Δηλάκη, Γεωργία
Η Δηλάκη Γεωργία γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα.

Το 2004 απέκτησε με ‘άριστα’ το πτυχίο στην Κοινωνιολογία του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.

Το 2006 απέκτησε με ‘άριστα’ το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης «Πολιτική Επιστήμη & Κοινωνιολογία» των τμημάτων Πολιτική Επιστήμη & Δημόσια Διοίκηση και Εκπαίδευση & Αγωγή στην Προσχολική Ηλικία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 2007 η μεταπτυχιακή της εργασία ειδίκευσης με τίτλο «Τροποποίηση και κατακερματισμός του σώματος : Ο λόγος περί αισθητικής χειρουργικής στα “Ιατρικά” της Ελευθεροτυπίας» παρουσιάστηκε σε Ημερίδα που διοργάνωσε το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Την περίοδο 2006-2010 εκπόνησε τη διδακτορική της διατριβή στο τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου με θέμα «Το σώμα υπό το βλέμμα των “ειδικών”: η περίπτωση της αισθητικής χειρουργικής και η διαμόρφωση της ατομικής ταυτότητας στις σύγχρονες κοινωνίες», απ’όπου ανακηρύχθηκε διδάκτωρ της Κοινωνιολογίας του Σώματος.

Διατηρεί ιδιωτικό γραφείο προσωπικής συμβουλευτικής, υποστήριξης και ενθάρρυνσης. Εξειδικεύεται, βάσει των σπουδών της, κυρίως σε ζητήματα που προκαλούνται από τη βίωση και τις εμπειρίες του σώματος και προσφέρει :
- Συμβουλές ώστε να πάρετε ελεύθερα αποφάσεις για θέματα που αφορούν την εικόνα του σώματος.
- Προεγχειρητικές συνεδρίες και μετεγχειρητική υποστήριξη μετά από επεμβάσεις τροποποίησης του σώματος, όπως αισθητική και επανορθωτική πλαστική χειρουργική, βαριατρική χειρουργική, προσθετική μελών σώματος.
- Υποστηρικτική συμβουλευτική για να διαχειριστείτε τις συνέπειες μιας τροποποίησης του σώματος και να προσαρμοστείτε σε αλλαγές στις συνθήκες ζωής σας που προκλήθηκαν από αυτήν.
- Εναλλακτικές προτάσεις για την αξιοποίηση των δυνατοτήτων του σώματος, την επίτευξη καλύτερης δημόσιας παρουσίασης του εαυτού και την αποτελεσματικότερη έκφραση μέσω του σώματος στις κοινωνικές σχέσεις.

Ασχολείται ενεργά με την έρευνα και αρθρογραφεί σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, καθώς και σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Κοινωνιολόγων.

[Πηγή: http://www.iatronet.gr/]
τίτλοι
Έτος Τίτλος Ιδιότητα Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
2016 περί σώματος Συγγραφέας Οσελότος Χαρτόδετο
2015 Αισθητική χειρουργική: τα tips της επιτυχίας Συγγραφέας Οσελότος Χαρτόδετο
2013 Φλερτάροντας με την αισθητική χειρουργική : Σώμα, ομορφιά, ταυτότητα Συγγραφέας Λυκόφως Χαρτόδετο
2012 Ανθρωπολογικές και κοινωνιολογικές προσεγγίσεις της υγείας Συγγραφέας Εκδόσεις Ι. Σιδέρης Χαρτόδετο
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
2016 περί σώματος Οσελότος Χαρτόδετο
2015 Αισθητική χειρουργική: τα tips της επιτυχίας Οσελότος Χαρτόδετο
2013 Φλερτάροντας με την αισθητική χειρουργική : Σώμα, ομορφιά, ταυτότητα Λυκόφως Χαρτόδετο
2012 Ανθρωπολογικές και κοινωνιολογικές προσεγγίσεις της υγείας Εκδόσεις Ι. Σιδέρης Χαρτόδετο
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Έτος Τίτλος Ιδιότητα Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα