραν δράση όσο τα μικρά μου μεγάλωναν. Δημιούργησα δεκάδες εικόνες αποτυπώνοντας τες σε καμβά και έλαβα αλλά και συνεχίζω να λαμβάνω μέρος σε αρκετές ομαδικές εκθέσεις εικαστικών.
Όταν πια μεγάλωσαν τα μικρά μου και είχα μεγαλύτερη ελευθερία χρόνου σπούδασα υποκριτική στη δραματική σχολή του Πειραικού Συνδέσμου όπου και γνώρισα έναν άλλο μαγικό κόσμο. Έναν κόσμο που δεν πρόλαβα να χαρώ γιατί με πρόλαβε η πανδημία που σφράγισε τα θέατρα μας. Η ανάγκη μου να εκφραστώ στο σανίδι την περίοδο του εγκλεισμού, με ώθησε στο να γράψω και πάλι. Και αυτή τη φορά έγραψα φέρνοντας το σανίδι του θεάτρου στο σπίτι μου , στον υπολογιστή μου, στον ήχο των πλήκτρων που αβίαστα δέχονται την πίεση των δαχτύλων μου καθώς αποτυπώνω τα συναισθήματα μου και τις σκέψεις μου για το πως θέλω να μεγαλώσουν τα καινούρια μου παιδιά. Τα θεατρικά μου παιδιά!
τίτλοι
Έτος Τίτλος Ιδιότητα Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
2023 Αφήστε την τρίχα σας Συγγραφέας Ηδυέπεια Χαρτόδετο
2022 Με την καρέκλα τι θα γίνει; Συγγραφέας Ηδυέπεια Χαρτόδετο
2022 Κοροναίος : Όταν τα ψάρια βγήκαν στη στεριά Συγγραφέας Ηδυέπεια Χαρτόδετο
2021 Η αντράκλα Συγγραφέας Ηδυέπεια Χαρτόδετο
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
2023 Αφήστε την τρίχα σας Ηδυέπεια Χαρτόδετο
2022 Με την καρέκλα τι θα γίνει; Ηδυέπεια Χαρτόδετο
2022 Κοροναίος : Όταν τα ψάρια βγήκαν στη στεριά Ηδυέπεια Χαρτόδετο
2021 Η αντράκλα Ηδυέπεια Χαρτόδετο
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Έτος Τίτλος Ιδιότητα Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα