Ένας σκύλος που τον έλεγαν Πλούτο
I Ein Hund namens Money (τίτλος πρωτοτύπου)
Επιμέλεια κειμένου: Αγγελή, Ηλιάνα
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-645-434-9
Κλειδάριθμος, Αθήνα, 5/2023
1η έκδ. || Νέα
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Γερμανική
Ενιαία τιμή έως 1/11/2024
€ 15.50 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 335 γρ., 216 σελ.
Περιγραφή
Κυκλοφορεί σε 17 χώρες.
O Bodo Schäfer, ως ειδικός σε θέματα διαχείρισης χρημάτων, γνωρίζει πώς μπορούμε να αποκτήσουμε χρήματα και να τα πολλαπλασιάσουμε. Μέσω μιας διασκεδαστικής ιστορίας, εξηγεί στο βιβλίο αυτό τις βασικές αρχές που θα μας επιτρέψουν να δημιουργήσουμε μια ολόκληρη περιουσία: Η εντεκάχρονη Κίρα βρίσκει ένα τραυματισμένο λαμπραντόρ. Το βαφτίζει Πλούτο, επειδή τεντώνει τ’ αυτιά του όταν οι γονείς της συζητούν για τα οικονομικά τους προβλήματα. Ο Πλούτος αποδεικνύεται πραγματική ιδιοφυΐα στα χρηματοοικονομικά και μαθαίνει στην Κίρα πώς να βελτιώσει την οικονομική της κατάσταση. Η Κίρα μπορεί βήμα βήμα να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα και να βοηθήσει τους γονείς της να βγουν από την οικονομική στενότητα που τους ταλαιπωρεί. Πώς ξεκινάμε την αποταμίευση;Ποιες είναι οι καλύτερες επενδυτικές στρατηγικές;Πώς λειτουργούν οι μετοχές και τα μετοχικά κεφάλαια;Πώς θα απαλλαγούμε από τα χρέη μας; Ένα βιβλίο που παρουσιάζει με εύκολο και κατανοητό τρόπο τις βασικές αρχές τις αποταμίευσης και μας δείχνει πώς μπορεί κανείς να μάθει από μικρή ηλικία να διαχειρίζεται σωστά τα χρήματά του, να επενδύει και να αυξάνει διαρκώς τα κεφάλαιά του.
Έγραψαν:
«Η ενσωμάτωση της εξειδικευμένης γνώσης σε μια διασκεδαστική ιστορία είναι μια απαιτητική πρόκληση. Ο Bodo Schäfer τα κατάφερε θαυμάσια».
‒boerse.de (σελίδα του γερμανικού χρηματιστηρίου)
«Είναι απλά γραμμένο και γίνεται εύκολα κατανοητό. Έτσι, μας δίνει κάποιες αρχικές πληροφορίες για τον τρόπο που μπορεί κανείς να επενδύσει τα χρήματά του με σχετικά μικρό κίνδυνο και μεγάλη απόδοση».
‒Heike Rau, leselupe.de

Add: 2023-05-18 11:03:58 - Upd: 2023-11-29 15:06:14