Διαλυμένο κορίτσι
Girl in pieces (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-03-3771-6
Μεταίχμιο, Αθήνα, 6/2023
1η έκδ. || Νέα
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
Ενιαία τιμή έως 8/12/2024
€ 13.99 (περ. ΦΠΑ 6%)
Ebook, EPUB
536 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Ένα βαθιά συγκινητικό πορτρέτο μιας κοπέλας σ’ έναν κόσμο που δεν της χρωστάει τίποτα, και της έχει πάρει τόσα και τόσα, και της διαδρομής της για να ξαναγίνει καλά.
Περιγραφή
#BookTok
Πρόταση των Tiktokers

H Charlotte Davis είναι κομμάτια. Στα δεκαεπτά της, έχει ήδη χάσει περισσότερα απ’ όσα οι άνθρωποι χάνουν σε μια ολόκληρη ζωή. Όμως έχει μάθει να ξεχνάει. Το σπασμένο γυαλί διώχνει τη θλίψη κι αφήνει πίσω μόνο γαλήνη. Δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι τον πατέρα σου και τον ποταμό. Την καλύτερή σου φίλη, για πάντα χαμένη. Ή τη μητέρα σου, που δεν έχει τίποτα πια να σου προσφέρει.

Κάθε καινούργια ουλή σκληραίνει λίγο ακόμα την καρδιά της Charlie, κι ωστόσο ακόμα πονάει πάρα πολύ. Πονάει αρκετά ώστε να μην τη νοιάζει πια, κάτι που μερικές φορές είναι αναγκαίο να συμβεί πριν καταφέρεις να βρεις τον δρόμο της επιστροφής από τα άκρα.

Ένα βαθιά συγκινητικό πορτρέτο μιας κοπέλας σ’ έναν κόσμο που δεν της χρωστάει τίποτα, και της έχει πάρει τόσα και τόσα, και της διαδρομής της για να ξαναγίνει καλά. Το ντεμπούτο της Kathleen Glasgow είναι σπαρακτικό στην αλήθεια του και ατρόμητο στην ειλικρίνειά του. Είναι μια ιστορία που δεν θα σας αφήσει να την αφήσετε.

ΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΥΠΟΣ
Ένα σκοτεινό κι όμως δυνατό ανάγνωσμα.
Paste Magazine

Ένα από τα πιο συγκινητικά μυθιστορήματα που έχω διαβάσει.
Goop.com

Κόβει την ανάσα. Υπέροχη γραφή.
Bustle

Ένα πανέμορφο και απαραίτητο βιβλίο που θα σας στοιχειώσει για πολύ καιρό αφού διαβάσετε την τελευταία του σελίδα.
Nicola Yoon, συγγραφέας

Ίσα μέρη παρατηρητικής ενσυναίσθησης, σκληρής ειλικρίνειας και τρομερής ομορφιάς. Αυτό το βιβλίο είναι ο λόγος που διαβάζουμε ιστορίες: για να βιώσουν πώς είναι να επιβιώνεις από αυτό που δεν θα έπρεπε να επιβιώσεις∙ να βρίσκεις φως στην πιο βαθιά νύχτα.
Jeff Zentner, συγγραφέας

Γραφή που κόβει την ανάσα για τον πόνο και την ίαση που έρχεται με κόπο… Θέλω κάθε κορίτσι να διαβάσει το Girl in Pieces.
Kara Thomas, συγγραφέας

Add: 2023-06-08 15:12:01 - Upd: 2023-06-09 09:52:39