Twisted hate
Twisted hate (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-645-441-7
Κλειδάριθμος, Αθήνα, 4/2023
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Ενιαία τιμή έως 31/12/2029
€ 18.80 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 732 γρ., 624 σελ.
Περιγραφή

Το Twisted Hate, το τρίτο αυτοτελές βιβλίο της σειράς Twisted, είναι μια σύγχρονη, τολμηρή και προκλητική ερωτική ιστορία.

Όμορφος, υπερόπτης και µε καριέρα µεγαλογιατρού στα σκαριά, ο ΤΖΟΣ ΤΣΕΝ δεν έχει συναντήσει ακόμη την κοπέλα που θα αντισταθεί στη γοητεία του – µε εξαίρεση την Τζουλς Άµπροουζ. Η όμορφη κοκκινομάλλα τού έσπαγε τα νεύρα από την πρώτη στιγμή που τη γνώρισε, κι όμως τη σκέφτεται ασταμάτητα, όσο καμιά άλλη γυναίκα στη ζωή του.Όταν τα εχθρικά τους συναισθήματα βγαίνουν στην επιφάνεια και οι δυο τους περνούν σε μια παθιασμένη νύχτα, ο Τζος προτείνει µια λύση που θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει την Τζουλς μια για πάντα: να είναι… εχθροί µε προνόμια, ακολουθώντας τους εξής απλούς κανόνες:

Όχι ζήλιες. Όχι δεσµεύσεις. Και κυρίως, όχι έρωτες.

Κοινωνική και φιλόδοξη, η ΤΖΟΥΛΣ ΑΜΠΡΟΟΥΖ, που στο παρελθόν τρελαινόταν για διασκεδάσεις, τώρα έχει έναν µόνο στόχο: να περάσει τις εξετάσεις του δικηγορικού συλλόγου. Το τελευταίο πράγμα που θέλει είναι να µπλέξει µε έναν γιατρό που είναι ο ορισμός του ανυπόφορου, αν και συγκλονιστικά όμορφος. Αλλά όσο καλύτερα τον γνωρίζει, τόσο συνειδητοποιεί ότι ο άντρας που μισούσε τόσα χρόνια δεν είναι αυτό που δείχνει. Είναι ο αδερφός της κολλητής της. Ο μεγαλύτερος εχθρός της. Και η μόνη σωτηρία της.

Όταν οι δαίμονες του παρελθόντος κάνουν την επανεμφάνισή τους, οι δυο τους έρχονται αντιμέτωποι µε αλήθειες που μπορούν να τους σώσουν… ή να καταστρέψουν όλα αυτά για τα οποία πάλευαν μια ζωή.

  • Περισσότερα από 50 εκατομμύρια views στο TikTok
  • Σχεδόν 150.000 κριτικές στο Goodreads
  • Στο τέλος κάθε βιβλίου, υπάρχει το πρώτο κεφάλαιο της επόμενης ιστορίας, αποκλειστικά για την ελληνική έκδοση!

Add: 2023-04-06 13:12:30 - Upd: 2023-04-06 13:12:30