Τριβιζάς, Ευγένιος
Είναι δικηγόρος, πτυχιούχος της Νομικής και των Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος πτυχίου Master of Laws (University College) και διδάκτωρ Νομικής του Πανεπιστημίου του Λονδίνου (London School of Economics and Political Science). Επίσης, είναι Senior Research Fellow του Πανεπιστημίου Λονδίνου. Διδάσκει Εγκληματολογία και Συγκριτικό Ποινικό Δίκαιο στο Πανεπιστήμιο του Reading και διευθύνει το Τμήμα Εγκληματολογικών Μελετών του ίδιου Πανεπιστημίου (Director of Criminal Justice Studies). Έχει διδάξει επίσης στο Bramshill Police College, τo Central London Polytechnic και το London School of Economics. Από το 1993-1998 ήταν επισκέπτης καθηγητής Εγκληματολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Αυτή είναι η μια του πλευρά η άλλη είναι αφιερωμένη στην λογοτεχνία με την οποία ο Ευγένιος Τριβιζάς έχει ασχοληθεί από τα παιδικά του χρόνια. Είναι ο πιο αγαπημένος παραμυθάς στην Ελλάδα και έχει γράψει πάνω από 100 βιβλία για παιδιά, ένα βιβλίο για ενήλικες (Ο Ερωτευμένος Πυροσβέστης) και πάνω από 20 θεατρικά έργα, μα και λιμπρέτα για όπερες. Πολλά από τα θέματα που πραγματεύεται η σύγχρονη εγκληματολογία, όπως η ενοχή, η παραβατικότητα και η τιμωρία, προσφέρουν πλούσιο υλικό για τα βιβλία του. Όπως η δίκη και η καταδίκη ενός σκιάχτρου που ονειρεύεται να πετάξει στο «Όνειρο του σκιάχτρου», οι ενοχές της ηρωίδας στη «Νύχτα της μπανανόφλουδας» και οι εξωφρενικοί τρόποι εκτέλεσης καταδικών στο «Τηγάνι του δήμιου».

Ο Ευγένιος Τριβιζάς είναι εξερευνητής, εφευρέτης και ζογκλέρ μελάτων αυγών. Έχει ανακαλύψει το Νησί των Πυροτεχνημάτων, τη Φρουτοπία, το Πιπερού, το Κουτσουλιστάν, την Χώρα των Χαμένων Χαρταετών κ.α.

Οι γνωστότερες εφευρέσεις του είναι ο γαργαλιός – μηχάνημα που σε γαργαλάει όταν είσαι λυπημένος-το ηλεκτρικό ρουφοσκόπιο, συνδυασμός τηλεσκόπιου και ηλεκτρικής σκούπας με το οποίο όχι μόνο βλέπεις τα αστέρια, αλλά άμα θέλεις τα ρουφάει και τα κάνει γιρλάντες, ο φαγώσιμος χαρτοπόλεμος, η μπανιέρα με τις δώδεκα τρύπες κ.α.

Ο Ευγένιος ζει στο Νησί των Πυροτεχνημάτων με τον παπαγάλο του, τη Σύνθια, τον άσπρο του ελέφαντα, τον Πουκιπόν, τη Λίλη, την παρδαλή λεοπάρδαλη, τον Οράτιο Αοράτιο, το αόρατο πράσινο καγκουρό, και άλλους πολλούς γνωστούς και φίλους. Όλα αυτά τα μέρη, τα πρόσωπα και τα αντικείμενα αποτελούν προϊόντα της δημιουργικής του φαντασίας που γνώρισε την αποδοχή και την αγάπη κοινού και κριτικών ανά τον κόσμο.

Τα θεατρικά του έργα Το όνειρο του σκιάχτρου παίχτηκε το 1992 στο θέατρο του Βρετανικού Μουσείου της Αγγλίας στα πλαίσια του European Arts Festival. Τον ίδιο χρόνο το έργο του Χίλιες και Μία Γάτες σε μετάφραση του Z. Rudrinski βραβεύτηκε με το Α΄ Βραβείο στον παγκόσμιο διαγωνισμό θεατρικού έργου που οργάνωσε το Πολωνικό Κέντρο Τέχνης για τη Νεότητα. Το 1993 το βιβλίο του Τα Τρία Μικρά Λυκάκια έφτασε στη δεύτερη θέση των αμερικάνικων παιδικών best sellers (Picture Books). Βιβλία του Ευγένιου Τριβιζά έχουν μεταδοθεί από το BBC, έχουν περιληφθεί στα αναγνωστικά ελληνικών και αμερικανικών σχολείων και έχουν μεταφραστεί στα αγγλικά γερμανικά, ισπανικά, ολλανδικά, σουηδικά, ιαπωνικά και πολλές άλλες γλώσσες.

Στην Αμερική η βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου της Μινεσότα της Μινεάπολης (Ε.Μ. Αndersen Library) αποφάσισε να συγκεντρώσει το σύνολο των λογοτεχνικών βιβλίων του Ευγένιου Τριβιζά, μελέτες για το έργο του, χειρόγραφα και άλλο υλικό σε μια ειδική ερευνητική συλλογή. Η έκθεση των πρώτων αποκτημάτων της συλλογής έγινε στο Πανεπιστήμιο της Μινεσότα το Μάιο του 2000, όπου ο Ευγένιος Τριβιζάς ο ίδιος ήταν παρών.

Γνώστη είναι και η διαμάχη που είχε ξεσπάσει μεταξύ του Ε. Τριβιζά και της εταιρείας Coca Cola όταν θέλησε να λανσάρει ομώνυμο φρουτοποτό. Δεν δίστασε να διεκδικήσει και να κερδίσει την πατρότητα του ονόματος. Ο ίδιος εξηγεί ότι το θέμα της «Φρουτοπίας» είναι η αντίσταση των φρούτων μιας μυθικής χώρας, τα οποία αρνούνται να υποκύψουν στην εκμετάλλευση των μανάβηδων και δύο παντοδύναμων και αδίστακτων πολυεθνικών εταιρειών, της Λεμονοστυφέν, η οποία σχεδιάζει να τα κάνει αναψυκτικά, και της Κομποστάλ, που είναι αποφασισμένη να τα κάνει κομπόστα. Η οικειοποίηση και η χρήση του τίτλου ως εμπορικού σήματος από την Coca Cola θα αναιρούσε τον μύθο, το μήνυμα και το πνεύμα του έργου.



Ο Ε. Τριβιζάς έχει γράψει και πολλά μυθιστορήματα μεταξύ των οποίων είναι τα εξής: «Ο χιονάνθρωπος και το κορίτσι», «Το σεντούκι με τις πέντε κλειδαριές», «Οι πειρατές της καμινάδας», «Η ζωγραφιά της Χριστίνας», «Τα μαγικά μαξιλάρια»κ.α. Μερικά από τα διηγήματα του είναι «Ο ταξιδιώτης και η μαργαρίτα», «Ο ερωτευμένος πυροσβέστης (για μεγάλους)». Ασχολήθηκε και με τα θεατρικά έργα στα οποία ανήκουν τα «Το όνειρο του σκιάχτρου», «Οι δραπέτες της σκακιέρας», «Ο πεταλουδόσαυρος»κ.α. Στην κατηγορία των παραμυθιών ανήκουν «Το στοχολούλουδο», «Τα τρία μικρά λυκάκια», «Ένα χελιδόνι για την Ευρώπη», «Το λυπημένο αρκουδάκι» κ.α. Έχει γράψει ξεχωριστά παραμύθια για τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά καθώς και αποκριάτικα. Επίσης, στο συγγραφικό του έργο περιλαμβάνονται και τα παραμύθια σε σειρές όπως είναι οι «Ιστορίες από το νησί των πυροτεχνημάτων» με 11 ιστορίες, οι «Ιστορίες με προβοσκίδα», «Η χαρά και το Γκουτνουν», τα «Παραμύθια από τη χώρα των χαμένων χαρταετών» κ.α Υπάρχουν και η σειρά έμμετρων παραμυθιών, την σειρά παραμυθιών με τη συμμετοχή του αναγνώστη, η σειρά λυρικών ερωτικών παραμυθιών, η σειρά αλφαβητάριων, σειρά χιουμοριστικών εκπαιδευτικών παραμυθιών και βιβλίων, σειρά κόμικ με την περίφημη Φρουτοπία.

Τον Ευγένιο Τριβιζά πρότειναν από κοινού ο Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου και η Εταιρεία Συγγραφέων ως τον Έλληνα υποψήφιο για το διεθνές βραβείο παιδικής λογοτεχνίας Astrid Lindgren Memorial Award (ALMA) για το 2013.
Το βραβείο θεσπίστηκε από τη σουηδική κυβέρνηση το 2002, στη μνήμη της δημοφιλούς συγγραφέως παιδικής λογοτεχνίας Άστριντ Λίντγκρεν (1907-2002), γνωστής για τις ιστορίες της με πρωταγωνίστρια την Πίπη Φακιδομύτη.

Το βραβείο τιμά κάθε χρόνο συγγραφείς, εικονογράφους, αφηγητές ή υπέρμαχους της φιλαναγνωσίας, των οποίων το έργο αντανακλά το πνεύμα της Άστριντ Λίντγκρεν. Σκοπός του βραβείου είναι να αυξήσει το ενδιαφέρον για τη λογοτεχνία για παιδιά και για νέους και να προωθήσει την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΤΟΜΕΑΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΩΝ ΕΟΕ


Πηγή: http://www.eoellas.org/2013/10/13/viografiaeugeniostrivizas/
τίτλοι
Έτος Τίτλος Ιδιότητα Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
2023 Ένας κατσούφης βασιλιάς Συγγραφέας ελληνικά γράμματα Χαρτόδετο
2023 Τρισδαιμόνα : η μάγισσα που ξεγέλασε τον Άι-Βασίλη Συγγραφέας ελληνικά γράμματα Χαρτόδετο
2023 Διεπιστημονικές (Επανα)προσεγγίσεις στο Γεγονός του Θανάτου : Προβληματισμοί σε αρχέγονους συλλογισμούς και προαιώνια ερωτήματα Συγγραφέας Gutenberg - Γιώργος & Κώστας Δαρδανός Χαρτόδετο
2022 Τα τρία μικρά λυκάκια-ποπ απ Συγγραφέας Μίνωας Σκληρόδετο
2021 Η τελευταία μαύρη γάτα Συγγραφέας Μεταίχμιο Σκληρόδετο
2021 ΟΧΙ! Δεν θα μας μπείτε στη μύτη! Συγγραφέας Εθνική Λυρική Σκηνή Ebook, Other
2021 Το κουνέλι με το μαντολίνο Συγγραφέας ελληνικά γράμματα Χαρτόδετο
2020 Η πριγκίπισσα Δυσκολούλα Συγγραφέας Μίνωας Χαρτόδετο
2020 Ο Αίσωπος γαι ενήλικες : Διδάγματα Στρατηγικής και Ηγεσίας από τους Μύθους του Αισώπου Πρόλογος Φερενίκη Χαρτόδετο
2020 Τα τρία μικρά λυκάκια Συγγραφέας Μίνωας Χαρτόδετο
2019 Η Παπίτσα και το Βατραχάκι Συγγραφέας Διάπλαση Σκληρόδετο
2019 Η ωραία νυσταγμένη Συγγραφέας Διόπτρα Σκληρόδετο
2019 Ο παντουφλωμένος γάτος Συγγραφέας Διόπτρα Σκληρόδετο
2019 ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ ΤΟΜΟΣ 8 - ΤΟ ΔΟΝΤΙ ΤΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ Συγγραφέας Χάρτινη Πόλη Σκληρόδετο
2019 Το Κουδούνι του Τρόμου : Μια Συναρπαστική Περιπέτεια για Αναγνώστες με Ατσάλινα Νεύρα Συγγραφέας ελληνικά γράμματα Απροσδιόριστο δέσιμο
2019 ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ ΤΟΜΟΣ 7 - ΠΑΠΙΓΙΟΝ ΓΙΑ ΦΩΚΙΕΣ Συγγραφέας Χάρτινη Πόλη Σκληρόδετο
2019 Ο πόλεμος της κουτσουλιάς Συγγραφέας Καλέντης Σκληρόδετο
2018 Τα τρία μικρά Χαμαιλεοντάκια Συγγραφέας ελληνικά γράμματα Σκληρόδετο
2018 ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ ΤΟΜΟΣ 6 - Ο ΜΑΥΡΟΣ ΠΑΝΘΗΡΑΣ Συγγραφέας Χάρτινη Πόλη Σκληρόδετο
2018 Το αγόρι που ό,τι άγγιζε γινότανε γλυκό Συγγραφέας ελληνικά γράμματα Σκληρόδετο
2017 Φρουτοπία - τόμος 5: Το Σάντουιτς του Τρόμου Συγγραφέας Χάρτινη Πόλη Σκληρόδετο
2017 Έξι στολίδια ταξιδεύουν Συγγραφέας Διόπτρα Σκληρόδετο
2017 Η κοκκινομπλουτζινίτσα Συγγραφέας Διόπτρα Χαρτόδετο
2017 Πλατς μουτς Συγγραφέας Διόπτρα Χαρτόδετο
2017 Το άταχτο συννεφουλίνι Συγγραφέας Διάπλαση Σκληρόδετο
2017 Ο μικρός Ερμής Συγγραφέας Μίνωας Σκληρόδετο
2017 Φρουτοπία - τόμος 4: Η Σκιά του Προδότη Συγγραφέας Χάρτινη Πόλη Σκληρόδετο
2016 Τσιμπιτσούξ και Τσιμπινέλα Συγγραφέας Διάπλαση Σκληρόδετο
2016 Η κινέζα κούκλα Συγγραφέας Μίνωας Χαρτόδετο
2016 Φρουτοπία -τόμος 3: Η Ιπτάμενη Σβούρα Συγγραφέας Χάρτινη Πόλη Σκληρόδετο
2016 Χλαπατσούληδες - το απίστευτο κυνηγητό του φευγάτου χαρταετού Συγγραφέας Ψυχογιός Σκληρόδετο
2015 Ο χιονάνθρωπος και το κορίτσι Συγγραφέας Κέδρος Χαρτόδετο
2015 Η μάγισσα με τα πόμολα Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2015 Ο Γκουντουνοφάγος παθαίνει αμνησία Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2015 Ο υπέροχος σκουπιδοντενεκές Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2015 Οι δώδεκα ομπρέλες Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2015 Το Γκουντούν πάει σχολείο Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2015 Η μεγάλη φαγούρα Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2015 Οι τρεις αποκριάτικες κορδέλες Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2015 Το ανώνυμο γράμμα Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2015 Το βουνό της τύχης Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2015 Η πριγκίπισσα Δυσκολούλα Συγγραφέας Μίνωας Σκληρόδετο
2015 Ο Άρης ο τσαγκάρης Συγγραφέας Μίνωας Σκληρόδετο
2015 Το κουμπί που κρύωνε Συγγραφέας Εκδόσεις Καρυδάκη Απροσδιόριστο δέσιμο
2015 Φρουτπία τόμος 2: Η Απαγωγή της Μαρουλίτας Συγγραφέας Χάρτινη Πόλη Σκληρόδετο
2015 Το κόκκινο βότσαλο Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2015 Χλαπατσούληδες - το περιπόθητο φλουρί της βασιλόπιτας Συγγραφέας Ψυχογιός Χαρτόδετο
2015 Το μυστικό της μαξιλαροθήκης Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2015 Το πάρτι των καγκουρό Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2015 Το πιο όμορφο κυκνάκι Συγγραφέας Διάπλαση Σκληρόδετο
2015 Το σάντουιτς του γίγαντα Συγγραφέας Διάπλαση Σκληρόδετο
2015 Φρουτοπία -τόμος 1: Ο Χαμένος Μανάβης Συγγραφέας Χάρτινη Πόλη Σκληρόδετο
2015 ΧΛΑΠΑΤΣΟΥΛΗΔΕΣ - ΤΟ ΑΥΓΟ ΠΟΥ ΔΕ ΣΠΑΕΙ ΠΟΤΕ Συγγραφέας Ψυχογιός Σκληρόδετο
2014 Δώδεκα παρά δώδεκα Συγγραφέας Καλέντης Σκληρόδετο
2014 Χλαπατσούληδες - το μυστήριο των τριών κλεμμένων δώρωνn Συγγραφέας Ψυχογιός Σκληρόδετο
2014 Η Ρενάτα η γάτα με τη ροζ ριγέ γραβάτα Συγγραφέας Μεταίχμιο Σκληρόδετο
2014 Ο Χάρυ το μοσχάρι και το μαγικό λυχνάρι Μετάφραση Μεταίχμιο Σκληρόδετο
2014 Η Θαυμαστή Καμήλα Συγγραφέας Ίκαρος Σκληρόδετο
2014 Το μωρό που του κλέψανε το μπιμπερό Συγγραφέας Μεταίχμιο Σκληρόδετο
2014 Ο χορός των στρουθοκαμήλων Συγγραφέας Μίνωας Σκληρόδετο
2014 Η Κούλα η κατσικούλα με την κόκκινη κουκούλα : Εμπρός λοιπόν όλοι μαζί Συγγραφέας Μεταίχμιο Σκληρόδετο
2014 Ο Άβυ το κουνάβι και η Φιφίτσα η νυφίτσα : Τι θα πει η Μαργαρίτα; Συγγραφέας Μεταίχμιο Σκληρόδετο
2014 Τα τρία μικρά λυκάκια Συγγραφέας Μίνωας Σκληρόδετο
2013 Δωράκια από μένα για σένα Συγγραφέας Μεταίχμιο Απροσδιόριστο δέσιμο
2013 Δωράκια από μένα για σένα Συγγραφέας Μεταίχμιο Απροσδιόριστο δέσιμο
2013 Το φτερωτό αριθμητάρι Συγγραφέας Ψυχογιός Σκληρόδετο
2013 Πανχελωνιακός εναντίον Λαγουδένιας Λαίλαπας : Το χρονικό ενός θριάμβου Συγγραφέας Καλέντης Σκληρόδετο
2013 Οι παρεούλες της Αλφαβήτας 1 Συγγραφέας Μεταίχμιο Σπιράλ
2013 Οι παρεούλες της Αλφαβήτας 2 Συγγραφέας Μεταίχμιο Σπιράλ
2013 Όταν είναι να φύγει το τρένο Συγγραφέας Μεταίχμιο Σκληρόδετο
2013 Αν σου πέσει ένα βουβάλι στο κεφάλι : Το βιβλίο της αισιοδοξίας Συγγραφέας Μεταίχμιο Σκληρόδετο
2013 Ποιος έκανε πιπί στο Μισισιπή; Συγγραφέας Μεταίχμιο Σκληρόδετο
2013 Ένα φτυάρι στον Άρη Συγγραφέας Μεταίχμιο Σκληρόδετο
2013 Η πασχαλίτσα με τη μια κουκιδίτσα Συγγραφέας Ψυχογιός Σκληρόδετο
2013 Ποτέ μη γαργαλάς έναν γορίλα Συγγραφέας Μεταίχμιο Σκληρόδετο
2013 Φουφήχτρα: Η μάγισσα με την ηλεκτρική σκούπα : Με αυτοκόλλητα Συγγραφέας Μίνωας Σκληρόδετο
2013 Αλφαβητάρι με γλωσσοδέτες Συγγραφέας Μεταίχμιο Σκληρόδετο
2013 Αριθμητάρι με γλωσσοδέτες Συγγραφέας Μεταίχμιο Σκληρόδετο
2012 Ένα ελατάκι για τον Τάκη : Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία Συγγραφέας Μεταίχμιο Χαρτόδετο
2012 Ο Αϊ-Βασίλης στη φυλακή με τους 83 μικρούς αρουραίους Συγγραφέας Μεταίχμιο Σκληρόδετο
2012 Το ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκι Συγγραφέας Μεταίχμιο Σκληρόδετο
2012 Η Φιφή και η Φωφώ οι φαντασμένες φάλαινες : Με αυτοκόλλητα Συγγραφέας Μίνωας Σκληρόδετο
2012 Ένα κουτάβι νιώθει μοναξιά Συγγραφέας Μεταίχμιο Σκληρόδετο
2012 Το φαγκρί και το σκουμπρί Συγγραφέας Μεταίχμιο Σκληρόδετο
2012 Πανικός στη χώρα της Γεωμετρίας Συγγραφέας Μεταίχμιο Σκληρόδετο
2012 Το γαϊδουράκι που γκάριζε Συγγραφέας Μεταίχμιο Σκληρόδετο
2012 Η Πουπού και η Καρλότα Συγγραφέας Μεταίχμιο Σκληρόδετο
2012 Η νύχτα της μπανανόφλουδας Συγγραφέας Μεταίχμιο Σκληρόδετο
2012 Ο Αναστάσης και η ουρά της στάσης Συγγραφέας Μεταίχμιο Σκληρόδετο
2012 Οι σαράντα εφιάλτες Συγγραφέας Μεταίχμιο Σκληρόδετο
2012 Η Καιτούλα η κοκέτα η κοτούλα Συγγραφέας Μεταίχμιο Σκληρόδετο
2012 Η τελευταία μαύρη γάτα Συγγραφέας Μεταίχμιο Χαρτόδετο
2012 Ο κύριος Ζαχαρίας και η κυρία Γλυκερία Συγγραφέας Μεταίχμιο Σκληρόδετο
2012 Οι γιαγιάδες με τα γιο-γιο Συγγραφέας Μεταίχμιο Σκληρόδετο
2012 Τα Χριστούγεννα της Λούλας Στρουμπουλούλας : Οι περιπέτειες μιας τετράπαχης γαλοπούλας Συγγραφέας Ψυχογιός Σκληρόδετο
2012 Το νανούρισμα του μικρού φακίρη Συγγραφέας Μεταίχμιο Σκληρόδετο
2011 Ένα κεράκι για το ρινοκεράκι Συγγραφέας Μεταίχμιο Σκληρόδετο
2011 Ο ιπτάμενος δίσκος Συγγραφέας Μεταίχμιο Σκληρόδετο
2011 Τα τρία μικρά λυκάκια Συγγραφέας Μίνωας Σκληρόδετο
2011 Περί ζώων : Με λογική και συναίσθημα: 53 κείμενα για τη φιλοζωία Συγγραφέας Ψυχογιός Χαρτόδετο
2011 Φρουτοπία: Το δόντι της κόμπρας Συγγραφέας Modern Times Σκληρόδετο
2010 Ο μάγειρας του μαγεμένου τσίρκου Συγγραφέας Ελαΐς - Unilever Hellas Α.Ε. Χαρτόδετο
2010 Ο μάγειρας του μαγεμένου τσίρκου Συγγραφέας Ελαΐς - Unilever Hellas Α.Ε. Σκληρόδετο
2010 Φρουτοπία: Παπιγιόν για φώκιες Συγγραφέας Modern Times Σκληρόδετο
2010 Ημερολόγιο 2011: Φρουτοπία Συγγραφέας Modern Times Ημερολόγιο
2010 Φρουτοπία: Ο μαύρος πάνθηρας Συγγραφέας Modern Times Σκληρόδετο
2010 Φρουτοπία: Οι τρεις συνωμότες Συγγραφέας Modern Times Σκληρόδετο
2010 Φρουτοπία: Τα σκληρά καρύδια Συγγραφέας Modern Times Σκληρόδετο
2010 Φρουτοπία: Το μυστικό μονοπάτι Συγγραφέας Modern Times Σκληρόδετο
2010 Φρουτοπία: Το τρομερό φρουκτήνος Συγγραφέας Modern Times Σκληρόδετο
2010 Σελίδες στην οθόνη ή σε χαρτί : Το μέλλον της ανάγνωσης Σχόλια Gutenberg - Γιώργος & Κώστας Δαρδανός Χαρτόδετο
2010 Φρουτοπία : Ο μανάβης και ο σοπράνο Συγγραφέας Modern Times Χαρτόδετο
2010 Φρουτοπία: Η επιδρομή των καραβίδων Συγγραφέας Modern Times Χαρτόδετο
2010 Φρουτοπία: Ο χαμένος μανάβης Συγγραφέας Modern Times Σκληρόδετο
2010 Φρουτοπία: Το σάντουιτς του τρόμου Συγγραφέας Modern Times Σκληρόδετο
2009 To ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκι : Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
2009 Η Πουπού και η Καρλότα Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
2009 Η σκιά του προδότη Συγγραφέας Modern Times Σκληρόδετο
2009 Ο Αϊ-Βασίλης στη φυλακή με τους 83 αρουραίους : Μια πρωτοχρονιάτικη ιστορία Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
2009 Οι δραπέτες της σκακιέρας : Graphic Novel Συγγραφέας Καλέντης Σκληρόδετο
2009 Οι δραπέτες της σκακιέρας : Graphic Novel Συγγραφέας Καλέντης Σκληρόδετο
2009 Περί φιλανθρωπίας Συγγραφέας Art-emis Χαρτόδετο
2009 Φρουτοπία: Η ιπτάμενη σβούρα Συγγραφέας Modern Times Σκληρόδετο
2009 Φρουτοπία: Το σχολικό μου ημερολόγιο : 16 σχολικές ετικέτες και πολύχρωμα αυτοκόλλητα Συγγραφέας Modern Times Χαρτόδετο
2009 Φρουτοπία: Η απαγωγή της Μαρουλίτας Συγγραφέας Modern Times Σκληρόδετο
2008 Στον κήπο με τα παραμύθια Συγγραφέας Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου Σκληρόδετο
2008 Τα γουρουνάκια κουμπαράδες Συγγραφέας Εκδόσεις Καστανιώτη Χαρτόδετο
2008 Φρουτοπία: Ο χαμένος μανάβης Συγγραφέας Modern Times Σκληρόδετο
2008 Ημερολόγιο 2009: Φρουτοπία Συγγραφέας Modern Times Ημερολόγιο
2008 Το νανούρισμα του φακίρη Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
2008 Το σχολικό ημερολόγιο των βιβλιοφάγων 2008-2009 Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Ημερολόγιο
2008 Έλα να παίξουμε στη Φρουτοπία : Σπαζοκεφαλιές, γρίφοι, αινίγματα, ζωγραφιές Συγγραφέας Modern Times Χαρτόδετο
2008 Έλα να παίξουμε στη Φρουτοπία : Σπαζοκεφαλιές, γρίφοι, αινίγματα, ζωγραφιές Συγγραφέας Modern Times Χαρτόδετο
2008 Πανχελωνιακός εναντίον Λαγουδένιας Λαίλαπας : Το χρονικό ενός θριάμβου Συγγραφέας Sportday Σκληρόδετο
2007 Βλέπω το σημερινό κόσμο : "Πολυθεματικό" βιβλίο δημοτικού σχολείου για την ευέλικτη ζώνη Συγγραφέας Οργανισμός Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων (Ο.Ε.Δ.Β.) Χαρτόδετο
2007 Η Καιτούλα η κοκέτα η κοτούλα Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
2007 Η φάλαινα που τρώει τον πόλεμο Συγγραφέας Μίνωας Σκληρόδετο
2007 Ο κύριος Ζαχαρίας και η κυρία Γλυκερία Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
2007 The Village of Joy Συγγραφέας Εκδόσεις Παπαδόπουλος Σκληρόδετο
2007 Πανικός στη χώρα της Γεωμετρίας Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
2007 Το χωριό της χαράς Συγγραφέας Εκδόσεις Παπαδόπουλος Σκληρόδετο
2007 Ο πόλεμος της χαμένης παντόφλας Συγγραφέας Μίνωας Σκληρόδετο
2007 Διακοπές με τον Ευγένιο Τριβιζά στο νησί των πυροτεχνημάτων. Η λιωμένη σοκολάτα : Α΄ δημοτικού Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2007 Ο πόλεμος της Ωμεγαβήτας Συγγραφέας Μίνωας Σκληρόδετο
2006 Ένα ελατάκι για τον Τάκη : Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
2006 Το όνειρο του σκιάχτρου : Το θέατρο με τη μισή αυλαία Συγγραφέας Βιβλιοπωλείον της Εστίας Χαρτόδετο
2006 Ο πόλεμος των Ούφρων και των Τζούφρων Συγγραφέας Μίνωας Σκληρόδετο
2005 Little Bear in Trouble Συγγραφέας Ελληνική Σοροπτιμιστική Ένωση Ελλάδος Χαρτόδετο
2005 Ένα δέντρο, μια φορά : Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία Συγγραφέας Καλέντης Σκληρόδετο
2005 Το λυπημένο αρκουδάκι Συγγραφέας Ελληνική Σοροπτιμιστική Ένωση Ελλάδος Χαρτόδετο
2004 Despina and the Dove Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
2004 Ένας ιππότης στο κάστρο των γραμμάτων : Μαθήματα ελληνικών για παιδιά Γ΄ και Δ΄ δημοτικού: Εισαγωγικό και μέσο επίπεδο Συγγραφέας Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου Χαρτόδετο
2004 Ένας ιππότης στο κάστρο των λέξεων : Μαθήματα ελληνικών για παιδιά Ε΄ και ΣΤ΄ δημοτικού: Μέσο και προχωρημένο επίπεδο Συγγραφέας Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου Χαρτόδετο
2004 Ένας ιππότης στο κάστρο των λέξεων : CD-ROM πολυμέσων για τη διδασκαλία της ελληνικής σε παιδιά του δημοτικού Συγγραφέας Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου CD-ROM
2004 Αριθμητάρι με γλωσσοδέτες Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
2004 Ελάτε να παίξουμε με τη Δέσποινα και το περιστέρι : Κόκκινο Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σπιράλ
2004 Ελάτε να παίξουμε με τη Δέσποινα και το περιστέρι : Πράσινο Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σπιράλ
2004 Ελάτε να παίξουμε με τη Δέσποινα και το περιστέρι : Μαύρο Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σπιράλ
2004 Ελάτε να παίξουμε με τη Δέσποινα και το περιστέρι : Κίτρινο Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σπιράλ
2004 Ελάτε να παίξουμε με τη Δέσποινα και το περιστέρι : Μπλε Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σπιράλ
2004 Καταδίωξη στο φεγγαρόφωτο Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2004 Η ύπουλη παγίδα Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2004 Despina et la colombe Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
2004 Despina und die Taube Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
2004 Η σφεντόνα και το μπρίκι Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2004 Η γειτονιά με τους σκουπιδοτενεκέδες Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2004 Ο εξερευνητής και το σοφό παπαγαλάκι 1 Συγγραφέας Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Χαρτόδετο
2004 Ο εξερευνητής και το σοφό παπαγαλάκι 2 Συγγραφέας Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Χαρτόδετο
2004 Ο εξερευνητής και το σοφό παπαγαλάκι 3 Συγγραφέας Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Χαρτόδετο
2004 Οι περιπέτειες του Κούκη Μπιμπικούκη : Το μυστήριο με το γλειφιτζούρι που δε λιώνει ποτέ Συγγραφέας Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Χαρτόδετο
2004 Τα σαράντα στιλέτα Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2004 Ο μαύρος πάνθηρας Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2003 Ο τρίτος χρησμός Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2003 Ένα χελιδόνι για την Ευρώπη Συγγραφέας Μίλητος Σκληρόδετο
2003 Ούτε γάτα ούτε ζημιά Συγγραφέας Κέδρος Σκληρόδετο
2003 Ένα κουτάβι νοιώθει μοναξιά Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
2003 Η Δέσποινα και το περιστέρι Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
2003 Ο Αϊ-Βασίλης στη φυλακή με τους 83 αρουραίους : Μια πρωτοχρονιάτικη ιστορία Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
2003 Οι γιαγιάδες με τα γιο-γιο Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
2003 Το γαϊδουράκι που γκάριζε Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
2003 Το ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκι : Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
2003 Ο άσος των μεταμφιέσεων Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2003 A Swallow over Europe Συγγραφέας Υπουργείο Εξωτερικών. Ελληνική Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης Σκληρόδετο
2003 Eine Schwalbe für Europa Συγγραφέας Υπουργείο Εξωτερικών. Ελληνική Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης Σκληρόδετο
2003 Une hirondelle pour l' Europe Συγγραφέας Υπουργείο Εξωτερικών. Ελληνική Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης Σκληρόδετο
2003 Ένα χελιδόνι για την Ευρώπη Συγγραφέας Υπουργείο Εξωτερικών. Ελληνική Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης Σκληρόδετο
2003 Το κουτάλι της γαβάθας Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2003 Η μεγάλη φαγούρα Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Σκληρόδετο
2003 Ο υπέροχος σκουπιδοντενεκές Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Σκληρόδετο
2003 Τα 33 ροζ ρουμπίνια : Ένα μαγικό βιβλίο με χίλια παραμύθια κρυμμένα στο ίδιο παραμύθι: Ένα παράξενο και σπάνιο βιβλίο που το διαβάζεις ξανά και ξανά και κάθε φορά σου λέει μια άλλη ιστορία Συγγραφέας Καλέντης Σκληρόδετο
2003 Τα τρία μικρά λυκάκια Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
2003 Το βουνό της τύχης Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Σκληρόδετο
2003 Το πάρτι των καγκουρό Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Σκληρόδετο
2003 Το φαγκρί και το σκουμπρί Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
2003 Φρικαντέλα: Η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα Συγγραφέας Καλέντης Σκληρόδετο
2002 Ήταν όλοι τους μανάβηδες Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2002 Θέατρο για παιδιά 2 : Θέατρο και σχολείο Συγγραφέας Ελληνικό Κέντρο Θεάτρου για τα Παιδιά και τους Νέους Χαρτόδετο
2002 Ο συναχωμένος κόκορας Συγγραφέας Κέδρος Σκληρόδετο
2002 Οι Κένταυροι του Κρόνου Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2002 Οι δώδεκα ομπρέλες Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Σκληρόδετο
2002 Οι χελώνες του βαρώνου Συγγραφέας Καλέντης Σκληρόδετο
2002 Το ανώνυμο γράμμα Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Σκληρόδετο
2002 Το μυστικό της μαξιλαροθήκης Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Σκληρόδετο
2002 Οι τρεις αποκριάτικες κορδέλες Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Σκληρόδετο
2002 Το σάντουιτς του τρόμου Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2002 Το τηγάνι του δήμιου : Μια ξεκαρδιστική ιστορία, με έναν αναποφάσιστο βασιλιά, έναν αφηρημένο ποιητή και έναν βιαστικό δήμιο Συγγραφέας Καλέντης Σκληρόδετο
2001 Η Δέσποινα και το περιστέρι Συγγραφέας Οργανωτική Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004 Χαρτόδετο
2001 Η Δόνα Τερηδόνα και το μυστικό της γαμήλιας τούρτας Συγγραφέας Καλέντης Σκληρόδετο
2001 Ο μικρός Ερμής Συγγραφέας Μίνωας Σκληρόδετο
2001 Η σκόνη του φτερνίσματος Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2001 Η ζωγραφιά της Χριστίνας : Το βιβλίο που δεν το διάβαζε κανείς Συγγραφέας Ψυχογιός Χαρτόδετο
2001 Ο Ιγνάτιος και η γάτα Συγγραφέας Καλέντης Σκληρόδετο
2001 Οι μυστικές περιπέτειες της Δανάης. Η κινέζα κούκλα Συγγραφέας Μίνωας Σκληρόδετο
2001 Οι δύο μασκοφόροι Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2001 Οι πειρατές της καμινάδας Συγγραφέας Ψυχογιός Χαρτόδετο
2001 Η δαχτυλήθρα με το δηλητήριο Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2001 Η Μυρτώ και το κουνουπάκι : Ζουζουζό και ζουζουζί Συγγραφέας Κέδρος Σκληρόδετο
2001 Η σκιά του προδότη Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2001 Το κλεμμένο ξυπνητήρι Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2001 Ο κυνηγός ταλέντων Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2001 Η τελευταία μαύρη γάτα Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
2001 Το μουστάκι του Θάνου Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2000 Δωράκια από μένα για σένα : Για τα γενέθλιά σου Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
2000 Δωράκια από μένα για σένα : Για τα γενέθλιά σου Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
2000 Η νύχτα της μπανανόφλουδας Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
2000 Η φάλαινα που τρώει τον πόλεμο Συγγραφέας Μίνωας Σκληρόδετο
2000 Ο Αναστάσης και η ουρά της στάσης Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
2000 Τα κολοκύθια με τα τούμπανα Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2000 Ο οφθαλμαπατεώνας Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2000 Ο Αϊ-Βασίλης στη φυλακή με τους 83 αρουραίους : Μια πρωτοχρονιάτικη ιστορία Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
2000 Το ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκι : Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
2000 Ο θανάσιμος κίνδυνος Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2000 Η ιπτάμενη σβούρα Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2000 Pegasus and Mendios : The amazing adventure of a winged horse and a little donkey Συγγραφέας Υπουργείο Τύπου και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Γενική Γραμματεία Πληροφοριών Σκληρόδετο
2000 Ένα βαρέλι χωρίς βαρίδια Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2000 Η μάγισσα με τα πόμολα Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Σκληρόδετο
2000 Η πινεζοβροχή Συγγραφέας Κέδρος Σκληρόδετο
2000 Ο Γκουντουνοφάγος παθαίνει αμνησία Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Σκληρόδετο
2000 Ο θαλασσογιατρός Συγγραφέας Κέδρος Σκληρόδετο
2000 Οι σαράντα εφιάλτες Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
2000 Το Γκουντούν πάει σχολείο Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Σκληρόδετο
2000 Το κόκκινο βότσαλο Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Σκληρόδετο
2000 Ο παππούς του κουρέα Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1999 Δωράκια από μένα για σένα Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
1999 Δωράκια από μένα για σένα : Για τη γιορτή σου Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
1999 Δωράκια από μένα για σένα Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
1999 Δωράκια από μένα για σένα : Για τη γιορτή σου Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
1999 Η παρεούλα της γαλάζιας γάτας Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
1999 Η παρεούλα της χρυσής χελώνας Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
1999 Η παρεούλα του ζαφειρένιου ζαρκαδιού Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
1999 Η παρεούλα του κόκκινου κροκόδειλου Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
1999 Η παρεούλα του πράσινου παπαγάλου Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
1999 Η παρεούλα του ροζ ρινόκερου Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
1999 Το απίθανο τσίρκο του Μανόλη Συγγραφέας Κέδρος Σκληρόδετο
1998 Αλφαβητάρι με γλωσσοδέτες Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
1998 Ο χαμένος μανάβης Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1998 Οι τρεις συνωμότες Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1998 Τα σκληρά καρύδια Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1998 Το μυστικό μονοπάτι Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1998 Το τρομερό φρουκτήνος Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1998 Ο φωτογράφος Φύρδης Μίγδης Συγγραφέας Κέδρος Σκληρόδετο
1998 Τα σπάνια καρεκλοπόδαρα Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1998 Το πικραμύγδαλο και η γλυκοπατάτα Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1998 Μαζί Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Σκληρόδετο
1998 Διακοπές με τον Ευγένιο Τριβιζά στο νησί των πυροτεχνημάτων. Ο χρυσός χαρτοπόλεμος : ΣΤ΄ δημοτικού Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1998 Φρικαντέλα: Η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα. Κάλαντα από όλη την Ελλάδα Συγγραφέας Άμμος Σκληρόδετο
1997 Ένα φτυάρι στον Άρη Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
1997 Έρωτας σε πρώτο πρόσωπο : 29 ιστορίες που δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα "Τα Νέα" το καλοκαίρι του '97 Συγγραφέας Κέδρος Χαρτόδετο
1997 Όταν είναι να φύγει το τρένο Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
1997 Διακοπές με τον Ευγένιο Τριβιζά στο νησί των πυροτεχνημάτων. Η κόρη του φακίρη : Ε΄ δημοτικού Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1997 Ποιος έκανε πιπί στο Μισισιπή; Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
1997 Ποτέ μη γαργαλάς ένα γορίλα Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
1997 Διακοπές με τον Ευγένιο Τριβιζά στο νησί των πυροτεχνημάτων. Η σπανακόπιτα του τσάρου : Δ΄ δημοτικού Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1997 Διακοπές με τον Ευγένιο Τριβιζά στο νησί των πυροτεχνημάτων. Το κλεμμένο ηφαίστειο : ΣΤ΄ δημοτικού Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1997 Διακοπές με τον Ευγένιο Τριβιζά στο νησί των πυροτεχνημάτων. Ο δεκανέας Παραδέκας : Ε΄ δημοτικού Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1997 Γράψε μου Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Σκληρόδετο
1997 Κάτι για σένα Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Σκληρόδετο
1997 Τα ογδόντα οχτώ ντολμαδάκια : Τα παραπολυμύθια: Ένα μαγικό βιβλίο με χίλια παραμύθια κρυμμένα στο ίδιο παραμύθι: Ένα παράξενο και σπάνιο βιβλίο που το διαβάζεις ξανά και ξανά και κάθε φορά σου λέει μια άλλη ιστορία Συγγραφέας Καλέντης Σκληρόδετο
1996 Διακοπές με τον Ευγένιο Τριβιζά στο νησί των πυροτεχνημάτων. Η συμμορία των σκόρων : Γ΄ δημοτικού Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1996 Διακοπές με τον Ευγένιο Τριβιζά στο νησί των πυροτεχνημάτων. Το αόρατο καγκουρό : Δ΄ δημοτικού Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1996 Διακοπές με τον Ευγένιο Τριβιζά στο νησί των πυροτεχνημάτων. Οι τρεις μυρμηγκοφάγοι : Β΄ δημοτικού Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1996 Η Φιφή και η Φωφώ οι φαντασμένες φάλαινες Συγγραφέας Μίνωας Χαρτόδετο
1996 Η πριγκίπισσα Δυσκολούλα Συγγραφέας Μίνωας Χαρτόδετο
1996 Η τελική αναμέτρηση Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1996 Ο Άρης ο τσαγκάρης Συγγραφέας Μίνωας Χαρτόδετο
1996 Ο Λούκουλος τρώει βότσαλα Συγγραφέας Κέδρος Χαρτόδετο
1996 Ο Λούκουλος τρώει μπαλόνια Συγγραφέας Κέδρος Χαρτόδετο
1996 Ο Λούκουλος τρώει παπαρούνες Συγγραφέας Κέδρος Χαρτόδετο
1996 Ο Λούκουλος τρώει πυγολαμπίδες Συγγραφέας Κέδρος Χαρτόδετο
1996 Ο ταύρος που έπαιζε πίπιζα Συγγραφέας Κέδρος Σκληρόδετο
1996 Ο ταξιδιώτης και η μαργαρίτα Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1996 Φουφήχτρα: Η μάγισσα με την ηλεκτρική σκούπα Συγγραφέας Μίνωας Χαρτόδετο
1995 Η απαγωγή της Μαρουλίτας Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1995 Διακοπές με τον Ευγένιο Τριβιζά στο Νησί των Πυροτεχνημάτων. Το μυστικό ημερολόγιο των διακοπών μου Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1995 Διακοπές με τον Ευγένιο Τριβιζά στο νησί των πυροτεχνημάτων. Απαγωγή στον πλανήτη της αλφαβήτας : Α΄ δημοτικού Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1995 Διακοπές με τον Ευγένιο Τριβιζά στο νησί των πυροτεχνημάτων. Ο γαλαξίας των λέξεων : Β΄ δημοτικού Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1995 Διακοπές με τον Ευγένιο Τριβιζά στο νησί των πυροτεχνημάτων. Οι βαλίτσες του γίγαντα : Γ΄ δημοτικού Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1995 Η επιδρομή των καραβίδων Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1995 Διακοπές με τον Ευγένιο Τριβιζά στο νησί των πυροτεχνημάτων. Απαγωγή στον πλανήτη της αλφαβήτας : Α΄ δημοτικού Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1995 Οι ιππότες της τηγανητής πατάτας Συγγραφέας Εκδόσεις Καστανιώτη Χαρτόδετο
1995 Το μεγάλο ταξίδι του Τουρτούρι : Ο χιονάνθρωπος και το κορίτσι Συγγραφέας Εκδόσεις Καστανιώτη Χαρτόδετο
1994 Ο μανάβης και η σοπράνο Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1994 Ο υπέροχος σκουπιδοντενεκές Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1994 Οι δώδεκα ομπρέλες Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1994 Το βουνό της τύχης Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1994 Το πάρτυ των καγκουρό Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1993 Η μεγάλη φαγούρα Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1993 Ο ήλιος της Λίζας : Ποιήματα Συγγραφέας Κέδρος Χαρτόδετο
1993 Ο ζόρικος δεσμοφύλακας Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1993 Ο συναχωμένος τενόρος Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1993 Οι τρεις αποκριάτικες κορδέλες Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1993 Τα τρία μικρά λυκάκια Συγγραφέας Μίνωας Σκληρόδετο
1993 Το ανώνυμο γράμμα Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1993 Το μυστικό της μαξιλαροθήκης Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1993 Το σεντούκι με τις πέντε κλειδαριές Συγγραφέας Κέδρος Χαρτόδετο
1992 Η ιπτάμενη σκάφη Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1992 Η λαίμαργη φάλαινα Συγγραφέας Κέδρος Χαρτόδετο
1992 Ο ερωτευμένος πυροσβέστης Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1992 Ο φαλακρός σκαντζόχοιρος Συγγραφέας Κέδρος Χαρτόδετο
1992 Τα μαγικά μαξιλάρια Συγγραφέας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1992 Ο χιονάνθρωπος και το κορίτσι Συγγραφέας Κέδρος Χαρτόδετο
1992 Τα χρωματιστά κοράκια Συγγραφέας Κέδρος Χαρτόδετο
1992 Το παραπονεμένο ελεφαντάκι Συγγραφέας Κέδρος Χαρτόδετο
1991 Η χώρα χωρίς γάτες Συγγραφέας Κέδρος Χαρτόδετο
1991 Το παπάκι που δεν του αρέσανε τα ποδαράκια του Συγγραφέας Κέδρος Χαρτόδετο
1991 Το στοχολούλουδο Συγγραφέας Ακρίτας Χαρτόδετο
1991 Ο κροκόδειλος που πήγε στον οδοντογιατρό Συγγραφέας Κέδρος Χαρτόδετο
1991 Ο λαίμαργος τουνελόδρακος Συγγραφέας Κέδρος Χαρτόδετο
1991 Ο ναυαγός Κοκκινοτρίχης Συγγραφέας Κέδρος Χαρτόδετο
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
2023 Ένας κατσούφης βασιλιάς ελληνικά γράμματα Χαρτόδετο
2023 Τρισδαιμόνα : η μάγισσα που ξεγέλασε τον Άι-Βασίλη ελληνικά γράμματα Χαρτόδετο
2023 Διεπιστημονικές (Επανα)προσεγγίσεις στο Γεγονός του Θανάτου : Προβληματισμοί σε αρχέγονους συλλογισμούς και προαιώνια ερωτήματα Gutenberg - Γιώργος & Κώστας Δαρδανός Χαρτόδετο
2022 Τα τρία μικρά λυκάκια-ποπ απ Μίνωας Σκληρόδετο
2021 Η τελευταία μαύρη γάτα Μεταίχμιο Σκληρόδετο
2021 ΟΧΙ! Δεν θα μας μπείτε στη μύτη! Εθνική Λυρική Σκηνή Ebook, Other
2021 Το κουνέλι με το μαντολίνο ελληνικά γράμματα Χαρτόδετο
2020 Η πριγκίπισσα Δυσκολούλα Μίνωας Χαρτόδετο
2020 Τα τρία μικρά λυκάκια Μίνωας Χαρτόδετο
2019 Η Παπίτσα και το Βατραχάκι Διάπλαση Σκληρόδετο
2019 Η ωραία νυσταγμένη Διόπτρα Σκληρόδετο
2019 Ο παντουφλωμένος γάτος Διόπτρα Σκληρόδετο
2019 ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ ΤΟΜΟΣ 8 - ΤΟ ΔΟΝΤΙ ΤΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ Χάρτινη Πόλη Σκληρόδετο
2019 Το Κουδούνι του Τρόμου : Μια Συναρπαστική Περιπέτεια για Αναγνώστες με Ατσάλινα Νεύρα ελληνικά γράμματα Απροσδιόριστο δέσιμο
2019 ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ ΤΟΜΟΣ 7 - ΠΑΠΙΓΙΟΝ ΓΙΑ ΦΩΚΙΕΣ Χάρτινη Πόλη Σκληρόδετο
2019 Ο πόλεμος της κουτσουλιάς Καλέντης Σκληρόδετο
2018 Τα τρία μικρά Χαμαιλεοντάκια ελληνικά γράμματα Σκληρόδετο
2018 ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ ΤΟΜΟΣ 6 - Ο ΜΑΥΡΟΣ ΠΑΝΘΗΡΑΣ Χάρτινη Πόλη Σκληρόδετο
2018 Το αγόρι που ό,τι άγγιζε γινότανε γλυκό ελληνικά γράμματα Σκληρόδετο
2017 Φρουτοπία - τόμος 5: Το Σάντουιτς του Τρόμου Χάρτινη Πόλη Σκληρόδετο
2017 Έξι στολίδια ταξιδεύουν Διόπτρα Σκληρόδετο
2017 Η κοκκινομπλουτζινίτσα Διόπτρα Χαρτόδετο
2017 Πλατς μουτς Διόπτρα Χαρτόδετο
2017 Το άταχτο συννεφουλίνι Διάπλαση Σκληρόδετο
2017 Ο μικρός Ερμής Μίνωας Σκληρόδετο
2017 Φρουτοπία - τόμος 4: Η Σκιά του Προδότη Χάρτινη Πόλη Σκληρόδετο
2016 Τσιμπιτσούξ και Τσιμπινέλα Διάπλαση Σκληρόδετο
2016 Η κινέζα κούκλα Μίνωας Χαρτόδετο
2016 Φρουτοπία -τόμος 3: Η Ιπτάμενη Σβούρα Χάρτινη Πόλη Σκληρόδετο
2016 Χλαπατσούληδες - το απίστευτο κυνηγητό του φευγάτου χαρταετού Ψυχογιός Σκληρόδετο
2015 Ο χιονάνθρωπος και το κορίτσι Κέδρος Χαρτόδετο
2015 Φρουτπία τόμος 2: Η Απαγωγή της Μαρουλίτας Χάρτινη Πόλη Σκληρόδετο
2015 Η μάγισσα με τα πόμολα Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2015 Ο Γκουντουνοφάγος παθαίνει αμνησία Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2015 Ο υπέροχος σκουπιδοντενεκές Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2015 Οι δώδεκα ομπρέλες Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2015 Το Γκουντούν πάει σχολείο Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2015 Το κόκκινο βότσαλο Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2015 Χλαπατσούληδες - το περιπόθητο φλουρί της βασιλόπιτας Ψυχογιός Χαρτόδετο
2015 Η μεγάλη φαγούρα Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2015 Οι τρεις αποκριάτικες κορδέλες Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2015 Το ανώνυμο γράμμα Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2015 Το βουνό της τύχης Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2015 Το κουμπί που κρύωνε Εκδόσεις Καρυδάκη Απροσδιόριστο δέσιμο
2015 Το μυστικό της μαξιλαροθήκης Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2015 Το πάρτι των καγκουρό Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2015 Η πριγκίπισσα Δυσκολούλα Μίνωας Σκληρόδετο
2015 Το πιο όμορφο κυκνάκι Διάπλαση Σκληρόδετο
2015 Το σάντουιτς του γίγαντα Διάπλαση Σκληρόδετο
2015 Φρουτοπία -τόμος 1: Ο Χαμένος Μανάβης Χάρτινη Πόλη Σκληρόδετο
2015 ΧΛΑΠΑΤΣΟΥΛΗΔΕΣ - ΤΟ ΑΥΓΟ ΠΟΥ ΔΕ ΣΠΑΕΙ ΠΟΤΕ Ψυχογιός Σκληρόδετο
2015 Ο Άρης ο τσαγκάρης Μίνωας Σκληρόδετο
2014 Δώδεκα παρά δώδεκα Καλέντης Σκληρόδετο
2014 Χλαπατσούληδες - το μυστήριο των τριών κλεμμένων δώρωνn Ψυχογιός Σκληρόδετο
2014 Η Ρενάτα η γάτα με τη ροζ ριγέ γραβάτα Μεταίχμιο Σκληρόδετο
2014 Η Θαυμαστή Καμήλα Ίκαρος Σκληρόδετο
2014 Το μωρό που του κλέψανε το μπιμπερό Μεταίχμιο Σκληρόδετο
2014 Ο χορός των στρουθοκαμήλων Μίνωας Σκληρόδετο
2014 Η Κούλα η κατσικούλα με την κόκκινη κουκούλα : Εμπρός λοιπόν όλοι μαζί Μεταίχμιο Σκληρόδετο
2014 Ο Άβυ το κουνάβι και η Φιφίτσα η νυφίτσα : Τι θα πει η Μαργαρίτα; Μεταίχμιο Σκληρόδετο
2014 Τα τρία μικρά λυκάκια Μίνωας Σκληρόδετο
2013 Δωράκια από μένα για σένα Μεταίχμιο Απροσδιόριστο δέσιμο
2013 Δωράκια από μένα για σένα Μεταίχμιο Απροσδιόριστο δέσιμο
2013 Το φτερωτό αριθμητάρι Ψυχογιός Σκληρόδετο
2013 Πανχελωνιακός εναντίον Λαγουδένιας Λαίλαπας : Το χρονικό ενός θριάμβου Καλέντης Σκληρόδετο
2013 Οι παρεούλες της Αλφαβήτας 1 Μεταίχμιο Σπιράλ
2013 Οι παρεούλες της Αλφαβήτας 2 Μεταίχμιο Σπιράλ
2013 Όταν είναι να φύγει το τρένο Μεταίχμιο Σκληρόδετο
2013 Αν σου πέσει ένα βουβάλι στο κεφάλι : Το βιβλίο της αισιοδοξίας Μεταίχμιο Σκληρόδετο
2013 Ποιος έκανε πιπί στο Μισισιπή; Μεταίχμιο Σκληρόδετο
2013 Ένα φτυάρι στον Άρη Μεταίχμιο Σκληρόδετο
2013 Η πασχαλίτσα με τη μια κουκιδίτσα Ψυχογιός Σκληρόδετο
2013 Ποτέ μη γαργαλάς έναν γορίλα Μεταίχμιο Σκληρόδετο
2013 Φουφήχτρα: Η μάγισσα με την ηλεκτρική σκούπα : Με αυτοκόλλητα Μίνωας Σκληρόδετο
2013 Αλφαβητάρι με γλωσσοδέτες Μεταίχμιο Σκληρόδετο
2013 Αριθμητάρι με γλωσσοδέτες Μεταίχμιο Σκληρόδετο
2012 Ένα ελατάκι για τον Τάκη : Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία Μεταίχμιο Χαρτόδετο
2012 Ο Αϊ-Βασίλης στη φυλακή με τους 83 μικρούς αρουραίους Μεταίχμιο Σκληρόδετο
2012 Το ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκι Μεταίχμιο Σκληρόδετο
2012 Η Φιφή και η Φωφώ οι φαντασμένες φάλαινες : Με αυτοκόλλητα Μίνωας Σκληρόδετο
2012 Ένα κουτάβι νιώθει μοναξιά Μεταίχμιο Σκληρόδετο
2012 Το φαγκρί και το σκουμπρί Μεταίχμιο Σκληρόδετο
2012 Πανικός στη χώρα της Γεωμετρίας Μεταίχμιο Σκληρόδετο
2012 Το γαϊδουράκι που γκάριζε Μεταίχμιο Σκληρόδετο
2012 Η Πουπού και η Καρλότα Μεταίχμιο Σκληρόδετο
2012 Η νύχτα της μπανανόφλουδας Μεταίχμιο Σκληρόδετο
2012 Ο Αναστάσης και η ουρά της στάσης Μεταίχμιο Σκληρόδετο
2012 Οι σαράντα εφιάλτες Μεταίχμιο Σκληρόδετο
2012 Η Καιτούλα η κοκέτα η κοτούλα Μεταίχμιο Σκληρόδετο
2012 Η τελευταία μαύρη γάτα Μεταίχμιο Χαρτόδετο
2012 Ο κύριος Ζαχαρίας και η κυρία Γλυκερία Μεταίχμιο Σκληρόδετο
2012 Οι γιαγιάδες με τα γιο-γιο Μεταίχμιο Σκληρόδετο
2012 Τα Χριστούγεννα της Λούλας Στρουμπουλούλας : Οι περιπέτειες μιας τετράπαχης γαλοπούλας Ψυχογιός Σκληρόδετο
2012 Το νανούρισμα του μικρού φακίρη Μεταίχμιο Σκληρόδετο
2011 Ένα κεράκι για το ρινοκεράκι Μεταίχμιο Σκληρόδετο
2011 Ο ιπτάμενος δίσκος Μεταίχμιο Σκληρόδετο
2011 Τα τρία μικρά λυκάκια Μίνωας Σκληρόδετο
2011 Περί ζώων : Με λογική και συναίσθημα: 53 κείμενα για τη φιλοζωία Ψυχογιός Χαρτόδετο
2011 Φρουτοπία: Το δόντι της κόμπρας Modern Times Σκληρόδετο
2010 Ο μάγειρας του μαγεμένου τσίρκου Ελαΐς - Unilever Hellas Α.Ε. Σκληρόδετο
2010 Ο μάγειρας του μαγεμένου τσίρκου Ελαΐς - Unilever Hellas Α.Ε. Χαρτόδετο
2010 Ημερολόγιο 2011: Φρουτοπία Modern Times Ημερολόγιο
2010 Φρουτοπία : Ο μανάβης και ο σοπράνο Modern Times Χαρτόδετο
2010 Φρουτοπία: Η επιδρομή των καραβίδων Modern Times Χαρτόδετο
2010 Φρουτοπία: Παπιγιόν για φώκιες Modern Times Σκληρόδετο
2010 Φρουτοπία: Ο μαύρος πάνθηρας Modern Times Σκληρόδετο
2010 Φρουτοπία: Οι τρεις συνωμότες Modern Times Σκληρόδετο
2010 Φρουτοπία: Τα σκληρά καρύδια Modern Times Σκληρόδετο
2010 Φρουτοπία: Το μυστικό μονοπάτι Modern Times Σκληρόδετο
2010 Φρουτοπία: Το τρομερό φρουκτήνος Modern Times Σκληρόδετο
2010 Φρουτοπία: Ο χαμένος μανάβης Modern Times Σκληρόδετο
2010 Φρουτοπία: Το σάντουιτς του τρόμου Modern Times Σκληρόδετο
2009 To ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκι : Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
2009 Η Πουπού και η Καρλότα Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
2009 Η σκιά του προδότη Modern Times Σκληρόδετο
2009 Ο Αϊ-Βασίλης στη φυλακή με τους 83 αρουραίους : Μια πρωτοχρονιάτικη ιστορία Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
2009 Οι δραπέτες της σκακιέρας : Graphic Novel Καλέντης Σκληρόδετο
2009 Οι δραπέτες της σκακιέρας : Graphic Novel Καλέντης Σκληρόδετο
2009 Περί φιλανθρωπίας Art-emis Χαρτόδετο
2009 Φρουτοπία: Η ιπτάμενη σβούρα Modern Times Σκληρόδετο
2009 Φρουτοπία: Το σχολικό μου ημερολόγιο : 16 σχολικές ετικέτες και πολύχρωμα αυτοκόλλητα Modern Times Χαρτόδετο
2009 Φρουτοπία: Η απαγωγή της Μαρουλίτας Modern Times Σκληρόδετο
2008 Στον κήπο με τα παραμύθια Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου Σκληρόδετο
2008 Ημερολόγιο 2009: Φρουτοπία Modern Times Ημερολόγιο
2008 Έλα να παίξουμε στη Φρουτοπία : Σπαζοκεφαλιές, γρίφοι, αινίγματα, ζωγραφιές Modern Times Χαρτόδετο
2008 Έλα να παίξουμε στη Φρουτοπία : Σπαζοκεφαλιές, γρίφοι, αινίγματα, ζωγραφιές Modern Times Χαρτόδετο
2008 Πανχελωνιακός εναντίον Λαγουδένιας Λαίλαπας : Το χρονικό ενός θριάμβου Sportday Σκληρόδετο
2008 Τα γουρουνάκια κουμπαράδες Εκδόσεις Καστανιώτη Χαρτόδετο
2008 Φρουτοπία: Ο χαμένος μανάβης Modern Times Σκληρόδετο
2008 Το νανούρισμα του φακίρη Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
2008 Το σχολικό ημερολόγιο των βιβλιοφάγων 2008-2009 Εκδόσεις Πατάκη Ημερολόγιο
2007 Βλέπω το σημερινό κόσμο : "Πολυθεματικό" βιβλίο δημοτικού σχολείου για την ευέλικτη ζώνη Οργανισμός Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων (Ο.Ε.Δ.Β.) Χαρτόδετο
2007 Η Καιτούλα η κοκέτα η κοτούλα Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
2007 Η φάλαινα που τρώει τον πόλεμο Μίνωας Σκληρόδετο
2007 Ο κύριος Ζαχαρίας και η κυρία Γλυκερία Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
2007 The Village of Joy Εκδόσεις Παπαδόπουλος Σκληρόδετο
2007 Πανικός στη χώρα της Γεωμετρίας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
2007 Το χωριό της χαράς Εκδόσεις Παπαδόπουλος Σκληρόδετο
2007 Ο πόλεμος της χαμένης παντόφλας Μίνωας Σκληρόδετο
2007 Διακοπές με τον Ευγένιο Τριβιζά στο νησί των πυροτεχνημάτων. Η λιωμένη σοκολάτα : Α΄ δημοτικού Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2007 Ο πόλεμος της Ωμεγαβήτας Μίνωας Σκληρόδετο
2006 Ένα ελατάκι για τον Τάκη : Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
2006 Το όνειρο του σκιάχτρου : Το θέατρο με τη μισή αυλαία Βιβλιοπωλείον της Εστίας Χαρτόδετο
2006 Ο πόλεμος των Ούφρων και των Τζούφρων Μίνωας Σκληρόδετο
2005 Little Bear in Trouble Ελληνική Σοροπτιμιστική Ένωση Ελλάδος Χαρτόδετο
2005 Ένα δέντρο, μια φορά : Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία Καλέντης Σκληρόδετο
2005 Το λυπημένο αρκουδάκι Ελληνική Σοροπτιμιστική Ένωση Ελλάδος Χαρτόδετο
2004 Despina and the Dove Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
2004 Ένας ιππότης στο κάστρο των γραμμάτων : Μαθήματα ελληνικών για παιδιά Γ΄ και Δ΄ δημοτικού: Εισαγωγικό και μέσο επίπεδο Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου Χαρτόδετο
2004 Ένας ιππότης στο κάστρο των λέξεων : Μαθήματα ελληνικών για παιδιά Ε΄ και ΣΤ΄ δημοτικού: Μέσο και προχωρημένο επίπεδο Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου Χαρτόδετο
2004 Ένας ιππότης στο κάστρο των λέξεων : CD-ROM πολυμέσων για τη διδασκαλία της ελληνικής σε παιδιά του δημοτικού Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου CD-ROM
2004 Ελάτε να παίξουμε με τη Δέσποινα και το περιστέρι : Μπλε Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σπιράλ
2004 Ελάτε να παίξουμε με τη Δέσποινα και το περιστέρι : Κίτρινο Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σπιράλ
2004 Ελάτε να παίξουμε με τη Δέσποινα και το περιστέρι : Μαύρο Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σπιράλ
2004 Ελάτε να παίξουμε με τη Δέσποινα και το περιστέρι : Πράσινο Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σπιράλ
2004 Ελάτε να παίξουμε με τη Δέσποινα και το περιστέρι : Κόκκινο Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σπιράλ
2004 Καταδίωξη στο φεγγαρόφωτο Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2004 Η ύπουλη παγίδα Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2004 Despina et la colombe Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
2004 Despina und die Taube Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
2004 Αριθμητάρι με γλωσσοδέτες Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
2004 Η σφεντόνα και το μπρίκι Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2004 Η γειτονιά με τους σκουπιδοτενεκέδες Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2004 Ο εξερευνητής και το σοφό παπαγαλάκι 1 Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Χαρτόδετο
2004 Ο εξερευνητής και το σοφό παπαγαλάκι 2 Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Χαρτόδετο
2004 Ο εξερευνητής και το σοφό παπαγαλάκι 3 Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Χαρτόδετο
2004 Ο μαύρος πάνθηρας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2004 Οι περιπέτειες του Κούκη Μπιμπικούκη : Το μυστήριο με το γλειφιτζούρι που δε λιώνει ποτέ Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Χαρτόδετο
2004 Τα σαράντα στιλέτα Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2003 Ο τρίτος χρησμός Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2003 Ένα χελιδόνι για την Ευρώπη Μίλητος Σκληρόδετο
2003 Ούτε γάτα ούτε ζημιά Κέδρος Σκληρόδετο
2003 Ένα κουτάβι νοιώθει μοναξιά Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
2003 Η Δέσποινα και το περιστέρι Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
2003 Ο Αϊ-Βασίλης στη φυλακή με τους 83 αρουραίους : Μια πρωτοχρονιάτικη ιστορία Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
2003 Οι γιαγιάδες με τα γιο-γιο Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
2003 Το γαϊδουράκι που γκάριζε Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
2003 Το ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκι : Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
2003 Ο άσος των μεταμφιέσεων Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2003 A Swallow over Europe Υπουργείο Εξωτερικών. Ελληνική Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης Σκληρόδετο
2003 Eine Schwalbe für Europa Υπουργείο Εξωτερικών. Ελληνική Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης Σκληρόδετο
2003 Une hirondelle pour l' Europe Υπουργείο Εξωτερικών. Ελληνική Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης Σκληρόδετο
2003 Ένα χελιδόνι για την Ευρώπη Υπουργείο Εξωτερικών. Ελληνική Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης Σκληρόδετο
2003 Το κουτάλι της γαβάθας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2003 Η μεγάλη φαγούρα Εκδόσεις Πατάκη Σκληρόδετο
2003 Ο υπέροχος σκουπιδοντενεκές Εκδόσεις Πατάκη Σκληρόδετο
2003 Τα 33 ροζ ρουμπίνια : Ένα μαγικό βιβλίο με χίλια παραμύθια κρυμμένα στο ίδιο παραμύθι: Ένα παράξενο και σπάνιο βιβλίο που το διαβάζεις ξανά και ξανά και κάθε φορά σου λέει μια άλλη ιστορία Καλέντης Σκληρόδετο
2003 Τα τρία μικρά λυκάκια Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
2003 Το βουνό της τύχης Εκδόσεις Πατάκη Σκληρόδετο
2003 Το πάρτι των καγκουρό Εκδόσεις Πατάκη Σκληρόδετο
2003 Το φαγκρί και το σκουμπρί Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
2003 Φρικαντέλα: Η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα Καλέντης Σκληρόδετο
2002 Ήταν όλοι τους μανάβηδες Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2002 Θέατρο για παιδιά 2 : Θέατρο και σχολείο Ελληνικό Κέντρο Θεάτρου για τα Παιδιά και τους Νέους Χαρτόδετο
2002 Ο συναχωμένος κόκορας Κέδρος Σκληρόδετο
2002 Οι Κένταυροι του Κρόνου Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2002 Οι δώδεκα ομπρέλες Εκδόσεις Πατάκη Σκληρόδετο
2002 Το ανώνυμο γράμμα Εκδόσεις Πατάκη Σκληρόδετο
2002 Το μυστικό της μαξιλαροθήκης Εκδόσεις Πατάκη Σκληρόδετο
2002 Οι τρεις αποκριάτικες κορδέλες Εκδόσεις Πατάκη Σκληρόδετο
2002 Οι χελώνες του βαρώνου Καλέντης Σκληρόδετο
2002 Το σάντουιτς του τρόμου Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2002 Το τηγάνι του δήμιου : Μια ξεκαρδιστική ιστορία, με έναν αναποφάσιστο βασιλιά, έναν αφηρημένο ποιητή και έναν βιαστικό δήμιο Καλέντης Σκληρόδετο
2001 Η Δέσποινα και το περιστέρι Οργανωτική Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004 Χαρτόδετο
2001 Η Δόνα Τερηδόνα και το μυστικό της γαμήλιας τούρτας Καλέντης Σκληρόδετο
2001 Ο μικρός Ερμής Μίνωας Σκληρόδετο
2001 Η ζωγραφιά της Χριστίνας : Το βιβλίο που δεν το διάβαζε κανείς Ψυχογιός Χαρτόδετο
2001 Η δαχτυλήθρα με το δηλητήριο Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2001 Το κλεμμένο ξυπνητήρι Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2001 Ο κυνηγός ταλέντων Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2001 Η τελευταία μαύρη γάτα Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
2001 Ο Ιγνάτιος και η γάτα Καλέντης Σκληρόδετο
2001 Οι μυστικές περιπέτειες της Δανάης. Η κινέζα κούκλα Μίνωας Σκληρόδετο
2001 Οι δύο μασκοφόροι Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2001 Η σκόνη του φτερνίσματος Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2001 Οι πειρατές της καμινάδας Ψυχογιός Χαρτόδετο
2001 Η Μυρτώ και το κουνουπάκι : Ζουζουζό και ζουζουζί Κέδρος Σκληρόδετο
2001 Η σκιά του προδότη Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2001 Το μουστάκι του Θάνου Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2000 Δωράκια από μένα για σένα : Για τα γενέθλιά σου Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
2000 Ο οφθαλμαπατεώνας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2000 Η ιπτάμενη σβούρα Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2000 Pegasus and Mendios : The amazing adventure of a winged horse and a little donkey Υπουργείο Τύπου και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Γενική Γραμματεία Πληροφοριών Σκληρόδετο
2000 Ένα βαρέλι χωρίς βαρίδια Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2000 Δωράκια από μένα για σένα : Για τα γενέθλιά σου Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
2000 Η μάγισσα με τα πόμολα Εκδόσεις Πατάκη Σκληρόδετο
2000 Η νύχτα της μπανανόφλουδας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
2000 Η πινεζοβροχή Κέδρος Σκληρόδετο
2000 Η φάλαινα που τρώει τον πόλεμο Μίνωας Σκληρόδετο
2000 Ο Αναστάσης και η ουρά της στάσης Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
2000 Ο Αϊ-Βασίλης στη φυλακή με τους 83 αρουραίους : Μια πρωτοχρονιάτικη ιστορία Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
2000 Ο θανάσιμος κίνδυνος Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2000 Ο Γκουντουνοφάγος παθαίνει αμνησία Εκδόσεις Πατάκη Σκληρόδετο
2000 Ο θαλασσογιατρός Κέδρος Σκληρόδετο
2000 Ο παππούς του κουρέα Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2000 Οι σαράντα εφιάλτες Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
2000 Τα κολοκύθια με τα τούμπανα Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
2000 Το ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκι : Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
2000 Το Γκουντούν πάει σχολείο Εκδόσεις Πατάκη Σκληρόδετο
2000 Το κόκκινο βότσαλο Εκδόσεις Πατάκη Σκληρόδετο
1999 Δωράκια από μένα για σένα : Για τη γιορτή σου Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
1999 Δωράκια από μένα για σένα Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
1999 Δωράκια από μένα για σένα : Για τη γιορτή σου Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
1999 Δωράκια από μένα για σένα Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
1999 Η παρεούλα της γαλάζιας γάτας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
1999 Η παρεούλα της χρυσής χελώνας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
1999 Η παρεούλα του ζαφειρένιου ζαρκαδιού Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
1999 Η παρεούλα του κόκκινου κροκόδειλου Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
1999 Η παρεούλα του πράσινου παπαγάλου Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
1999 Η παρεούλα του ροζ ρινόκερου Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
1999 Το απίθανο τσίρκο του Μανόλη Κέδρος Σκληρόδετο
1998 Αλφαβητάρι με γλωσσοδέτες Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
1998 Ο χαμένος μανάβης Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1998 Οι τρεις συνωμότες Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1998 Τα σκληρά καρύδια Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1998 Το μυστικό μονοπάτι Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1998 Το τρομερό φρουκτήνος Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1998 Ο φωτογράφος Φύρδης Μίγδης Κέδρος Σκληρόδετο
1998 Τα σπάνια καρεκλοπόδαρα Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1998 Το πικραμύγδαλο και η γλυκοπατάτα Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1998 Μαζί Εκδόσεις Πατάκη Σκληρόδετο
1998 Διακοπές με τον Ευγένιο Τριβιζά στο νησί των πυροτεχνημάτων. Ο χρυσός χαρτοπόλεμος : ΣΤ΄ δημοτικού Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1998 Φρικαντέλα: Η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα. Κάλαντα από όλη την Ελλάδα Άμμος Σκληρόδετο
1997 Ένα φτυάρι στον Άρη Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
1997 Έρωτας σε πρώτο πρόσωπο : 29 ιστορίες που δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα "Τα Νέα" το καλοκαίρι του '97 Κέδρος Χαρτόδετο
1997 Όταν είναι να φύγει το τρένο Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
1997 Διακοπές με τον Ευγένιο Τριβιζά στο νησί των πυροτεχνημάτων. Η κόρη του φακίρη : Ε΄ δημοτικού Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1997 Ποιος έκανε πιπί στο Μισισιπή; Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
1997 Ποτέ μη γαργαλάς ένα γορίλα Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
1997 Διακοπές με τον Ευγένιο Τριβιζά στο νησί των πυροτεχνημάτων. Η σπανακόπιτα του τσάρου : Δ΄ δημοτικού Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1997 Διακοπές με τον Ευγένιο Τριβιζά στο νησί των πυροτεχνημάτων. Το κλεμμένο ηφαίστειο : ΣΤ΄ δημοτικού Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1997 Διακοπές με τον Ευγένιο Τριβιζά στο νησί των πυροτεχνημάτων. Ο δεκανέας Παραδέκας : Ε΄ δημοτικού Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1997 Γράψε μου Εκδόσεις Πατάκη Σκληρόδετο
1997 Κάτι για σένα Εκδόσεις Πατάκη Σκληρόδετο
1997 Τα ογδόντα οχτώ ντολμαδάκια : Τα παραπολυμύθια: Ένα μαγικό βιβλίο με χίλια παραμύθια κρυμμένα στο ίδιο παραμύθι: Ένα παράξενο και σπάνιο βιβλίο που το διαβάζεις ξανά και ξανά και κάθε φορά σου λέει μια άλλη ιστορία Καλέντης Σκληρόδετο
1996 Διακοπές με τον Ευγένιο Τριβιζά στο νησί των πυροτεχνημάτων. Η συμμορία των σκόρων : Γ΄ δημοτικού Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1996 Διακοπές με τον Ευγένιο Τριβιζά στο νησί των πυροτεχνημάτων. Το αόρατο καγκουρό : Δ΄ δημοτικού Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1996 Διακοπές με τον Ευγένιο Τριβιζά στο νησί των πυροτεχνημάτων. Οι τρεις μυρμηγκοφάγοι : Β΄ δημοτικού Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1996 Η Φιφή και η Φωφώ οι φαντασμένες φάλαινες Μίνωας Χαρτόδετο
1996 Η πριγκίπισσα Δυσκολούλα Μίνωας Χαρτόδετο
1996 Η τελική αναμέτρηση Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1996 Ο Άρης ο τσαγκάρης Μίνωας Χαρτόδετο
1996 Ο Λούκουλος τρώει βότσαλα Κέδρος Χαρτόδετο
1996 Ο Λούκουλος τρώει μπαλόνια Κέδρος Χαρτόδετο
1996 Ο Λούκουλος τρώει παπαρούνες Κέδρος Χαρτόδετο
1996 Ο Λούκουλος τρώει πυγολαμπίδες Κέδρος Χαρτόδετο
1996 Ο ταύρος που έπαιζε πίπιζα Κέδρος Σκληρόδετο
1996 Ο ταξιδιώτης και η μαργαρίτα Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1996 Φουφήχτρα: Η μάγισσα με την ηλεκτρική σκούπα Μίνωας Χαρτόδετο
1995 Η απαγωγή της Μαρουλίτας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1995 Διακοπές με τον Ευγένιο Τριβιζά στο Νησί των Πυροτεχνημάτων. Το μυστικό ημερολόγιο των διακοπών μου Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1995 Διακοπές με τον Ευγένιο Τριβιζά στο νησί των πυροτεχνημάτων. Απαγωγή στον πλανήτη της αλφαβήτας : Α΄ δημοτικού Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1995 Διακοπές με τον Ευγένιο Τριβιζά στο νησί των πυροτεχνημάτων. Ο γαλαξίας των λέξεων : Β΄ δημοτικού Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1995 Διακοπές με τον Ευγένιο Τριβιζά στο νησί των πυροτεχνημάτων. Οι βαλίτσες του γίγαντα : Γ΄ δημοτικού Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1995 Η επιδρομή των καραβίδων Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1995 Διακοπές με τον Ευγένιο Τριβιζά στο νησί των πυροτεχνημάτων. Απαγωγή στον πλανήτη της αλφαβήτας : Α΄ δημοτικού Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1995 Οι ιππότες της τηγανητής πατάτας Εκδόσεις Καστανιώτη Χαρτόδετο
1995 Το μεγάλο ταξίδι του Τουρτούρι : Ο χιονάνθρωπος και το κορίτσι Εκδόσεις Καστανιώτη Χαρτόδετο
1994 Ο μανάβης και η σοπράνο Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1994 Ο υπέροχος σκουπιδοντενεκές Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1994 Οι δώδεκα ομπρέλες Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1994 Το βουνό της τύχης Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1994 Το πάρτυ των καγκουρό Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1993 Η μεγάλη φαγούρα Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1993 Ο ήλιος της Λίζας : Ποιήματα Κέδρος Χαρτόδετο
1993 Ο ζόρικος δεσμοφύλακας Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1993 Ο συναχωμένος τενόρος Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1993 Οι τρεις αποκριάτικες κορδέλες Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1993 Τα τρία μικρά λυκάκια Μίνωας Σκληρόδετο
1993 Το ανώνυμο γράμμα Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1993 Το μυστικό της μαξιλαροθήκης Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1993 Το σεντούκι με τις πέντε κλειδαριές Κέδρος Χαρτόδετο
1992 Η ιπτάμενη σκάφη Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1992 Η λαίμαργη φάλαινα Κέδρος Χαρτόδετο
1992 Ο ερωτευμένος πυροσβέστης Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1992 Ο φαλακρός σκαντζόχοιρος Κέδρος Χαρτόδετο
1992 Τα μαγικά μαξιλάρια Εκδόσεις Πατάκη Χαρτόδετο
1992 Ο χιονάνθρωπος και το κορίτσι Κέδρος Χαρτόδετο
1992 Τα χρωματιστά κοράκια Κέδρος Χαρτόδετο
1992 Το παραπονεμένο ελεφαντάκι Κέδρος Χαρτόδετο
1991 Η χώρα χωρίς γάτες Κέδρος Χαρτόδετο
1991 Το παπάκι που δεν του αρέσανε τα ποδαράκια του Κέδρος Χαρτόδετο
1991 Το στοχολούλουδο Ακρίτας Χαρτόδετο
1991 Ο κροκόδειλος που πήγε στον οδοντογιατρό Κέδρος Χαρτόδετο
1991 Ο λαίμαργος τουνελόδρακος Κέδρος Χαρτόδετο
1991 Ο ναυαγός Κοκκινοτρίχης Κέδρος Χαρτόδετο
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
2014 Ο Χάρυ το μοσχάρι και το μαγικό λυχνάρι Μεταίχμιο Σκληρόδετο
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Έτος Τίτλος Ιδιότητα Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
2020 Ο Αίσωπος γαι ενήλικες : Διδάγματα Στρατηγικής και Ηγεσίας από τους Μύθους του Αισώπου Πρόλογος Φερενίκη Χαρτόδετο
2010 Σελίδες στην οθόνη ή σε χαρτί : Το μέλλον της ανάγνωσης Σχόλια Gutenberg - Γιώργος & Κώστας Δαρδανός Χαρτόδετο