Έτος | Τίτλος | Ιδιότητα | Εκδοτικός Οίκος | Δέσιμο |
---|---|---|---|---|
2005 | Το αλφαβητάρι της γεύσης : Οι ξενικοί όροι μαγειρικής ζαχαροπλαστικής που έχουν μπει στη γλώσσα μας | Συγγραφέας | Δίαυλος | Χαρτόδετο |
2005 | Νηστήσιμα και γιορτινά : Η ελληνική κουζίνα μέσα από το επίσημο εορτολόγιο | Συγγραφέας, Επιμέλεια κειμένου | Βιβλιοθήκη του Σεφ | Δερματόδετο |
2004 | Σπεσιαλιτέ της ταβέρνας : Κύρια πιάτα, σαλάτες, ψητά στη σχάρα | Συγγραφέας | Βιβλιοθήκη του Σεφ | Σκληρόδετο |
2003 | Μεζέδες της ταβέρνας : Ζεστά και κρύα ορεκτικά, επιλεγμένοι μεζέδες | Συγγραφέας | Βιβλιοθήκη του Σεφ | Σκληρόδετο |
2003 | Το χρυσό αλφαβητάρι της γεύσης | Συγγραφέας | Βιβλιοθήκη του Σεφ | Χαρτόδετο |
2002 | Το βιβλίο του σεφ : Λεξικό επαγγελματικής μαγειρικής | Συγγραφέας | Βιβλιοθήκη του Σεφ | Σκληρόδετο |
Έτος | Τίτλος | Εκδοτικός Οίκος | Δέσιμο |
---|---|---|---|
2005 | Το αλφαβητάρι της γεύσης : Οι ξενικοί όροι μαγειρικής ζαχαροπλαστικής που έχουν μπει στη γλώσσα μας | Δίαυλος | Χαρτόδετο |
2005 | Νηστήσιμα και γιορτινά : Η ελληνική κουζίνα μέσα από το επίσημο εορτολόγιο | Βιβλιοθήκη του Σεφ | Δερματόδετο |
2004 | Σπεσιαλιτέ της ταβέρνας : Κύρια πιάτα, σαλάτες, ψητά στη σχάρα | Βιβλιοθήκη του Σεφ | Σκληρόδετο |
2003 | Μεζέδες της ταβέρνας : Ζεστά και κρύα ορεκτικά, επιλεγμένοι μεζέδες | Βιβλιοθήκη του Σεφ | Σκληρόδετο |
2003 | Το χρυσό αλφαβητάρι της γεύσης | Βιβλιοθήκη του Σεφ | Χαρτόδετο |
2002 | Το βιβλίο του σεφ : Λεξικό επαγγελματικής μαγειρικής | Βιβλιοθήκη του Σεφ | Σκληρόδετο |
Έτος | Τίτλος | Εκδοτικός Οίκος | Δέσιμο |
---|---|---|---|
Δεν βρέθηκαν έργα |
Έτος | Τίτλος | Εκδοτικός Οίκος | Δέσιμο |
---|---|---|---|
2005 | Νηστήσιμα και γιορτινά : Η ελληνική κουζίνα μέσα από το επίσημο εορτολόγιο | Βιβλιοθήκη του Σεφ | Δερματόδετο |
Έτος | Τίτλος | Εκδοτικός Οίκος | Δέσιμο |
---|---|---|---|
Δεν βρέθηκαν έργα |
Έτος | Τίτλος | Ιδιότητα | Εκδοτικός Οίκος | Δέσιμο |
---|---|---|---|---|
Δεν βρέθηκαν έργα |